• Xerox Iridesse Production Press: wees briliant
Xerox Iridesse Poster
Xerox® Iridesse™ productiepers
BRILJANT OVERTREFT KLEUR
BRILJANT OVERTREFT FYSIEK EN DIGITAAL
BRILJANT OVERTREFT GEWOON
WEES BRILJANT

De wereld is veranderd. Het vraagt om toepassingen die zowel CMYK verheffen als voor een wauw-effect zorgen. Maak kennis met 's werelds eerste inline, single-pass, digitale zeskleurenplatform dat adembenemende printkwaliteit, verbazingwekkende spotkleuren en prachtige iriserende metallic tinten levert. Omarm uw innerlijke briljantheid met de Xerox® Iridesse productiepers en tover gewone afdrukken om in buitengewone afdrukken die klanten boeien, u onderscheiden en aandacht trekken.

Down arrow

Toepassingsvoorbeelden

Ingebouwde lagen van briljantheid

Dankzij prachtige CMYK-kleuren en single-pass toepassingen in verbluffende metallic en transparante toners zijn er eindeloze mogelijkheden om voor een wauw-effect te zorgen.

Hoogwaardigere afdrukken

Iriserende zilveren metallic toner onder prachtige CMYK-kleuren zorgt ervoor dat marketingmateriaal veel bekijks heeft en opvalt.

Verhoog het wauw-effect

Zie hoe CMYK en een metallic basis met een overlay van transparante toner uw waarde als leverancier van marketingdiensten kan helpen bewijzen.

 

Ervaringen van klanten

 

Ontdek hoe de Britse drukkerij Instant Print zijn bedrijfspotentieel ontketent.

Hoor uit de eerste hand van Glen Robins, Managing Director van Instant Print, hoe de verbluffende halftooneffecten, gemengde metallics, Ultra HD-resolutie en snelheid van de Xerox® Iridesse productiepers zijn klanten fascineren en alle verwachtingen te boven gaan.

 

Ondersteunende technologie

 

Zie de technologie achter de verbluffende resultaten.

Zeer geautomatiseerd. Ultra HD-resolutie. De hoogste CMYK+ kwaliteit op de meest uiteenlopende soorten gecoate en ongecoate afdrukmaterialen. Premium speciale effecten met verbluffende nauwkeurigheid. Een robuuste reeks afwerkingsopties. Volg onze technologische rondleiding om te zien hoe de Iridesse zichzelf nog meer onderscheidt.

Meer informatie

 

Ideeën, inzichten en trends

 

Nieuwe Xerox Iridesse pers biedt kleurrijke kansen voor meer omzet

Xerox heeft bekroonde digitale technologieën samengebracht die op één pers iets buitengewoons proberen te leveren.

Kom te weten hoe