Bekijk vaste inkt producten

Vaste inkt

Het wordt tijd om uw inkt te heroverwegen

Vaste inkt is een innovatieve, bekroonde

Nieuws en recensies

PublicatieCitaat/AwardDatum


BERTL


Xerox-proprietary solid ink technology received the 2011 BERTL's Best award for Best Eco-Friendly Ink Technology. With solid ink's cartridge-free design and minimal packaging, there is less to manufacture, no empty toner cartridges to dispose of or recycle, and less storage space required than comparable laser devices. In fact, solid ink printers and multifunction printers produce 90 percent less waste during use than comparable laser devices.


October 11, 2011


BERTL


BERTL awarded the ColorQube 9300 Series multifunction printer a 5-Star "Exceptional" rating, noting the device's vibrant image quality, fast print and copy productivity and excellent ease of use. BERTL also noted the ColorQube 9300 Series Hybrid Color Plan enables monochrome and useful color pages at the same cost per page.


October 2011


Buyers Laboratory Inc.

Buyers Laboratory Inc. (BLI) koos de Phaser 8560DN Solid Ink-kleurenprinter uit als "Pick of the Year" voor "Uitstekende kleurenprinter voor het maken van prints waar kleur belanfrijk is". Dit onafhankelijke onderzoeksinstituut prees de printer vanwege de "uitstekende prestaties", de eenvoud bij "installatie en gebruik in een netwerk", "probleemloos" routine onderhoud en de "output die ideaal is voor elke omgeving waarin het op de kleur aankomt".
lees het volledige verslag
6 juni 2007


BERTL

BERTL verleende de Phaser 8560 kleurenprinter het predikaat Zeer aanbevolen. Samengevat vond BERTL "de Xerox Phaser 8560DT printer goed presteren, eenvoudig te bedienen, te gebruiken, in te zetten, te beheren en te onderhouden."
lees het volledige verslag
mei 2007


Computer Shopper

Editor's Choice - De Phaser 8560N Solid Ink kleurenprinter kreeg het predikaat "Editor’s Choice". Tester Denny Atkin noemt met name de "uitmuntende" afdrukkwaliteit van de printer, de eenvoudige installatie en de hoge afdruksnelheden. Atkin vat zijn bevindingen samen als "Vanwege de hoge kwaliteit afdrukken, de lage kosten per pagina en het gebruiksgemak is de Solid Ink Phaser 8560/N zeker een serieuze concurrent voor kleurenlasers."
lees het volledige verslag
4 april 2007


Buyers Laboratory Inc.

Buyers Laboratory Inc. (BLI) koos de Phaser 8560MFP/D Solid Ink-kleurenprinter uit als “Pick of the Year” voor Uitstekende multifunctionele kleurenprinter voor kleine werkgroepen. Dit onafhankelijke onderzoeksinstituut prees de MFP vanwege de "uitermate gemakkelijke bediening en de goede afdrukkwaliteit", alsmede voor de "lage totale verbruikskosten".
lees het volledige verslag
4 juni 2007


Better Buys for Business
De Xerox Phaser 8560MFP werd verkozen als Editor’s Choice in de Better Buys for Business 2007 Printer Multifunctional Guide. BBB prijst de Phaser 8560MFP vanwege de "uitstekende kleur tegen een zeer bescheiden prijs", "de uitstekende beeldkwaliteit", nauwe integratie van functies, verscheidenheid aan mogelijkheden, alsmede het gebruiksgemak, eenvoudige installatie en onderhoud.
lees het volledige verslag
april 2007


Government Computer News
De Phaser 8560MFP multifunctionele printer werd uitgeroepen tot winnaar van de "GCN Best of FOSE" award in de categorie "randapparatuur" tijdens de FOSE (Federal Office Systems Exposition) trade show. De awards worden toegekend op basis van opmerkelijke technologische vooruitgang en innovatie.
Lees het persbericht
21 maart 2007


Communications World Magazine

Editor’s Choice - Het rapport benadrukt de snelheid van de Phaser 8500DN, de afdrukeigenschappen en de Solid Ink-technologie. september/oktober 2006


Buyers Laboratory Inc.

