Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.
Busy office with people working together at long tables

Xerox Financial Services

Xerox Financial Services verzorgt de financiering voor elke onderneming, ongeacht de bedrijfsgrootte. Wij helpen u bij het afnemen van Printing hardware, MPS, software en IT-hardware kantooroplossingen die uw bedrijf nodig heeft.

Voor onze gewaardeerde Partners: uw klanten kunnen snel en gemakkelijk een financiering krijgen op nieuwe apparatuur, waardoor u de verkoop kunt versnellen. Voor de klanten zelf betekent dit probleemloze betalingsplannen en eenvoudige factureringsopties.

Xerox Financial Services is er om u te helpen technologiebeslissingen te versnellen met financiële oplossingen, zodat u zich kunt richten op wat het allerbelangrijkst is: de groei van uw bedrijf.

Ons aanbod omvat:

Een soepele ervaring

  • Sneller indienen van kredietaanvragen, beslissingen en automatisch genereren van contractdocumenten, inclusief de mogelijkheid voor elektronische handtekeningen van klanten

  • Vereenvoudiging van uw facturen en cashflow management

Flexibiliteit voor business upgrades

  • Voeg toe, of vernieuw, wat u nodig heeft en pas de betalingen aan

  • Opex- of Capex-opties om aan uw cashflowvereisten te voldoen

Een op gegevens gebaseerd, dynamisch ondersteunings­systeem

  • Verkoop- en programma ondersteuning om groei te stimuleren

  • Levenscyclusbeheer en beheer van bedrijfsmiddelen

  • Lokale teams voor de ondersteuning welke u nodig hebt

Een duurzame toekomst voor ons allemaal

  • Wij maken oplossingen mogelijk die uw bedrijfsinnovaties stimuleren en de impact op het milieu verkleinen

  • Ons aanbod maximaliseert hergebruik en vermijdt het afstorten van afval. We zijn pioniers in een circulaire economie.

Het is een bedrijf dat voortborduurt op de sterke staat van dienst van Xerox als toonaangevende leverancier van flexibele financiering voor werkplektechnologie.

Xerox Financial Services kan u helpen om op het hoogste niveau te concurreren en meer zaken te winnen.

Bovendien zullen deze zaken winstgevender zijn voor u en betaalbaarder voor uw klant. Wij kunnen u helpen bij de up-sell naar snellere, innovatievere oplossingen, om te profiteren van waardevolle herhalingsaankopen om zo de loyaliteit van uw eindklant te vergroten. Wij helpen u uw klanten meer opties te bieden in een tijd waarin betalingsflexibiliteit belangrijker is dan ooit tevoren. Xerox Financial Services streeft ernaar eenvoudige, flexibele oplossingen te bieden die voldoen aan uw behoeften en die van uw klanten. Of u nu een klein of middelgroot bedrijf bent, ontdek de hulpmiddelen die wij voor u beschikbaar hebben om het proces van samen zaken doen te vereenvoudigen.

Bestaande Channel Partners kunnen op iLease accounts openen en beheren.