WorkCentre® 6515 Multifunctionele Kleurenprinter

Voor ondernemers die vooruit willen

 • Print, kopieer, scan, fax en e-mail overal, waar uw werk u ook mee naartoe neemt
 • Compacte MFP ondersteunt cloud- en mobiele platforms en is dus ideaal voor uw kleine bedrijf

Plus “Lifetime Warranty”

Voor blijvende gemoedsrust bieden wij garantie voor de levensduur van uw printer. Koop gewoon een volledige set toner in de laatste 60 dagen van ieder jaar dat uw garantie geldig is en verleng daarmee gratis de garantie met nog een jaar. Meer informatie.

In vogelvlucht

WorkCentre 6515V_N Multifunctionele Kleurenprinter

Even voorstellen: de Xerox® WorkCentre® 6515 kleuren multifunctional – klaar voor gebruik! Schitterende beeldkwaliteit, makkelijk te verbinden, uiterst productief en betrouwbaar, tegen een prijs die u niet de kop kost.

 • Printen, kopiëren, scannen, faxen, e-mailen
 • Touch and go. Ons nieuwste kleuren touchscreen werkt als een tablet, met apps. Richt het scherm geheel naar wens in op uw workflow en navigeer op intuïtieve, smartphoneachtige wijze1.
 • Verbluffende resolutie. Kleinere tonerdeeltjes vertalen zich in fijnere details en met 1200 x 2400 echte dpi's zullen uw afdrukken de aandacht trekken en een grotere impact hebben.
 • Uitstekende prestaties. Met printsnelheden tot 28 ppm zijn beide machines uitermate geschikt voor gebruik in een groeiende onderneming.
 • Mobiliteit alom. Print e-mails, foto's en belangrijke documenten direct vanaf de meeste uiteenlopende mobiele apparaten, zonder eerst moeizaam verbinding te moeten maken, dankzij Apple® AirPrint®, Google Cloud Print™, Xerox® Print Service Plug in for Android™ en Mopria
 • Beveiligd. Houd gevoelige documenten uit handen van onbedoelde ontvangers met de nieuwste beveiligingsfuncties, waaronder IPsec, SNMPv3, IP-filtering en beveiligd printen.
Overzicht | Specificaties | Brochure

Dubbelzijdig printen met de Phaser 6510V_DN

Automatisch 2-zijdig afdrukken op de Phaser 6510 DN configuratie maakt papierbesparing gemakkelijk en geeft uw documenten een professioneel uiterlijk.

Veelzijdige connectiviteit met de WorkCentre 6515V/DNI

Het WorkCentre 6515 DNI beschikt standaard over Wi-Fi connectiviteit voor onbeperkte mobiliteit en biedt u de mogelijk de machine te plaatsen waar u deze nodig heeft. Onze Wi-Fi® installatiewizard en Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) zorgen ervoor dat de machine veilig en gemakkelijk aangesloten kan worden.

Online prijzen

Loading
Loading...
Loading
Loading...
Loading
Loading...

Locale resellers

Zoek de reseller die het beste aansluit bij uw wensen 

Grotere werkgroep?

VersaLink C405®: € 150 geld terug en "Lifetime Warranty"

Lees meer

Wilt u alleen maar printen?

Phaser® 6510: Lifetime Warranty

Lees meer

Lifetime Warranty Offer

“Xerox Lifetime Warranty” betekent dat u herhaaldelijk een gratis Xerox-garantie voor 12 maanden kunt claimen tijdens de bruikbaarheidsduur van een in aanmerking komend apparaat, indien u voldoet aan de voorwaarden (bijvoorbeeld het kopen van specifieke verbruiksartikelen van Xerox), het betekent niet dat u een eenmalige garantie van Xerox krijgt voor de bruikbaarheidsduur van het apparaat. Hier vindt u de voorwaarden. Alleen van toepassing op specifieke apparatuur en verbruiksartikelen die in de periode die vermeld is in de voorwaarden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Luxemburg, Nederland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Denemarken of Finland zijn aangeschaft bij Xerox of de wederverkoper van Xerox in deze locaties. Verbruiksartikelen moeten betrokken worden binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. De bruikbaarheidsduur van in aanmerking komende apparatuur wordt vastgesteld door Xerox (en deze kan eindigen nadat het maximum aantal pagina's is bereikt of vanwege de staat waarin het apparaat verkeert of het feit dat het inmiddels is verouderd).

Opmerkingen

 • De volgende modellen maken deel uit van deze aanbieding: 6515V_N,6515V_DN,6515V_DNI
 • Een complete set toner bestaat uit:
  106R03480 of 106R03476 plus
  106R03690, 106R03477 of 106R03473 plus
  106R03691, 106R03478 of 106R03474 plus
  106R03692, 106R03479 of 106R03475
 • Garantieverlengingen kunnen geclaimd worden via http://www.xerox.nl/claimhier