Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.
Shopping mall

Detailhandelsoplossingen verbeteren workflows

Benut digitale transformatie om de klantervaring te verbeteren

Verbeter de klantervaring en behoud een concurrentievoordeel in de omni-channel wereld van vandaag met Xerox® detailhandelsoplossingen. Van klantcommunicatie tot workflow automatisering, onze detailhandelsoplossingen zijn ontworpen om u te helpen de drastische verschuivingen in de winkelgewoonten van consumenten bij te houden. Wees een slimmere retailer door innovatie en digitale transformatie te versnellen in uw detailhandel.

Wij helpen u een superieure service te verlenen

Verfijn en verbeter de communicatie met klanten

Met Xerox® detailhandelsoplossingen kunt u uw communicatie synchroniseren om een superieure klantervaring te bieden. Door uw klantcommunicatie en point-of-sale berichten te veranderen, kunt u de kosten verlagen, de efficiëntie verhogen en consistente omni-channel berichten ontwikkelen die de juiste impact hebben.

Getoonde oplossingen

Mail in slots

Digital Mailroom Service

Automatiseer en versnel postkamerprocessen die traditioneel handmatig zijn. [in het Engels]

Aangepaste MFP applicaties

Breid uw ConnectKey investering uit met op maat gemaakte workflow applicaties voor verbeterde productiviteit en controle.

Casestudy's

Xerox ConnectKey MFP user interface screen

Werkplekassistent apps

Apps voor Xerox® printers en MFP's met ConnectKey® technologie maken uw workflow eenvoudiger en efficiënter.