"Pick of the Year", herfst 2005, Uitstekende kleurenprinter voor het maken van prints waar kleur belangrijk is
"Evenals alle andere Xerox producten laat ook de Phaser 8550DP zich eenvoudig installeren in een netwerk en de administratieve tools zorgen ervoor dat het beheer van apparaten op het netwerk kinderspel wordt. De Phaser 8550DP levert een output die ideaal is voor omgevingen waarin het op de kleur aankomt. En met een prijs per pagina die kan concurreren met de zakelijke inkjetprinters is dit apparaat ook ideaal voor algemeen gebruik op kantoor". download het artikel
30 november 2005


MrGadget.com

"Xerox Solid Ink-proces… resulteert in uitmuntende, absoluut briljante, rijke, verzadigde kleuren tegen een verbazingwekkend lage prijs en lage kosten per pagina". "Maar boven alles was ik werkelijk onder de indruk van de resultaten".
lees het volledige artikel
29 november 2005


Better Buys for Business

De Xerox Phaser 8500/8550 reeks is gekozen tot Editor's Choice winnaar in de Better Buys for Business 2006 Color Laser Printer & Business Ink Jet Printer Guide.

"Wij zijn zeer te spreken over de Phaser 8500/8550 reeks. De aantrekkelijke prijzen, de weinig ruimte vragende vormgeving en de stille werking zijn prettige bijkomstigheden".
download het artikel

november 2005


PC Magazine

3 1/2 (van 5) sterren "Voor vele kleine kantoren biedt de Solid Ink 8500N (of 8500DN) een juiste balans tussen prijs, prestatie, kwaliteit en papierverwerkingsmogelijkheden."
lees het volledige artikel
23 september 2005


Computer Reseller News

4 (van 5) sterren - In zowel de categorie techniek als de categorie "channel" een Test Center oordeel "Aanbevolen". De tester noemt in het bijzonder Solid Ink als een probleemloos alternatief voor toner en omschrijft de output als "extreem glossy met prettige structuur".
lees het volledige artikel
16 augustus 2005


Small Business Computing
"Een goede keuze voor printen in kleur". De tester adviseert de Phaser 8550 voor kleine tot middelgrote ondernemingen. "Als uw kleine onderneming een hoge-kwaliteits printer nodig heeft en u professionele resultaten wenst, overweeg dan zeker de Xerox Phaser 8550DP. U zult achteraf blij zijn met uw keuze".
lees het volledige artikel
23 augustus 2005


Better Buys for BusinessHet Xerox WorkCentre C2424 werd gekozen tot Editor’s Choice in BBB’ss 2006 Color Copier Guide
lees het artikeljanuari
2006


Buyers Laboratory Inc.


Award voor uitmuntende prestaties - Buyers Laboratory Inc. beloonde Xerox en haar WorkCentre C2424 multifunctionele kleurensysteem met een award voor uitmuntende prestaties op het gebied van "Uitmuntende Document Imaging Technology in een Desktop MFP" in haar voorjaar 2005 "Pick of the Year" awards competitie. BLI loofde Xerox als volgt: "De migratie van deze technologie naar desktop MFP's brengt tot dan toe in deze productcategorie niet-beschikbare output-kwaliteit en gebruiksgemak binnen handbereik".
download verslag


juni
2005


Government Computer News


A+ Box Score. Government Computer News beloonde het WorkCentre C2424 multifunctionele kleurensysteem met een A+ Box Score in haar verslag. De WorkCentre C2424 oogstte veel lof voor het gebruiksgemak, de snelheid en de hoge output-kwaliteit. De tester verwoordde dit als volgt: "het WorkCentre C2424 is naar alle waarschijnlijkheid de best betaalbare multifunctionele machine die momenteel beschikbaar is."
lees het volledige artikel | download artikel

juni
2005


Houston Chronicle


Cheryl Currid zegt hierover: "Wanneer u op zoek bent naar een vrijwel perfecte printer, kijk dan eens naar de nieuwe Xerox 8400".

15 januari
2004


Business Week


"De beste keuze instapmodel voor een lage prijs is de Xerox Phaser 8200..."
lees het volledige artikel

10 november
2003


GrafixWorld


Best of 2002 — "Op het gebied van de desktop kleurenprinters is er geen betere dan de Xerox Phaser 8200DP."

15 januari
2003
technologie voor kleurenafdrukken die alleen bij Xerox beschikbaar is. Het werd in 1991 uitgevonden in Wilsonville, Oregon, VS, waar het tegenwoordig wordt geproduceerd.

