• Oplossingen voor het MKB

Lees waarom Xerox de beste in de industrie is

Betrouwbaar

Prestaties waar u niet over na hoeft te denken. Dat is de filosofie achter alles wat we doen: van machines en software tot verbruiksartikelen en services. Ontworpen om langer en beter te werken, zodat u meer gedaan kunt krijgen.

Profiteer van naadloze betrouwbaarheid met Xerox® machines en verbruiksartikelen ›

Verbonden

De wereld raakt steeds meer verbonden. Werk kan dat nu ook zijn. Met Xerox® oplossingen kunt u de kracht van de cloud benutten en hebt u de vrijheid om altijd en overal te werken, hoe u ook wilt.

Maak het gemakkelijk met Xerox mobiele werkoplossingen ›

Veilig

Wanneer het op beveiliging aankomt, kunt u er nooit teveel van hebben. Met meerdere lagen ingebouwde beveiligingsfuncties en -oplossingen kan Xerox® helpen bedreigingen te stoppen waar ze beginnen en maximale bescherming voor uw bedrijf bieden.

Bescherm uw bedrijf met veilige Xerox technologie ›

Probleemloos

Beperkt aantal IT-medewerkers of helemaal geen IT-afdeling? Geen probleem. Xerox® technologie en oplossingen zijn ontworpen voor extreme eenvoud zodat zelfs niet-technische gebruikers snel aan de slag kunnen.

Vereenvoudig werk met Xerox machines ›

Voordelig

Grote zakelijke voordelen. Kleine investering. Xerox® oplossingen zijn op doelgerichte en inzichtelijke wijze ontworpen en zijn bedoeld om verwachtingen te overtreffen en meer te leveren met elke interactie. (in het Engels)

Krijg meer waarde met bekroonde Xerox producten en oplossingen ›

Productief

Werk wordt gemakkelijker wanneer u de juiste hulpmiddelen hebt. Met oplossingen die zijn aangepast om uw productiviteit, efficiëntie en beveiliging te verbeteren, kunnen we bedrijven van elke omvang helpen beter te werken.

Upgrade uw productiviteit met Xerox® Intelligent Workplace Services ›

Workflow apps

De meest flexibele mogelijkheden en apps.

Kantoorprinters en MFP's

Profiteer van uitstekende printkwaliteit, productiviteit en gebruiksgemak met onze laserprinters.

Softwareoplossingen

Of u nu printers, beveiliging en mobiele toegang beheert of content digitaliseert, routeert en opslaat, breid de workflow oplossingen van uw machines uit.