BLI neemt de Xerox Versant-familie onder handen

BLI (Buyer’s Laboratory) is ’s werelds grootste onafhankelijke aanbieder van analysediensten en statistieken in de digitale grafische sector en de documentenbeheerbranche. Ieder jaar onderwerpen hun kritische analisten en labtechnici hoogwaardige productie-apparatuur aan grondige testen.

Het resultaat? Een onafhankelijke bron van informatie voor potentiële kopers. BLI test namelijk niet alleen de prestaties van het product, maar toetst ook de verkoopclaims.


Wat BLI te zeggen had over de Versant-persen
BLI heeft onlangs de Xerox Versant 180- en 3100-persen onder een vergrootglas gelegd. Het oordeel? “De registratie verloopt bijna helemaal vanzelf”, “goede kleurconsistentie” en “productief genoeg voor korte deadlines”.

Benieuwd naar het rapportcijfer dat de Xerox Versant-persen hebben gekregen? 

Download nu

Vul het onderstaande formulier in, dan sturen we je het volledige BLI-verslag, compleet met beoordelingen en haarfijne analyses.

Vul het onderstaande formulier in om uw exemplaar van de volledige BLI Production Print-testverslagen van Versant-persen aan te vragen, die aan u zijn verstrekt door een Xerox-vertegenwoordiger

Whitepaper: Advances in Imaging to Improve Output Quality (Vooruitgang in imaging verbetert kwaliteit van output)

InfoTrends/Keypoint Intelligence neemt de technologie achter de exclusieve Ultra HD-resolutie onder de loep
Downloaden (PDF, 659 KB)