Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Inzichten

Doorzoek onze verzameling kennismiddelen en snelle feiten om uw onderzoek een nieuwe impuls te geven.

Filter

Pagina 1/31

Busy, fast paced office. People walking are blurred.

Enterprise Content Management

Zie hoe Arbet Aménagement de ideale werkruimte creëert met behulp van Xerox® DocuShare® om elektronische bestanden gemakkelijker dan ooit tevoren op te slaan en te beheren.

Case Study

13 jan 2023

Woman holding blue toner cartridge

Kantoor

Goedkope toner kost meer dan je denkt. Laat je niet misleiden door de lage prijs.

Artikel

4 nov 2022

A green reflective globe

Over Xerox

Quocirca, een toonaangevende bron voor onafhankelijk onderzoek, doordacht leiderschap en bruikbare inzichten voor de printsector, heeft Xerox een koploper op het gebied van duurzaamheid genoemd in zijn rapport Duurzaamheidstrends van 2022.

Rapport

14 jul 2022

A row of shiny silver trophies

Over Xerox

Xerox producten en services hebben enkele van de beste onderscheidingen in de industrie ontvangen, waaronder PaceSetter, Keypoint Intelligence – Buyers Lab en andere werkplek-awards.

Artikel

14 jun 2022

City street at night with blurred rays of light

Services voor Managed Print Services

Keypoint Intelligence – BLI erkent Xerox Managed Print Services (MPS) als toonaangevend in cloudprintbeheer, geavanceerde beveiliging, document workflows en meer met nog een PaceSetter Award.

Artikel

9 jun 2022

View looking up into a tree full of green leaves

Over Xerox

3BL Media heeft Xerox bestempeld als één van de 100 beste corporate citizens voor 2022 vanwege uitstekende transparantie en prestaties in ESG (Environmental, Social and Governance) onder de grootste beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven. Meer informatie.

Artikel

24 mei 2022

Blue blocks on a circuit board

Services voor Managed Print Services

Quocirca heeft Xerox uitgeroepen tot leider in Managed Print Services in de branche op het gebied van strategische visie en diepgang van de dienstverlening voor ons cloud-gebaseerde apparatuurbeheer, afdrukbeheer en productiviteitstools.

Artikel

24 mei 2022

children in class at school

Softwareoplossingen

Zie hoe een schooldistrict in Californië de communicatie voor scholen moderniseerde met Xerox Workflow Central en een bibliotheek van cloud-gebaseerde, een- en meerstaps workflows voor vertaling, converteren naar audio, redigeren, samenvatten, en meer.

Case Study

11 mei 2022

Aerial view of a bridge in Brazil

Financiële diensten

Zie hoe een van de grootste banken van Brazilië gebruikmaakte van Xerox® Accounts Payable Services om processen te stroomlijnen, betalingen te automatiseren en een duurzamere oplossing te creëren door papieren formulieren te elimineren.

Case Study

31 mrt 2022