Xerox® Extensible Interface Platform

Dynamisez votre travail, mettez à profit votre investissement.

Xerox® Extensible Interface Platform (EIP)

Met het Xerox Extensible Interface Platform (EIP) past u uw Xerox multifunctionele printer (MFP) aan aan de manier waarop u werkt, en niet andersom. Xerox EIP is een softwareplatform in vele Xerox MFP's, waarmee onafhankelijke softwareverkopers en -ontwikkelaars op een eenvoudige manier gepersonaliseerde oplossingen voor documentbeheer kunnen creëren die u rechtstreeks vanaf uw MFP aanraakscherm kunt gebruiken.

Lees de brochure (PDF, 2.17 MB)

 

Voordelen voor de eindgebruiker

 

 • Complexe procedures vereenvoudigen – vervang meerdere stappen door één druk op het MFP-scherm
 • Uw MFP personaliseren – meld u eenmaal aan en gebruik daarna meerdere toepassingen zonder u opnieuw aan te moeten melden
 • Opdrachten volledig op de MFP afwerken, inclusief documenten ophalen op een netwerk zonder computer
 • Verhoog ROI door uw bestaande toepassingen en databases beter te gebruiken

 

Voordelen voor IT/systeemintegrators

 

 • Eenvoudig oplossingen integreren in uw bestaande IT infrastructuur
 • Gepersonaliseerde oplossingen op een eenvoudige manier creëren. Omdat EIP gebaseerd is op de web standaarden, hoeft u geen expert te zijn in programmeren om een toepassing te schrijven.
 • Toepassingen creëren met elk ontwikkelingsplatform.
 • Gecentraliseerde oplossingen beheren van overal ter wereld
 • Uw MFP uitbreiden en aanpassen naarmate uw bedrijf groeit

 

Voorbeelden van waartoe EIP in staat is

 • Met één druk op de knop papieren informatie onmiddellijk naar documentarchieven scannen
 • Menu's en woorden gebruiken die specifiek zijn voor uw bedrijf of werkgroep, zoals 'Doorzoek klantendatabase', 'Stuur formulier naar claimafdeling' of 'Fax naar crediteuren'
 • Al uw persoonlijke voorkeuren op het aanraakscherm van uw multifunctioneel systeem laten verschijnen door uw ID-pas erlangs te halen
 • Een document naar een wachtrij op het netwerk sturen en op een willekeurige MFP op het netwerk laten printen gewoon door er uw uw ID-pas langs te halen.

 

Aan de slag

We bieden gratis algemene toegang tot het materiaal dat u nodig hebt om EIP toepassingen te creëren met de EIP Software Development Kit (SDK). Of u nu programmeert met java, Windows C, php, of .NET, u kunt gemakkelijk allerhande toepassingen creëren met EIP. Toepassingen kunnen snel worden ontworpen met de standaardtechnieken voor website-ontwerp, modulaire application programming interfaces (API) en verschillende EIP-web services.

Waar haalt u de SDK? ›
Samenwerken met andere ontwikkelaars ›

 

Word Xerox Business Partner

Een Xerox Business Partner zijn brengt heel wat voordelen met zich mee. Deelnemers aan het Xerox Alliance programma hebben toegang tot de internationale middelen, technologie, producten en adviseurs van Xerox. Samen kunnen we nieuwe technologieën en oplossingen verkopen waarmee we onze klanten echte waarde bieden.

Meer te weten komen over het Xerox Business Partner programma ›

 

Xerox®ConnectKey® apps

Met de introductie van de ConnectKey technologie heeft Xerox de EIP oplossing verbeterd en krijgt u met nieuwe API's toegang tot e-mailtoepassingen, meer mogelijkheden bij het kopiëren, nieuwe interfaces voor kostenbeheersing en beveiligde toegang tot de cloud voor zowel scannen als afdrukken.

Bij EIP is het nu ook mogelijk om veilige, geverifieerde apps te installeren op compatibele MFP's. Xerox ConnectKey Apps zijn lichte, serverloze printerapps die u naar uw ConnectKey enabled MFP kunt downloaden via CentreWare Internet Services of de Xerox App Gallery.

Neem contact op met Xerox

0346 255 255
Bereikbaar van maandag t/m 
vrijdag, 8.30-17.30

Partners: ga voor meer informatie naar xerox-solutions.net/Partners

Delen: