Pas u aan een nieuwe manier van werken aan met Xerox® DocuShare® Flex

Xerox® DocuShare® Flex: Cloud contentbeheer

Transformeer uw werkplek en verbeter workflows met het gemakkelijk vastleggen, beheren en delen van documenten.

Lees de brochure

[in het Engels]

Wat u kunt doen...

Vastleggen

Vastleggen

Met DocuShare Flex is het vastleggen van documenten eenvoudig. Scan, classificeer en valideer verkooporders, facturen, contracten enz. met gebruik van een mobiel apparaat, pc, of Xerox MFP of elke TWAIN-compliant scanner. Maak gebruik van automatische, op de cloud gebaseerde OCR in alle talen, scheidingsvellen met barcode, geïntegreerd bekijken en indexeren, database-integratie en drag en drop van meerdere bestanden om papieren documenten gemakkelijk te kunnen digitaliseren, sorteren en opslaan.

Lees de brochure over Capture for Xerox DocuShare Flex [in het Engels]

Beheren

Beheren

Gebruik DocuShare Flex om uw documenten en gegevens te beheren. Creëer specifieke documenttypes en workflow stappen. Lever vastgelegde documenten in workflows voor validatie en goedkeuring. Stel bedrijfsregels vast om algemene bedrijfsprocessen te automatiseren en bevorderen, zoals contractbeheer en HR-onboarding. Ken taken toe en beheer de werkbelasting van werknemers.

Lees de brochure over DocuShare Flex [in het Engels]

Automatiseren

Automatiseren

DocuShare Flex workflowtools geven u de mogelijkheid om zeer specifieke geautomatiseerde oplossingen te creëren. Zo helpen webformulieren u om papierloos te gaan werken, met intuïtieve online formulieren waarmee mensen gegevens onderweg kunnen vastleggen en automatische goedkeuringen kunnen activeren. Eenvoudige, herbruikbare routeringsbewijzen en bedrijfsregels helpen u processen snel te automatiseren. En met rapportage kunt u resultaten volgen en analyseren.

Lees de brochure over DocuShare Flex [in het Engels]

Samenwerken

Samenwerken

DocuShare Flex maakt teamwerk en samenwerking intuïtief en efficiënt. Annoteer afbeeldingen om inzichten te delen. E-mailcontent op verschillende manieren - als een bijlage, ZIP-bestand of URL, of in een workflow. Creëer teammappen om kennisgevingen en e-mailsamenwerking te bevorderen.

Processen digitaliseren

Processen digitaliseren

Benut oplossingen om processen te digitaliseren. Voeg snel speciaal ontworpen cloudoplossingen toe zoals Policy Manager for DocuShare® Flex om de tijdige herziening van bedrijfsbeleid te automatiseren, zodat de juiste versie van belangrijk bedrijfsbeleid of een richtlijn altijd beschikbaar is en naleving wordt ondersteund. De oplossing Contract Management for DocuShare® Flex helpt u de cloud te benutten om alle contractprocessen te digitaliseren, van creatie, samenwerking en onderhandeling tussen interne en externe partijen, tot goedkeuring en digitale ondertekening, tot snel terughalen en een geautomatiseerd verlengingsproces. De Accounts Payable Automation toolkit vermindert de tijd, het werk en de kosten van het verwerken van facturen.

Aanpassen

Aanpassen

Pas oplossingen snel aan om tegemoet te komen aan de behoeften van uw bedrijf of afdeling. De oplossingen van DocuShare Flex zijn ontwikkeld om aan uw unieke processen aan te passen. Zo legt Accounts Payable Automation facturen vast uit diverse bronnen - e-mail, fax, MFPs, productiescanners - en automatiseert goedkeuringen en betalingen volgens de specifieke eisen van uw bedrijf of afdeling.

Een platform met veel functies

male looking at smartphone

  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudige installatie en configuratie, cloudlevering op SaaS-basis en een gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface betekenen dat toepassing van DocuShare Flex dagen en niet maanden in beslag neemt en dat weinig tot geen training of IT-ondersteuning nodig is. Altijd en overal toegang tot content en gebruik van een volledige-tekst-zoekmachine om bestanden in slechts enkele seconden te vinden.
  • Mobiel: De werkplek van nu is mobiel - u neemt uw werk met u mee. Met de DocuShare Flex app kunt u inloggen op documenten, naar documenten zoeken en ze bekijken, downloaden, uploaden en delen, mobiel vastleggen en gemakkelijk taken zoals documentgoedkeuringen voltooien. Met de app kunnen cruciale bedrijfsactiviteiten doorgaan, waar u ook bent.
  • Veilig: Xerox volgt de beste praktijk van de industrie op het gebied van cloudbeveiliging, inclusief versleutelde gebruikersauthenticatie, geplande back-ups, externe opslag en sitereplicatie. Administrateurs kunnen rechten en toestemmingen beheren - wie heeft toegang tot documenten, mag documenten schrijven en inzien, wie mag geautomatiseerde gegevens archiveren, herzieningen en vernietiging mogelijk maken; en wie kan gebruik maken van controlesporen qua rapportage en beveiliging.
  • Schaalbaar: DocuShare Flex groeit met uw bedrijf mee, schaalt mee met veranderingen in gebruikersaantallen, opslagruimte en procesvereisten. Daarnaast kunt u gelijktijdige gebruikerslicenties kiezen - een aantrekkelijke optie als uw organisatie een beperkt aantal gebruikers heeft dat regelmatig gebruik van Flex maakt.