• Made to Think

Wij zijn gemaakt om na te denken. We nemen iets van nu en maken het tot iets van morgen. We stoppen nooit met innoveren, ons iets voor te stellen, ontwerpen en doen. En we stoppen nooit met vragen stellen.

We maken verpakkingen die tegen u praten, printers die naar u luisteren en software die op intuïtieve wijze met ons communiceert en steeds menselijker wordt.

Want ‘Made to Think‘ betekent dat we niet alleen over de toekomst nadenken, maar de toekomst ook máken.

Kan AI diep nadenken?

Artificial Intelligence

De meeste AI kan toegang verkrijgen tot grote hoeveelheden gegevens. Xerox verricht echter baanbrekend werk in hoe AI die gegevens interpreteert. AI die kan beredeneren, inzicht kan geven en dieper, misschien zelfs wel filosofisch kan nadenken.

Gaan gegevens met de mode mee?

XMPie personalisatiesoftware

Xerox personalisatiesoftware verbindt realtime gegevens en content om consumenten een creatieve en boeiende ervaring te bieden bij elke stap van hun aankoopproces.

Kan een selfie een leven redden?

Hyperspectrale imaging

Xerox democratiseert de toegang tot hyperspectrale imaging technologie, verbetert detectie en geeft meer inzicht in alle industrieën – van het redden van levens tot het geven van nieuw leven aan bedrijven.

Kan een copier een kopieerder te pakken nemen?

Proofreader App

De Xerox® Proofreader App identificeert spelling- en grammaticafouten en detecteert zelfs plagiaat. Zo blijft elke communicatie vlekkeloos en 100% origineel.

Wanneer is een cloud geen cloud?

IoT-sensoren

Xerox revolutioneert IoT-technologie met kleinere en kostenefficiëntere sensoren. Dankzij deze sensoren hebben meer bedrijven toegang tot belangrijke analyses en controles, zoals identificatie van schadelijke broeikasgassen om de lucht voor iedereen veilig te houden.

Zijn woorden meer waard in zilver?

Video over de Xerox Iridesse productiepers:

De Iridesse is de enige digitale pers die verdergaat dan CMYK door metallic zilver en goud in één drukgang te printen. Zodat elk kostbaar woord en elke zuivere afbeelding wordt verrijkt.

Kunt u een mash-up maken met uw strategische rapport?

Audio Docs App

Converteer getypte documenten naar MP3‘s met het aantikken van een app. Horen is geloven.

Is het mogelijk om hulp in 3D te printen?

3D printen

Van ondersteuningsrobots en straalmotoren tot ingewikkelde widgets, dromen kunnen realiteit worden. Xerox 3D-printers gaan verder dan prototypen en produceren sneller en betaalbaarder volledig functionele onderdelen.