Atlas Copy investeerde in een nieuwe Xerox-infrastructuur voor documentaire productie


Zaventem, okt 19, 2008 - Op vrijdag 3 oktober organiseerde Atlas Copy opendeurdagen in Gent om zijn nieuwe Xerox-infrastructuur aan zijn klanten voor te stellen.

Met deze nieuwe Xerox-infrastructuur voor documentaire productie beschikt Atlas Copy over een ongeëvenaarde afdruk- en reproductiecapaciteit in de Gentse regio (en in het Brusselse en Antwerpen, waar het bedrijf ook kantoren heeft): 95.000 zwart-witpagina’s per uur – 15.600 full-colorpagina’s per uur.

Atlas Copy staat ook in voor de volledige afwerking: softcover, hardcover, nieten, boren, oognietjes, plastificeren, ringen, wire-O, folie, verpakking, enz.

Er worden tal van toepassingen aan de klanten aangeboden: afdruk van proefdrukken, handleidingen, prijslijsten, brochures, werkplaatshandboeken, gebruikersdocumentatie, boeken, juridische werken, tijdschriften, eindwerken, doctoraatsthesissen, cursussen, nieuwsbrieven, onderdelencatalogi, wetenschappelijke publicaties, enz.

- XXX -

Over Xerox Europe
Xerox Europe, dat belast is met de Europese activiteiten van Xerox Corporation, commercialiseert een compleet gamma van producten, oplossingen en diensten van Xerox met de bijhorende supplies en software. Zijn aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantooromgevingen van allerlei omvang, de markt voor productieprinten en de grafische sector, alsook diensten zoals advies, systeemontwerp en -beheer en documentuitbesteding.

Xerox Europe bezit ook logistieke en productie-eenheden in Ierland, Groot-Brittannië en Nederland, naast een research- en ontwikkelingscentrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble. Bezoek de site www.xerox.com voor bijkomende informatie.

Xerox® is een handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Contacten voor de redacties:
Pierre Collette,
Xerox België-Luxemburg
Tel. +32 2 716 65 11
pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone,
Eurolife
Tel. +32 2 374 74 04 / +32 495 26 12 03
renato.jannone@eurolife.be