Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Stethoscope sitting on a tablet

Oplossingen voor de Gezondheidszorg om patiënten beter van dienst te zijn

Digitaliseer papiergebaseerde processen, personaliseer communicatie en verkrijg betere resultaten.

Xerox® Oplossingen voor de Gezondheidszorg helpen alle bewegende onderdelen in een complexe omgeving te verbinden. Van het digitaliseren van medische gegevens tot het verbeteren van gegevenstoegang voor zorgbetalers en zorgverleners, onze gegevensbeheertools kunnen u helpen efficiënter te werken, communicatie en interacties te personaliseren en voorschriften na te leven. Wanneer al deze dingen samenwerken, is het resultaat verbeterde patiëntenzorg.

Wij helpen u betere zorg te verlenen

Xerox® services voor digitale patiënten

Geef patiënten een betere ervaring

Met Xerox® digitale oplossingen voor de Gezondheidszorg kunt u pijnpunten in de patiëntervaring verlichten dankzij de kracht van workflow automatisering en digitale catalogisering. Door te stroomlijnen hoe u patiëntcommunicatie en medische gegevens behandelt, kunt u uw personeel helpen de patiënten een consistente, verbeterde ervaring te geven.

Xerox® Diensten voor gezondheidszorg

Xerox® Services voor Managed Print Services

Krijg controle over documenten

We begrijpen dat documenten, zowel papieren als digitale, een grote rol spelen in de gezondheidszorg. Xerox® Services voor Managed Print Services helpen u controle over documentprocessen en -kosten te krijgen dankzij beter apparatuurgebruik en automatisering. Wij helpen u processen te verbeteren, zodat u patiënten beter van dienst kunt zijn.

Xerox® Services voor Managed Print Services

Xerox® DocuShare® Flex voor afdelingen

Contentbeheer gemakkelijk gemaakt

Enterprise Content Management biedt zorgverleners de mogelijkheid om documenten digitaal te beheren, wat voor een kortere reactietijd en betere dienstverlening zorgt. Xerox® DocuShare® oplossingen besparen tijd en geld en helpen u gezondheidszorgprocessen te beheren terwijl u meer voor patiënten kunt doen met minder.

Xerox® DocuShare® Flex voor afdelingen

Man in an office looking at a tablet

Een stappenplan voor digitale transformatie

Revolutioneer workflows, stimuleer innovatie en verhoog beveiliging

Nurse using a tablet

Maak elektronische documenten

Lees hoe een ziekenhuis papieren documenten omzet in digitale gegevens en er toegang toe krijgt via de cloud.

Xerox® Team Availability App

Naarmate werknemers terugkeren naar de werkplek, moeten managers zoveel mogelijk anticiperen op welke werknemers beschikbaar zijn – of zullen zijn. Xerox Team Availability  is een veilige webportal waarin werknemers gemakkelijk kunnen vastleggen of ze beschikbaar zijn om te werken. Het kan zonder ingewikkelde IT-wijzigingen of installatiekosten zo worden geïmplementeerd.

Man typing on laptop

Klantsuccessen

  • Smiling doctor looking at patient records on a laptop

    Patiëntengegevens: Gedigitaliseerd

    Xerox verbetert de toegang tot patiëntengegevens en maakt ziekenhuisruimte vrij voor de Imperial College Healthcare NHS Trust. [in het Engels]

  • Doctor in scrubs looking at a computer

    De patiëntervaring transformeren door medische gegevens te digitaliseren

    "Onmiddellijke toegang tot de medische gegevens van een patiënt is essentieel om tijdig de hoogste kwaliteit zorg te kunnen bieden", aldus Josh Chandler, mededirecteur van IT bij de Bedfordshire Hospitals NHS Foundation Trust. [in het Engels]

Xerox ConnectKey MFP user interface screen

WERKPLEKASSISTENT APPS

Apps voor Xerox® printers en MFP's met ConnectKey® technologie maken uw workflow eenvoudiger en efficiënter.

Delen