Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Woman and man in business attire talking on the steps of a government building

Digitale serviceoplossingen voor de overheid

Overheidsdocumentbeheer: Vereenvoudig uw processen en blijf u concentreren op de behoeften van burgers in plaats van papierwerk.

Xerox® technologie en oplossingen voor overheidsdocumentbeheer helpen overheidsinstanties documenten te digitaliseren en te transformeren in veilige, digitale databases. Slimmer werken op een efficiëntere werkplek zorgt ervoor dat communicatie met burgers en transacties sneller en veiliger plaatsvinden, waardoor burgers een positievere ervaring hebben.

Wij kunnen u helpen met uw dienstverlening

Xerox® Diensten voor de overheid

Organiseer services voor burgers

Met Xerox overheidsoplossingen kunt u veilige services bieden die aan de behoeften van elke burger voldoen. Door verouderde papiersystemen te integreren met digitale processen, kunt u efficiënter werken, de communicatie met burgers bij elk touchpoint verbeteren en tegelijkertijd de bedrijfskosten verlagen.

Xerox® Services voor Managed Print Services

Neem controle over processen en kosten

Services voor Managed Print Services helpen u inzicht in en controle over documentprocessen en -kosten te krijgen. Bespaar geld, automatiseer processen, verhoog de productiviteit en verbeter de documentbeveiliging en milieuduurzaamheid. Wij helpen u processen te moderniseren om burgers beter van dienst te zijn.

Productieprinten

Vereenvoudig productie en distributie

Xerox® services voor documentpublicatie dekken al uw behoeften voor productie en distributie, waaronder orderinvoer, documentvoorbereiding, on-demand printen en kopiëren, afwerking, mainframe productieprinten, sorteren van grote hoeveelheden post, distributieoptimalisatie en inkoop van drukwerk. Dankzij flexibele prijscontracten en leveringsmodellen betaalt u alleen voor wat u nodig hebt. Wij beheren de technologie, zodat u dat niet hoeft te doen.

Productieprinten

Four colleagues looking at a laptop together

Contentbeheer gemakkelijk gemaakt

Enterprise Content Management biedt overheidsinstanties de mogelijkheid om burgers op digitale wijze van dienst te zijn, wat voor een kortere reactietijd en betere dienstverlening zorgt. Xerox® DocuShare® oplossingen besparen tijd en geld en helpen u overheidsprocessen te beheren terwijl u meer voor burgers kunt doen met minder.

Xerox® DocuShare® Flex voor Afdelingen Xerox® DocuShare® 7 voor Grote Organisaties

Klantsuccessen

  • Three individuals sitting on a bench with green trees behind them

    De Washington State DNR ontdekt beheerd printen

    Veranderingen geven de Department of Natural Resources nieuwe inzichten. [in het Engels]

Xerox ConnectKey MFP user interface screen

WERKPLEKASSISTENT APPS

Apps voor Xerox® printers en MFP's met ConnectKey® technologie maken uw workflow eenvoudiger en efficiënter.