Detailhandelsoplossingen verbeteren workflows

Benut digitale transformatie om de klantervaring te verbeteren

Verbeter de klantervaring en behoud een concurrentievoordeel in de omni-channel wereld van vandaag met Xerox® detailhandelsoplossingen. Van klantcommunicatie tot workflow automatisering, onze detailhandelsoplossingen zijn ontworpen om u te helpen de drastische verschuivingen in de winkelgewoonten van consumenten bij te houden. Wees een slimmere retailer door innovatie en digitale transformatie te versnellen in uw detailhandel.

Wij helpen u een superieure service te verlenen

Verfijn en verbeter de communicatie met klanten

Met Xerox® detailhandelsoplossingen kunt u uw communicatie synchroniseren om een superieure klantervaring te bieden. Door uw klantcommunicatie en point-of-sale berichten te veranderen, kunt u de kosten verlagen, de efficiëntie verhogen en consistente omni-channel berichten ontwikkelen die de juiste impact hebben.

Xerox® Services voor digitale detailhandelaars

Krijg controle over documenten en gegevens

We weten dat de detailhandelsindustrie bij elke stap in de klantenreis meerdere documenten gebruikt. Xerox® services voor intelligente werkplekken helpen u controle over deze processen te krijgen, voorschriften na te leven en de kosten te verlagen dankzij digitalisering en automatisering. Wij helpen u processen te integreren en te stroomlijnen om uw klanten en medewerkers beter van dienst te zijn.

Xerox® services voor intelligente werkplekken

Contentbeheer dat u helpt

Enterprise Content Management biedt de detailhandel oplossingen om documenten digitaal te beheren, waardoor de reactietijd wordt verkort, naleving wordt verzekerd en handmatige processen worden geëlimineerd. Xerox® DocuShare® oplossingen besparen tijd en geld en helpen u retail-workflows te stroomlijnen terwijl u meer voor uw klanten kunt doen met minder.

Xerox® DocuShare® Flex voor afdelingen

Casestudy's