Nalevingsbeheer

Stroomlijn het beheer van en de toegang tot gecontroleerde informatie, versnel de traceerbaarheid van documenten en verbeter de controlerapportage en naleving. Met Xerox® oplossingen voor nalevingsbeheer bent u altijd goed voorbereid op controles.

Onze oplossingen voor nalevingsbeheer bieden robuust lifecycle beheer van wettelijke en product-/procescontrole-informatie, evenals beheer van bedrijfsbeleid, gezondheid en veiligheid, en standaard bedrijfsprocedures. U vereenvoudigt documentbewaring zonder ingewikkelde kennis over gegevensbeheer nodig te hebben, en u krijgt gemakkelijke, veilige toegang tot informatie.

Met Xerox® oplossingen voor nalevingsbeheer kunt u:

  • Naleving verzekeren – Oplossingen zorgen voor nauwkeurige informatie dankzij technologieën voor data-extractie, -classificatie en -transformatie die in het hele proces gegevensbeheer en naleving afdwingen.
  • Risico's terugbrengen – Reduceer het risico op dataverlies, fraude, identiteitsdiefstal en data-inbreuken met geautomatiseerde vastleggings- en workflowprocessen die gevoelige klantinformatie beheren.
  • Controle-informatie onderhouden – Bewaar een audittrail voor informatie die voor wettelijke doeleinden wordt vastgelegd, gewijzigd en gebruikt, en bewaar informatie die potentieel kan worden gecontroleerd.
  • In realtime monitoren – Bied een uitgebreid overzicht van de omgeving en monitor toegangscontrole, transactieverwerking en fraudepreventie in realtime.
  • Analyses benutten – Gebruik voorspellende analyses om te anticiperen op potentiële risico's met betrekking tot het naleven van voorschriften, en genereer verschillende rapporten met specifieke intervallen of op ad hoc basis.
  • De kosten verlagen – Automatiseer het monitoren, rapporteren en controleren van activiteiten voor compleet inzicht in nalevingsproblemen via op regels gebaseerde best practices om de bedrijfskosten te verlagen.

Lees meer over workflow-automatisering ›

Contact

0346 255 255
Online contact opnemen ›