Vaste inkt van Xerox is gemakkelijk te gebruiken en produceert kleurenafdrukken van verbluffende kwaliteit. Bovendien:
 • Produceert het tot 90% minder printafval dan vergelijkbare kleurenlaserprinters.
 • Zorgt het voor ongelofelijk lage totale eigendomskosten.
Vaste inkt:
 • geschiedenis
  • Geschiedenis

   1946

   Tektronix wordt opgericht in Portland, Oregon, VS. Behalve oscilloscopen, logische analysatoren en videotestapparatuur ontwikkelen ze ook beeldvormings- en printtechnologieën.

   1986

   Tektronix begint aan een reis om de belangrijkste klacht van klanten over kleurenafdrukken aan te pakken: de hoge kosten per pagina.

   1986-1991

   Tektronix experimenteert met thermische inkjet gelimiteerd tot watergebaseerde inkten. En piëzo-inkjet, die de basis van de waterloze, vaste inktechnologie vormde en minder problemen zoals doorlopen van inkt of papierkrulling veroorzaakt.
  • Geschiedenis

   1991

   Tektronix introduceert zijn eerste vaste inktproduct: Tektronix Phaser III. Het print ongeveer 1 pagina per minuut in schitterende kleuren van grafische-kunstkwaliteit en is een groot succes.

   1999

   Tektronix conceptualiseert zijn eerste vaste inktproduct in tabloid-/A3-formaat.

   2000

   Xerox neemt de Color Printing and Imaging Division van Tektronix over.
  • Geschiedenis

   2005

   De eerste multifunctionele vaste inktprinter in Letter-/A4-formaat, de WorkCentre C2424, wordt op de markt gebracht.

   2007

   Xerox introduceert de vaste inktprinter Phaser 8860, die kleurenpagina's voor dezelfde prijs als zwart-witpagina's produceert.

   2009

   's Werelds eerste multifunctionele vaste inktprinter in tabloid-/SRA3-formaat, de ColorQube 9200-reeks, maakt flexibele prijsplannen mogelijk, zodat klanten niet veel betalen voor weinig kleur op één pagina.
  • Geschiedenis   Heden

   Tegenwoordig worden er meer dan 1 miljoen vaste inktmachines gebruikt door duizenden klanten die elk jaar meer dan 6 miljard pagina's produceren. Xerox streeft er elk jaar naar de gebruikskosten te verlagen en tegelijkertijd de prestaties en kwaliteit te verbeteren. Hoewel vaste inkttechnologie oorspronkelijk voor de grafische-kunstmarkt werd ontwikkeld, vonden algemene kantoorgebruikers het al snel aantrekkelijk vanwege zijn eenvoud en gebruiksgemak voor iedereen.
 • duurzaamheid
 • gebruikskostenvoordeel van vaste inkt

De inkt
 

Om echt te kunnen begrijpen wat vaste inkttechnologie zo bijzonder maakt, moet u bij de inkt zelf beginnen.

Vaste inkt wordt gemaakt van een niet-giftige, op hars gebaseerde polymeer, vergelijkbaar met een kleurkrijtje. Vaste inktblokjes zijn veilig te hanteren en kunnen niet worden gemorst, lekken of vlekken op uw kleding maken.

Strenge productieregels verzekert dat kleuren van blokje tot blokje en van pagina tot pagina consistent zijn. 100% van alle inkt wordt geïnspecteerd.

Kijk hoe eenvoudig het is om vaste inktblokjes te laden

De vaste inktblokjes cyaan, magenta, geel en zwart zijn duidelijk genummerd en speciaal gevormd zodat ze gemakkelijk in de juiste sleuven kunnen worden geladen.

U kunt meerdere vaste inktblokjes laden voor langdurig, ononderbroken printen en de inkt op elk moment aanvullen.

Vanwege het cartridgeloze ontwerp van vaste inkt is de verpakking klein genoeg om gemakkelijk in uw bureaula te passen. En er is geen cartridge om leeg te maken of weg te gooien.

 

Het verschil

De echte voordelen van vaste inkt liggen in zijn verschil met laser- en inkjettechnologie. Dit zijn de sterke punten van vaste inkt:

Consistentere printkwaliteit pagina na pagina en op elk medium, inclusief gerecycled papier.

(alleen beschikbaar in het Engels)

Gemakkelijker te gebruiken aangezien er geen cartridges geladen en verwijderd hoeven te worden en er dus niet geknoeid kan worden.

Minder afval aangezien er geen cartridges en veel minder verpakkingsmaterialen weggegooid hoeven te worden.

Lage gebruikskosten vergeleken met kleurenlasertechnologie.

(alleen beschikbaar in het Engels)

Geen omkrulling of kreuken waar inkjet- en kleurenlaserprinters vaak wel last van hebben.

