Industrieoplossingen

Xerox biedt diensten en sectoroplossingen die uw processen versnellen en goedkoper maken en tegelijkertijd effectiever dan ooit maken.

Xerox-diensten helpen olie- en gasbedrijven, nutsbedrijven, en milieu- en andere agentschappen de toenemende vraag, stijgende kosten en groeiende concurrentie te ondervangen en tegelijkertijd complexe regelgeving na te leven.
Energie-/milieudiensten
Documentdiensten voor olie- en gasbedrijven
Documentdiensten voor nutsbedrijven
Xerox-diensten helpen verzekeringsmaatschappijen en banken overal ter wereld om kosten te besparen en de omzet te verhogen met diensten die de waarde voor de klant vergroten en waarmee beter aan strenge voorschriften wordt voldaan.
Financiële-sectordiensten
Effectendiensten
Fondsoplossingen
Documentdiensten voor banken
Onze oplossingen – klantendienstcentra, online selfservice en elektronische betaling, mobiel afdruk- en communicatieontwerp – helpen u diensten en communicatie voor ingezetenen te bieden, de omzet en efficiëntie te verhogen, en fraude- en kostencontroles te implementeren.
Overheidsdiensten
Documentdiensten voor nationale overheden
U wordt uitgedaagd om inschrijvingen en toelatingen te bevorderen, de vraag om financiële hulp te beantwoorden, nieuwe manieren te vinden om geldschieters aan te trekken, en de kosten te beheersen. Onze oplossingen – van toelatings- en inschrijvingsdiensten tot financiële hulp- en belastingaangiftediensten – helpen u deze uitdagingen aan te gaan.
Diensten voor hoger onderwijs
Documentdiensten voor hoger onderwijs

Gezien het hoge tempo en het mondiale bereik van de hightech- en communicatiesector moeten bedrijven voortdurend vernieuwingen introduceren, de klantervaring verbeteren en kosten beheren. Onze oplossingen reduceren kapitaaluitgaven, verbeteren operationele efficiënties, genereren nieuwe marktkansen en verbeteren klantbehoud.
Diensten voor de communicatiesector
Documentdiensten voor hightechbedrijven
Documentdiensten voor telecommunicatiebedrijven

Van auto's tot sportartikelen. Van computers tot apparaten. Xerox-diensten helpen toonaangevende productiebedrijven een moeilijke bedrijfsomgeving te beheren.
Productiediensten
Documentdiensten voor de automotive sector


Xerox-diensten helpen detailhandels en fabrikanten van consumentenproducten zich te concentreren op het winnen van mindshare en tegelijkertijd processen te stroomlijnen en kosten te reduceren.
Detailhandelsdiensten
Documentdiensten voor detailhandels


De reissector krijgt steeds meer concurrentie, van zowel wereldwijde leveranciers als nieuwe bedrijven, waardoor u uw prijzen maar beperkt kunt opvoeren om de hogere kosten te ondervangen. Wij bieden een unieke combinatie van creatieve oplossingen: expertise in de reissector, plus wereldwijde ervaring in het uitbesteden van bedrijfsprocessen.
Reizen

We werken al meer dan 40 jaar hand in hand met transportklanten in ruim 30 landen, en leveren betrouwbare oplossingen om de winstgevendheid te verbeteren en consistent resultaten te bereiken. Van ritprijsinnings- tot toloplossingen en van backofficeverwerking tot infrastructuurinstallatie: wij bieden systemen en diensten om u te helpen transportproblemen op te lossen.
Transport

Volgende Stappen

Wilt u persoonlijk contact met een business solutions adviseur?

Een nadere toelichting

Case Studies

Alle case studies bekijken

White Papers

"Document 3.0: Ontdek de volgende evolutie van documenten" door François Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
doorgaan | Alle White Papers bekijken