Digitale opleidingsoplossingen voor docenten 

Xerox Digital Alternatives helpt scholen en universiteiten inzichten te verbeteren, kosten te reduceren en betere dienstverlening te bieden door de dagelijkse, papierintensieve processen te vereenvoudigen en stroomlijnen die zo veel van ieders tijd opslokken.

Hoge kwaliteit onderwijs bieden is meer dan alleen maar een fulltimebaan. Elke docent besteedt vele avonden en weekenden aan het nakijken van ingeleverd schoolwerk, het voorbereiden van lesmateriaal en het bijhouden van trends in het onderwijs. Dat is een heleboel papierwerk dat beheerd moet worden.

Bekijk de video om te weten te komen hoe Xerox Digital Alternatives docenten nieuwe inzichten leert. U kunt al die papieren documenten bijvoorbeeld scannen en in Digital Alternatives opslaan voor onmiddellijke toegang op uw pc, in het studielokaal of thuis op uw iPad. U hebt dan precies dezelfde documenten binnen handbereik, die u op precies dezelfde manier kunt bewerken en annoteren.

Zodra u ze hebt nagekeken, kunt u uw opmerkingen met studenten, collega's of ouders delen zonder Digital Alternatives te verlaten. Dit is gewoon nog een manier waarop onze digitale opleidingsoplossingen duizenden scholen en universiteiten helpen om onderwijs beter te laten werken.

Bekijk de Digital Alternatives video voor het onderwijs

Xerox Digital Alternatives for Education