Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Oplossingen voor de Gezondheidszorg om patiënten beter van dienst te zijn

Digitaliseer papiergebaseerde processen, personaliseer communicatie en verkrijg betere resultaten.

Xerox® Oplossingen voor de Gezondheidszorg helpen alle bewegende onderdelen in een complexe omgeving te verbinden. Van het digitaliseren van medische gegevens tot het verbeteren van gegevenstoegang voor zorgbetalers en zorgverleners, onze gegevensbeheertools kunnen u helpen efficiënter te werken, communicatie en interacties te personaliseren en voorschriften na te leven. Wanneer al deze dingen samenwerken, is het resultaat verbeterde patiëntenzorg.

Wij helpen u betere zorg te verlenen

Geef patiënten een betere ervaring

Met Xerox® digitale oplossingen voor de Gezondheidszorg kunt u pijnpunten in de patiëntervaring verlichten dankzij de kracht van workflow automatisering en digitale catalogisering. Door te stroomlijnen hoe u patiëntcommunicatie en medische gegevens behandelt, kunt u uw personeel helpen de patiënten een consistente, verbeterde ervaring te geven.

Xerox® services voor digitale patiënten

Een stappenplan voor digitale transformatie

Revolutioneer workflows, stimuleer innovatie en verhoog beveiliging

Nurse using a tablet

Maak elektronische documenten

Lees hoe een ziekenhuis papieren documenten omzet in digitale gegevens en er toegang toe krijgt via de cloud.

Xerox® Team Availability App

Naarmate werknemers terugkeren naar de werkplek, moeten managers zoveel mogelijk anticiperen op welke werknemers beschikbaar zijn – of zullen zijn. Xerox Team Availability  is een veilige webportal waarin werknemers gemakkelijk kunnen vastleggen of ze beschikbaar zijn om te werken. Het kan zonder ingewikkelde IT-wijzigingen of installatiekosten zo worden geïmplementeerd.

Man typing on laptop

Klantsuccessen

Xerox ConnectKey MFP user interface screen

WERKPLEKASSISTENT APPS

Apps voor Xerox® printers en MFP's met ConnectKey® technologie maken uw workflow eenvoudiger en efficiënter.

Delen