Services voor productinformatiebeheer

Met Xerox services voor productinformatiebeheer transformeert u gefragmenteerde processen in geïntegreerde, digitale processen gedurende de productlevenscyclus. Dit helpt u bij elk touchpoint zeer aangepaste, relevante product- en technische informatie te leveren voor consumenten, technici en medewerkers van de klantenondersteuning.

Van gebruikersgidsen tot servicehandleidingen, wij helpen content te ontwikkelen die duidelijk, consistent en gebruiksvriendelijk is.

Dit end-to-end beheer van productcontent biedt vele voordelen, van het reduceren van de kosten en het vermijden van redundantie tot het verbeteren van de algehele efficiëntie en klanttevredenheid. Wij helpen klanten 20%-40% te besparen op de ontwikkeling en digitale levering van productcontent.

 

Mogelijkheden van productinformatiebeheer

  • Dankzij gestructureerde opslaglocaties voor het bewerken en archiveren van content kan content worden hergebruikt door marketing-, verkoop-, service- en onderwijsorganisaties. Ze zorgen ook voor snellere creatie van productdocumentatie, merkconsistentie en hogere nauwkeurigheid.
  • Lokalisatie en vertaling ondersteunen internationale marketing- en servicevereisten. Dankzij een bedrijfseigen vertaalgeheugensysteem kunnen eerder vertaalde zinsdelen worden hergebruikt om tijd en geld te besparen – tot wel 50%.
  • Flexibele systemen voor documentpublicatie en -distributie, lokaal of offsite.
  • Onderwijs- en leersystemen om effectiever te leren en de algehele ontwikkelingskosten van lesmateriaal met meer dan 10% te reduceren.

Casestudie: Niets verloren in de vertaling

Drie bekende automobiel fabrikanten bespaarden een vracht aan geld dankzij onze vertaalservices. Ze reduceerden de kosten van vertaling en verbeterden tegelijkertijd de kwaliteit en time-to-market.

  • Een vrachtwagen- en busfabrikant reduceerde de kosten per woord met 75%.
  • Een bekende autofabrikant halveerde de doorlooptijd en reduceerde de kosten met meer dan 65%.
  • Een van de drie grootste autofabrikanten van de Verenigde Staten verkortte de doorlooptijd van 10 dagen tot 1 dag.

Lees hun succesverhalen ›