Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox® mobiele werkoplossingen

Wanneer u onderweg werkt, kan het moeilijk lijken alle ballen hoog te houden, maar met onze mobiele oplossingen hoeft dat niet moeilijk te zijn. Waar uw werk u ook mee naartoe neemt, met onze apps en oplossingen kunt u gemakkelijk communiceren, verbinding maken en veilig werken.

Workers in a busy, open, brightly lit office

Xerox® Werkplekoplossingen

Uw printers moeten net zo verbonden zijn als u. Bedien en beheer al uw printers en maak mobiele productiviteit mogelijk voor elk merk printer, overal. Kies voor een cloud-based of on-premises mobiele oplossing.

Werkplekoplossingen

User interface of a Xerox ConnectKey MFP, and smartphone with the @PrintByXerox app displayed

@PrintByXerox

@PrintByXerox is een gratis app voor mobiel printen waarmee u probleemloos vanaf elk mobiele apparaat met e-mailfunctionaliteit naar een ConnectKey® printer kunt printen. De @PrintByXerox app is standaard inbegrepen bij alle Xerox® AltaLink® en VersaLink® producten, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

@PrintByXerox

Hand holding a phone, working on a laptop, overlaid with icons of wifi, flowchart, clock, smartphone, and more

Mobiele Xerox® werkplek app

U kunt opdrachten scannen, printen, kopiëren of vrijgeven door uw mobiele smartphone als afstandsbediening te gebruiken, zonder dat u het gebruikerspaneel van uw MFP hoeft aan te raken. Download de app gratis in de App Store of Google Play.

Mobiele werkplek app

Person holding a tablet with pictures of birds, next to a camera, keyboard and monitor

Printen via WiFi

Veel printers staan printen via WiFi toe, dat betekent dat ze een draadloze verbinding kunnen maken met een netwerk en via WiFi kunnen printen vanaf computers, smartphones en tablets.

Printen via WiFi

Home screen on Xerox ConnectKey user interface

Xerox® ConnectKey® apps voor mobiel werken

Download mobiele oplossings-apps naar een printer of multifunctionele printer met ConnectKey en vereenvoudig uw werkleven. Kies uit populaire apps in onze App Gallery of werk met ons samen om een aangepaste app voor uw bedrijf te ontwikkelen.

ConnectKey apps

Teaser ConnectKey Enabled v2

Printers en MFP‘s met ConnectKey

Dankzij Xerox® ConnectKey® technologie kunt u uw werk gemakkelijk buiten de kantoormuren beheren. Via printers en MFP‘s met ConnectKey (die mobiel- en cloud-gereed zijn) kan iedereen content printen, scannen en delen vanaf hun tablet, smartphone en laptop, waar dan ook ze aan het werk zijn.

ConnectKey mobiel