Sneller dan inkjettechnologie.

Geen speciaal papier nodig, in tegenstelling tot bij bepaalde inkjetprinters.

Print een breder kleurenspectrum dan de meeste kleurenlasermachines.

Minder onderdelen zodat er minder fout kan gaan.

Andere fabrikanten weten niet hoe ze moeten concurreren met de vaste inkttechnologie en verspreiden misschien foutieve informatie hierover.


Duurzaamheid

 • Vergeleken met kleurenlasertechnologie produceert vaste inkt tot 90% minder printafval, omdat er geen cartridges en minder verpakkingsmaterialen zijn die moeten worden weggegooid.


  Het cartridgeloze ontwerp en de minimale verpakking zorgen er ook voor dat:
  • er minder hoeft te worden geproduceerd
  • er minder opslagruimte nodig is
  • de transportefficiëntie beter is

 • Bekijk een video over de milieuvoordelen van vaste inkt.
  (alleen beschikbaar in het Engels)  "Vaste inkt is hier in Oregon geboren, en we nemen onze toewijding aan het milieu erg serieus."

  –Jim Rise, president, Xerox North American Resellers, ook bekend als "De vader van vaste inkt"
 • Als 1 miljoen multifunctionele ColorQube printers 1 miljoen lasermachines zouden vervangen, dan:  Zou er een jaar lang elektriciteit kunnen worden geleverd aan voldoende woningen om alle inwoners van San Francisco in onder te brengen.
  Zou het net zijn alsof 450.000 auto's van de weg waren gehaald.
  Zou een stapel weggegooide laserverbruiksartikelen die net zo lang als de evenaar zou zijn, worden geëlimineerd.
 • Vaste inkt is niet alleen cartridgeloos, maar ook door de NAPIM (National Association of Printing Ink Manufacturers) gecertificeerd dat het tenminste 30% biologisch verkregen hernieuwbaar materiaal bevat.
  De verpakking is gemaakt van afvalproducten. Het bakje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en de doos van 45% gerecycled materiaal. 100% van de verpakking kan lokaal worden gerecycled. • Vaste inkt print prachtig op gewoon papier en gerecycled papier, inclusief Xerox Business Recycled Paper.

 • Het printproces met vaste inkt is zodanig ontworpen dat het zo efficiënt mogelijk is:  Het beeldvormingsproces produceert een inkt-naar-pagina overdracht van vrijwel 100%.

  Gebruiksvriendelijke EarthSmart printerdriverinstellingen laten u de meest milieubewuste printopties selecteren.
  Intelligent Ready technologie helpt u om stroomverbruik te optimaliseren door de gebruikspatronen van uw werkgroep te leren en tijdens inactiviteit naar een energiebesparingsmodus over te schakelen.
 • Vaste inktprinters voldoen aan strenge criteria om kwalificaties van ENERGY STAR en EcoLogo te ontvangen.

  Kom meer te weten over de milieuvoordelen van vaste inkt:

  (alleen beschikbaar in het Engels)


  (alleen beschikbaar in het Engels)
 • Van sommige vaste inktproducten is aangetoond dat ze een lagere investering in totale levensduurenergie hebben dan vergelijkbare laserprinters. Totale levensduurenergie omvat de energie die gedurende de levenscyclus van de printer wordt geïnvesteerd in grondstoffen, productie, transport, klantengebruik en weggooien aan het einde van de levensduur.

 • Bespaar papier

  GreenPrint software wordt gratis meegeleverd bij vaste inktprinters. Het detecteert automatisch onnodige pagina's, zoals pagina's waarop alleen een webadres staat en laat u de pagina's selecteren die u moet printen, zodat u papier- en inktverbruik reduceert.  Kies voor dubbelzijdig (tweezijdig) printen om papierverbruik nog verder te reduceren door beide zijden van een pagina te gebruiken.
 • Zie hoe vaste inkttechnologie organisaties helpt hun duurzaamheidsdoelen te bereiken.
  Medical Mutual of Ohio weet dat Xerox ColorQube juist is voor zijn bedrijf, het milieu en zijn leden.
  (alleen beschikbaar in het Engels)


  (alleen beschikbaar in het Engels)

Print meer kleur voor minder


 • Cartridgeloze vaste inkt verlaagt de gebruikskosten door het aantal onderdelen dat klanten moeten vervangen, aanzienlijk te reduceren. Daarom kunnen we kleurenpagina's tegen een lagere prijs aanbieden.

