Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Digitale serviceoplossingen voor de overheid

Overheidsdocumentbeheer: Vereenvoudig uw processen en blijf u concentreren op de behoeften van burgers in plaats van papierwerk.

Xerox® technologie en oplossingen voor overheidsdocumentbeheer helpen overheidsinstanties documenten te digitaliseren en te transformeren in veilige, digitale databases. Slimmer werken op een efficiëntere werkplek zorgt ervoor dat communicatie met burgers en transacties sneller en veiliger plaatsvinden, waardoor burgers een positievere ervaring hebben.

Wij kunnen u helpen met uw dienstverlening

Organiseer services voor burgers

Met Xerox overheidsoplossingen kunt u veilige services bieden die aan de behoeften van elke burger voldoen. Door verouderde papiersystemen te integreren met digitale processen, kunt u efficiënter werken, de communicatie met burgers bij elk touchpoint verbeteren en tegelijkertijd de bedrijfskosten verlagen.

Contentbeheer gemakkelijk gemaakt

Enterprise Content Management biedt overheidsinstanties de mogelijkheid om burgers op digitale wijze van dienst te zijn, wat voor een kortere reactietijd en betere dienstverlening zorgt. Xerox® DocuShare® oplossingen besparen tijd en geld en helpen u overheidsprocessen te beheren terwijl u meer voor burgers kunt doen met minder.

Xerox® DocuShare® Flex voor Afdelingen Xerox® DocuShare® 7 voor Grote Organisaties


Xerox® Team Availability App

Naarmate werknemers terugkeren naar de werkplek, moeten managers zoveel mogelijk anticiperen op welke werknemers beschikbaar zijn – of zullen zijn. Xerox Team Availability  is een veilige webportal waarin werknemers gemakkelijk kunnen vastleggen of ze beschikbaar zijn om te werken. Het kan zonder ingewikkelde IT-wijzigingen of installatiekosten zo worden geïmplementeerd.

Man typing on laptop

Klantsuccessen

Xerox ConnectKey MFP user interface screen

WERKPLEKASSISTENT APPS

Apps voor Xerox® printers en MFP's met ConnectKey® technologie maken uw workflow eenvoudiger en efficiënter.