Xerox® Audio Documents app

Krijg onderweg toegang tot uw content

Converteer papieren content naar een geluidsbestand op uw multifunctionele printer (MFP) met ConnectKey® technologie. Of doe hetzelfde met een digitaal bestand op uw mobiele apparaat. Het is snel en gemakkelijk, en u kunt er altijd en overal naar luisteren.

De 3 belangrijkste redenen waarom mensen graag naar audio-content luisteren*:

  • Ze kunnen multitasken
  • Ze kunnen het meenemen
  • Ze vinden het leuk om voorgelezen te worden

 

Tekst erin. Audio eruit.

Scan icon purple

Scannen

Scan uw documenten op de MFP.

mail icon purple

Openen

Open de link in uw e-mail.

Audio icon

Luisteren

Luister naar uw content.

Mobiele workflow

Upload icon purple

Uploaden

Upload uw document naar de mobiele app.

Social icon purple

Openen

Open het geluidsbestand rechtstreeks in de mobiele app.

Audio icon

Luisteren

Luister naar uw content.

Extra gemak voor elke persoon, afdeling of business

Of u nu een multitasker bent of gewoon liever wilt worden voorgelezen, u kunt nu onmiddellijk geluidsbestanden maken van papieren en digitale documenten. Gewoon scannen of uploaden, en u kunt op pad. Content is nog nooit zo mobiel geweest.

Zet uw koptelefoon op en verhoog uw productiviteit

Reizigers, forenzen, multitaskers en audioliefhebbers kunnen hun geluk niet op. Met deze app kunt u papieren content aan de kant schuiven en uw oren het werk laten doen. Deze nieuwe productiviteitstool kan u helpen tijd te besparen, uw ogen even rust te geven en uw prestaties aanzienlijk te optimaliseren.

Audio App Screenshot Dutch

Scannen

Meld u snel aan bij de MFP-app dankzij functionaliteit voor éénmalige aanmelding. Voer uw e-mailadres, taal en instellingen in. Vervolgens scant u uw bestand om het te converteren naar audio.

Audio Documents Mobile screen

Uploaden

Instant audio is nu mobiel. Download de mobiele app naar uw telefoon of tablet, meld u aan en dien een digitaal bestand in om uw geluidsbestand te maken.

Man listening

Luister naar uw bestand

Open de link in uw e-mail of tik op het bestand in de app op uw mobiele apparaat. Zo kunt u meteen naar uw documenten luisteren in plaats van ze te lezen.

network icon purple

Eénmalige aanmelding

Voor extra gemak biedt de MFP-app éénmalige aanmelding wanneer een ondersteunde verificatieoplossing wordt gebruikt, voor nóg meer tijdbesparing en minder frustratie.

Uw werkplekassistent staat altijd voor u klaar

Stroomlijn workflows en vereenvoudig ingewikkelde processen in elke kantooromgeving dankzij machines met Xerox ConnectKey technologie en apps voor uw werkplekassistent. De Xerox Audio Documents app ondersteunt documenten in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans en Braziliaans Portugees voor elke persoon en elke sector.

Bekijk in de App Gallery

 

Download de mobiele app

App Store

Google Play

 

*Education at a Glance 2017 – OECD Indicators, iLibrary, OECD Publishing

Delen: