Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox Nieuws

Bedrijfsnieuws

carear
16 mei 2023

Hoe Augmented Reality de supportafdeling helpt

Stel je voor dat je jouw technici en experts tijd- en plaatsonafhankelijk informatie kunt verstrekken over technische productproblemen en daarbij allerlei inzichten kunt verlenen. Dat de producten zelf jou al een probleem doorgeven voordat je het zelf opmerkt. Mèt de oplossing erbij gegeven. Dit allemaal snel en gepersonaliseerd door Augmented Reality (AR) gerealiseerd via welk device dan ook.
Informatie_shutterstock_729764827_web
14 mrt. 2023

Hoeveel van deze dagelijkse informatie-uitdagingen herkent u?

Werkgevers investeren kapitalen om efficiënt en plezierig samen te werken, terwijl medewerkers lang niet altijd werkgeluk ervaren: gedoe met zowel fysieke als digitale documenten! Het kan allemaal teveel zijn, onleesbaar, niet vindbaar of gewoon niet begrepen worden. Herkent u dat ook? Lees dan hier wat voor dit soort uitdagingen de oplossing is
wouterdijk
23 feb. 2023

Xerox Nederland benoemt Wouter Dijk tot General Manager a.i.

Xerox Nederland BV. en dochterbedrijf Veenman BV. kondigen aan dat per 1 maart a.s. Wouter Dijk de functie van General Manager ad interim overneemt van Wilco van Bezooijen. “We zijn Wilco zeer erkentelijk voor meer dan tien jaar fantastische inzet en betrokkenheid bij zowel Veenman als Xerox. Zijn kennis op het gebied van print- en documentmanagement heeft de bedrijven samengebracht. Gedurende die periode is er veel gerealiseerd op het gebied samen optrekken, met klanten innoveren en de beste technologische documentmanagement oplossingen bieden”, aldus Wouter Dijk.
ondertekening-123zakelijk-xerox
22 feb. 2023

Xerox en 123zakelijk tekenen partnerovereenkomst

Xerox Nederland heeft haar partnernetwerk verder uitgebreid met het afsluiten van een partnerovereenkomst met 123zakelijk. De uitbreiding is onderdeel van de groeistrategie van Xerox in het indirecte kanaal en versterkt het netwerk van al succesvol opererende partners in Nederland. 123zakelijk zal Xerox hardware en software voor kantooromgevingen aanbieden in het MKB en MKB+.
printerscherm
13 jan. 2023

XEROX ZET IN OP REGIONALE MKB-SUPPORT VOOR IT-VRAAGSTUKKEN

Ondernemers in het MKB hebben graag hun (dienstverlenende) leveranciers dichtbij huis en snel beschikbaar bij vragen. Xerox speelt hier sinds vorig jaar op in met zijn nieuwe, regionale verkoopkanaal, Xerox Business Centers (XBC). Deze plaatselijke...
techzine
20 dec. 2022

Voorbij printing: hardware en software komen samen in één digitale werkplek

Binnen de moderne digitale werkplek spelen documenten en informatie in het algemeen nog altijd een belangrijke rol. Om de processen en workflows hieromheen in goede banen te leiden, hebben organisaties hulp nodig. Deze hulp komt onder andere uit de hoek van leveranciers zoals Xerox, dat samen met partners zichzelf heeft heruitgevonden. Dit meldt Techzine op haar website.
shutterstock_1099878668_press
11 nov. 2022

As a Service opmars zet gestaag door in IT-landschap

As a Service (aaS) is in de zakelijke markt sinds begin deze eeuw in opmars. Steeds meer zaken worden in abonnementsvorm afgenomen, van auto’s tot koffie. Deze verschuiving van bezit naar gebruik vinden we ook in het IT-landschap terug. Dit blijkt uit...
Zie alle persberichten