• Maak kennis met de kleurrijke voorlopers van de Xerox Iridesse

Maak kennis met de kleurrijke voorlopers van de Xerox® Iridesse™

Feedback van klanten over de Xerox® Iridesse™ productiepers

Zes kleuren in één drukgang. Verbeteringen voor speciale toepassingen. Nauwkeurige registratie.

De Xerox® Iridesse™ productiepers biedt alle kenmerken van een digitale pers – personalisatie, voordelige kleine oplagen, nauwkeurige registratie en flexibele productie – verrijkt met nieuwe, hoogwaardige inline-mogelijkheden. Dankzij deze mogelijkheden kunt u verbluffende afbeeldingen in vier kleuren combineren met wel twee speciale toners in één drukgang. Wanneer onze klanten het over hun voorliefde voor hun Iridesse hebben, worden deze geavanceerde mogelijkheden keer op keer genoemd. Klanten hebben er het volgende over te zeggen:

“We hebben fantastische resultaten geboekt.”

“De Iridesse is koploper in de markt voor digitale persen en we hebben fantastische resultaten geboekt door de unieke eigenschappen te benutten. Daarnaast zijn de geweldige basistoners, de nauwkeurige registratie en het maken van inline katernen met plooimodule en snijvoorziening met drie messen – en het feit dat we een ongecoat vel van 400 g/m² tweezijdig kunnen bedrukken – enkele van de vele voordelen die ons bedrijf hebben geholpen te groeien en nieuwe verkoop te genereren.”

Glen Robins, algemeen directeur
Instant Print West One (Londen, Verenigd Koninkrijk)

Bekijk de video ›

Instant Print West One

“Verbluffende printkwaliteit.”

“We hebben al lange tijd een relatie met Xerox en ze zijn onze vertrouwde partner geworden door het leveren van technologische vernieuwingen aan ons bedrijf. We zijn bijzonder verheugd over de verbluffende printkwaliteit en verbeteringen met zilveren, gouden en transparante toners, die ons een concurrentievoordeel geven.”

Lee Jordan, verkoopdirecteur
Hickling & Squires (Nottinghamshire, Verenigd Koninkrijk)

Hickling & Squires

“Hoger rendement op de investering.”

“De Iridesse werd aanbevolen door onze vertrouwde Xerox leverancier First Copy en is grensverleggend omdat het wel zes kleuren in één drukgang kan printen. We kunnen nu als standaard complexere printopdrachten leveren – met betere productiviteit en printkwaliteit. Het is een geweldige aanvulling op productie met een hoger rendement op de investering. Zilver, goud en transparant zijn perfect om elke order te upsellen."

Steve Shedden, eigenaar
Ivory Graphics (Cambridgeshire, Verenigd Koninkrijk)

Ivory Graphics

“Het was een no-brainer.”

“De beslissing om op de Iridesse over te stappen, was een no-brainer — we konden het potentieel zien en de echte voordelen die we onze klanten nu kunnen bieden met de vijfde en zesde kleur goud en zilver. In combinatie met verbeterde snelheid en kwaliteit en met de extra afwerkingen die nu mogelijk zijn, zien we over het algemeen een hogere doorvoer in de hele digitale afdeling.”

Margo Quinn, manager
Standard Printers (Galway, Ierland)

Standard Printers employees standing next to an Iridesse Production Press

“De perfecte keuze.”

“We waren al een hele tijd op zoek naar een manier om onszelf te onderscheiden in de markt en de Iridesse was onze oplossing. Vanwege de verbluffende printkwaliteit en registratie, hogere beschikbaarheid en nauwkeurige kleuren bij elke opdracht wisten we dat dit de perfecte keuze zou zijn.”

Carlos Cunha, partner
Simões & Gaspar (Carregado, Portugal)

Simões & Gaspar

Nauwkeurige registratie

“Ik moet je vertellen dat de registratie van deze machine ongelofelijk is. ‘Verbluffend‘ is het enige woord waarmee ik de prestaties kan beschrijven. Het verwerkt onze opdrachten zó snel dat we het haast niet kunnen bijhouden.”

Dennis Beck, algemeen manager
Minuteman Press (North Palm Beach, Florida, Verenigde Staten)

Dennis Beck with Iridesse

Toonaangevend technologisch bedrijf

“We waren in Canada de eersten die de Xerox® Iridesse™ productiepers installeerden en zijn nu een toonaangevend technologisch bedrijf. Deze nieuwe pers zal mogelijkheden bieden die we voorheen nooit voor mogelijk hielden, waaronder verpakkingen, metallic en transparante toners, en zal ons bedrijf positioneren als de vooraanstaande digitale handelsdrukkerij in de omgeving van Winnipeg.”

Bhadresh Bhatt, oprichter en directeur
PrintPro (Winnipeg, MB, Canada)

Meer informatie ›

PrintPro Canada team with Iridesse digital press

“Mogelijkheden zoals geen enkele andere pers.”

“We waren al een hele tijd op zoek naar een manier om onszelf te onderscheiden in de markt en de Iridesse was onze oplossing. Vanwege de verbluffende printkwaliteit en registratie, hogere beschikbaarheid en nauwkeurige kleuren bij elke opdracht wisten we dat dit de perfecte keuze zou zijn.”

Wojciech Pawlowski, eigenaar
Badge4u (Jaworzno, Polen)

Wojciech Pawlowski, Owner of Badge4u, standing next to an Iridesse Production Press