Xerox Office biedt kosteloze software aan voor een automatische telling van de kopieën en afdrukken met zijn multifunctionals


Zaventem, okt 26, 2008 – De gebruikers van multifunctionele systemen hoeven voortaan niet meer te tellen hoeveel kopieën en afdrukken ze maken. Dankzij de AMR-software (Automated Meter Reading) kan deze opdracht volledig automatisch verlopen.

De AMR-software wordt gratis aangeboden aan klanten die bij aankoop van hun multifunctionele toestellen een PagePack- of eClick-contract ondertekenen. Met deze contracten betalen KMO's en grote ondernemingen een vaste prijs per blad die alle verbruiksgoederen en onderhoud ter plaatse dekt.

De AMR-software wordt door een analist of een partner van Xerox op de pc van de gebruiker of op een netwerkserver geïnstalleerd. Het pakket telt elke dag automatisch het aantal gemaakte kopieën en afdrukken, en deelt dit via een beveiligde internetverbinding mee aan een centraal systeem bij Xerox. Op basis hiervan stellen de distributiepartners vervolgens de facturen op.

Pierre Collette, communication & marketing manager bij Xerox België-Luxemburg: “Xerox Office maakt zakendoen gemakkelijker en verbetert de productiviteit en efficiëntie met zijn AMR-software. Afgelopen met al die tijd die naar niet-essentiële taken gaat, terwijl menselijke fouten bovendien nooit uit te sluiten zijn. Door deze software kosteloos aan te bieden positioneert Xerox Office zich duidelijk als een dienstverlenende technologiepartner."

- XXX -

Over Xerox Office
Deze afdeling brengt via een netwerk van distributiepartners een volledig assortiment printers, multifunctionele systemen en diensten en oplossingen met toegevoegde waarde op de markt waarmee ondernemingen hun productiviteit kunnen verhogen. Xerox Office is een dienstverlenende technologiepartner, maakt zakendoen gemakkelijker voor klanten en partners, is toonaangevend in de overgang naar kleur, verbetert de productiviteit en efficiëntie, richt de werkplek opnieuw in met nieuwe internetdiensten op de MFP en helpt klanten afval en broeikasgassen te verminderen.

Over Xerox Europe
Xerox Europe, dat belast is met de Europese activiteiten van Xerox Corporation, commercialiseert een compleet gamma van producten, oplossingen en diensten van Xerox met de bijhorende supplies en software. Zijn aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantooromgevingen van allerlei omvang, de markt voor productieprinten en de grafische sector, alsook diensten zoals advies, systeemontwerp en -beheer en documentuitbesteding.

Xerox Europe bezit ook logistieke en productie-eenheden in Ierland, Groot-Brittannië en Nederland, naast een research- en ontwikkelingscentrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble. Bezoek de site www.xerox.com voor bijkomende informatie.

Xerox® is een handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Contacten voor de redacties:
Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg - Tel. +32 2 716 65 11
pierre.collette@xerox.com
Renato Jannone, Eurolife - Tel. +32 2 374 74 04 / +32 495 26 12 03
renato.jannone@eurolife.be