IDC MarketScape: Worldwide Document Workflow Services Vendor Assessment

Xerox bestempeld als absolute leider in het rapport “2016 IDC WW MarketScape for Document Workflow Services”.

Lees het IDC MPS MarketScape-rapport over Xerox ›

Xerox is er trots op dat het bedrijf als absolute leider wordt gezien in de IDC WW Document Workflow Services Vendor Assessment. Het rapport vermeldt dat Xerox de enige printerfabrikant is met een organisatie die zich specifiek toelegt op documentworkflow services.

Hoogtepunten uit het rapport omvatten verwijzingen naar Xerox’s sterke punten, zoals:

  • “Xerox heeft een goed ontwikkelde documentworkflow strategie en stappenplan, waaronder partnership- en M&A-plannen om hiaten in oplossingen te dichten en voortdurende uitbreiding te bevorderen. De strategie omvat ook geografische groei, continue ontwikkeling van zijn professionele services en verdere ontwikkeling van zijn indirecte kanaal.”
  • “Xerox heeft een sterk documentworkflow portfolio dat onder meer bedrijfseigen assessment- en samenwerkingstools omvat. Het heeft kernactiva voor een breed scala aan horizontale bedrijfsapplicaties en verticale marktsegmenten ontwikkeld om belangrijke markten te betreden die zijn groei bevorderen.”

Dit IDC MarketScape-rapport weerspiegelt Xerox’s langdurige leiderschapspositie in de markt en vertegenwoordigt onze consistente groei en gebruik van software- en serviceoplossingen die onze klanten de beste en meest op maat gemaakte voordelen bieden.

Bron: "IDC MarketScape: Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessments”, september 2016, IDC #US40994416, door Robert Palmer, Holly Muscolino en Terry Frazier

Het IDC MarketScape-model is ontworpen om een overzicht te bieden van de aanbieders van ICT dienstverlening in een bepaalde markt. Bij het onderzoek wordt een strenge scoremethode gebruikt die op zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria is gebaseerd, wat resulteert in één grafische illustratie van de positie van elke leverancier in een bepaalde markt. De capaciteitenscore meet leveranciersproduct, go-to-market en bedrijfsvoering op de korte termijn. De strategiescore meet afstemming van leveranciersstrategieën op klantbehoeften in een tijdsbestek van 3 tot 5 jaar. 

Bel 0346-255255 om te weten te komen hoe Xerox Managed Print Services u kan helpen, of vraag meer informatie aan.

Contact

Neem contact op

 

Delen: