Maak er werk van! Een succesvolle IT en bedrijfsverandering.

Kom ook naar Huis de Salentein in Nijkerk op 13 december 2012

Wist u dat zo'n 3% van de omzet van een onderneming¹ in de regel wordt besteed aan printen? Organisaties onderschatten veelal de werkelijke printkosten en het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat het inzetten van de juiste printexpertise uw onderneming een kapitaal kan besparen. Meer dan dat: goed geïmplementeerde Managed Print Services veranderen uw onderneming in velerlei opzichten.

  • Kosten: bespaar 20-30% op uw huidige printgerelateerde kosten.
  • Productiviteit: haal nieuwe functionaliteit en proactief printermanagement in huis, met heldere service level afspraken.
  • Duurzaamheid: bespaar op afval en energiegebruik om geld te besparen en uw CO2 voetafdruk te verkleinen.
  • Beveiliging: vergroot de beveiliging van documenten, machines, gebruikers en uw IT-netwerk.

Neem alleen al de waarde voor uw kernactiviteiten met de tijd en het geld dat u bespaart. U weet wat u kunt doen, maar hoe kunt u er zeker van zijn dat deze beoogde voordelen ook daadwerkelijk kunnen worden gerealiseerd?

U zou ons op ons woord kunnen geloven. Of u luistert naar de ervaring van anderen die samen met Xerox hun besparingen hebben weten te behalen en ook op andere terreinen daarvan profiteren.

Ontdek hoe u er werk van kunt maken

Ontdek dit tijdens ons seminar in het najaar. U kunt dan zelf horen wat een van onze klanten die de stap al heeft genomen en een onafhankelijke specialist in de branche zeggen over wat Xerox tot toonaangevende leverancier van Managed Print Services maakt en hoe u door uw afdrukomgeving te veranderen uw bedrijfsdoelstellingen kunt halen. Daarnaast bestaat er de gelegenheid om uitgebreid te netwerken met collega's van andere bedrijven.


De locatie

Huis de Salentein

Welkom bij Huis de Salentein

Huis de Salentein is een karaktervolle vergader- en evenementenlocatie met een bijzondere geschiedenis.

De laatste 30 jaar was het in gebruik als hoofdkantoor van Pon Holdings en in die hoedanigheid ontpopte het monument zich tot een waar onder-nemershuis.

Achter de klassieke façade, onzichtbaar voor de buitenwereld, is dit nog altijd voelbaar.

Dat maakt Huis de Salentein bij uitstek geschikt voor succesvolle board-meetings, (directie)vergaderingen, exclusieve ontvangsten, presentaties en privé-bijeenkomsten.


Huis de Salentein
Putterstraatweg 7
3862 RA Nijkerk
T: 033 2475201
www.huisdesalentein.nl

De sprekers

Merlijn de Vroe

Merlijn de Vroe - DocuConsult

Eerste werkervaring in de IT ongeveer 12 jaar geleden opgedaan met de verkoop van hardware, software en printers. Vanuit deze rol de klantvraag steeds meer centraal gesteld en een adviserende rol aangenomen, waaruit ruim 7 jaar geleden DocuConsult is ontstaan. Gestart met het ideaal "klanten te helpen" en uitgebouwd tot een onafhankelijke adviesorganisatie waar dagelijks 16 man klaar staan om klanten te ondersteunen met thema's als kostenbesparing, optimalisatie, transparantie en inzicht in hun afdrukomgeving.

Geboren in Oosterhout en nu woonachtig in het mooie pittoreske Raamsdonk. Trotse vader van Mees en gelukkig getrouwd met Merlijne.
Ronald Thijs

Ronald Thijs – Royal HaskoningDHV

Sinds 1990 werkzaam in de IT. De eerste 10 jaar gewerkt bij het Belastingdienst Automatiseringscentrum in de rollen van programmeur, DBA, productmanager en procesmanager. Daarna tot 2008 als consultant en interim manager gewerkt bij verschillende bedrijven als KLM, Dirk van den Broek, politie en UWV, voornamelijk in het vakgebied Service Management. In 2008 begonnen bij Royal Haskoning in huidige functie als manager Corporate Services binnen de afdeling Knowledge and Information management. Verantwoordelijk voor contract & SLA management, Application management, archief, repro en Finance Competence center. Momenteel worden in verband met de fusie met DHV de twee bestaande IT-afdelingen samengevoegd tot een nieuwe corporate IT afdeling.
Martijn Brand

Martijn Brand – Xerox (Nederland) B.V.

Martijn Brand heeft een brede ervaring binnen Xerox. Van 2006 tot 2009 was hij Directeur Office Systems en later als Directeur Office Solutions Group & Large Accounts verantwoordelijk voor respectievelijk het MKB en de grootzakelijke markt. In 2009 maakte hij de overstap naar Xerox Oostenrijk, waar hij werd aangesteld als Algemeen Directeur, waarna hij in 2010 de bovenstaande Europese functie vervulde. Vanaf 2011 is Martijn Brand algemeen directeur van Xerox (Nederland) B.V.

De agenda

8.00 uurInloop en ontbijt staat voor u klaar
8.45 uurWelkomstwoord Martijn Brand, Algemeen Directeur Xerox (Nederland) B.V.
9.00 uurPresentatie door Merlijn de Vroe van DocuConsult over Managed Print Services in een bredere marktcontext. Wat zijn trends en ontwikkelingen en het belang van MPS voor hedendaagse ondernemingen.
9.45 uurPresentatie casestudy Royal HaskoningDHV door Ronald Thijs waarin hij de ervaringen deelt met de overstap naar MPS. Wat is nodig om een dergelijke verandering in infrastructuur te doorlopen en hoe heeft het hun geholpen hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren?
10.30 uurKoffiepauze
11.00 uurPresentatie door Martijn Brand van Xerox (Nederland) B.V. over hoe de voordelen van MPS werkelijkheid worden.
11.45 uurDiscussie
12.00 uurVerwachte eindtijd

1. Copy and Print Management — Consolidation Strategies to Achieve Best Practice, IDC View (IDC #AP22313M)

Laat weten of u geïnteresseerd bent

Laat ons even weten of u ons seminar in het najaar wilt bijwonen.

Meld u nu aan

of bel ons op 0346-255 048

Video: Wist u dit al? Er is nog een onderdeel van uw bedrijf waarin u miljoenen kunt besparen.