  "Het (vaste inkt) schrijfsysteem is veel minder ingewikkeld dan xerografie, met minder bewegende onderdelen en minder vervangbare artikelen, wat potentieel lagere algehele bedrijfskosten betekent."

  – InfoTrends
  (alleen beschikbaar in het Engels)
  Als u veel kleurenpagina's print, kunnen vaste minktprinters en multifunctionele printers van Xerox u helpen een aanzienlijke besparing te realiseren op 70% van de kleurenpagina's die u elke dag print. U krijgt uitzonderlijke waarde, met totale eigendomskosten die moeilijk te overtreffen zijn.


 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.
  Als u van de eenvoud van gespecificeerde facturen houdt, is het Flexibel Prijsschema voor u. Hierbij worden documenten geclassificeerd op basis van de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur. U betaalt nooit meer kleurrijke prijzen voor kleurarme documenten.

  De drie niveaus van het Flexibel Prijsschemma:


  Zwart + nuttige kleur.
  Gefactureerd op het tarief voor alleen zwart.


  Alledaagse kleur.
  Lets hoger gefactureerd dan het tarief voor alleen zwart.


  Expressieve kleur.
  Gefactureerd op het huidige markttarief voor kleur.
  Flexibele prijsschemas zijn beschikbaar voor deze producten:
 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.
  Typische kleurverdeling in kantoordocumenten
  Kantoordocumenten in kleur kunnen worden geclassificeerd aan de hand van de gebruikte hoeveelheid kleur. Uit onderzoek van Xerox blijkt dat de verdeling van kleurendocumenten in een doorsneekantoor ongeveer als volgt is:

  30% nuttige kleur

  Zwart + nuttige kleur.
  Gefactureerd op het tarief voor alleen zwart.

  Flexibele prijsschemas zijn beschikbaar voor deze producten:
 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.
  Typische kleurverdeling in kantoordocumenten
  Kantoordocumenten in kleur kunnen worden geclassificeerd aan de hand van de gebruikte hoeveelheid kleur. Uit onderzoek van Xerox blijkt dat de verdeling van kleurendocumenten in een doorsneekantoor ongeveer als volgt is:

  40% alledaagse kleur

  Alledaagse kleur.
  Lets hoger gefactureerd dan het tarief voor alleen zwart.

  Flexibele prijsschemas zijn beschikbaar voor deze producten:
 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.
  Typische kleurverdeling in kantoordocumenten
  Kantoordocumenten in kleur kunnen worden geclassificeerd aan de hand van de gebruikte hoeveelheid kleur. Uit onderzoek van Xerox blijkt dat de verdeling van kleurendocumenten in een doorsneekantoor ongeveer als volgt is:

  30% expressieve kleur

  Expressieve kleur.
  Gefactureerd op het huidige markttarief voor kleur.

  Flexibele prijsschemas zijn beschikbaar voor deze producten:
 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.
  Gebruik deze hulpmiddelen om te zien hoeveel u kunt besparen met een Flexibel prijsschema voor de ColorQube.

  Flexibele prijsschemas zijn beschikbaar voor deze producten:
 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.

  Als u liever vaste inktblokjes koopt wanneer u ze nodig hebt zonder een gespecificeerd contract te hebben, overweeg dan losse inkoop. U krijgt kleur voor dezelfde prijs als zwart-wit.

  (alleen beschikbaar in het Engels)
  Koop losse verbruiksartikelen voor de:
 • Zie hoe onze klanten geld besparen met vaste inkt.

  Medical Mutual of Ohio doet meer voor zijn leden door de efficiëntie te verbeteren en printkosten te verlagen. (alleen beschikbaar in het Engels)
  (alleen beschikbaar in het Engels)


  Case study : Steyr University
  (alleen beschikbaar in het Engels)
  Case study:
  (alleen beschikbaar in het Engels)

Gebruiksgemak

ColorQube doet de branche versteld staan. (alleen beschikbaar in het Engels)

Met vaste inktprinters zijn er geen grote, logge printcartridges of fusers, fuserolie of beeldvormingseenheden die in een typische kleurenlaserprinter te vinden zijn.

Behalve vaste inktblokjes is het enige andere vervangbare onderdeel een onderhoudsrol/reinigingseenheid, die tienduizenden pagina's meegaat en gedurende de levensduur van uw machine slechts een paar keer hoeft te worden vervangen. U kunt deze zelf vervangen zonder dat er een servicebezoek nodig is, in tegenstelling tot bij vele laserprinteronderdelen.