Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Busy office with people working together at long tables

Xerox Financial Services

Xerox Financial Services verzorgt de financiering voor elke onderneming, ongeacht de bedrijfsgrootte. Wij helpen u bij het afnemen van Printing hardware, MPS, software en IT-hardware kantooroplossingen die uw bedrijf nodig heeft.

Voor onze gewaardeerde Partners: uw klanten kunnen snel en gemakkelijk een financiering krijgen op nieuwe apparatuur, waardoor u de verkoop kunt versnellen. Voor de klanten zelf betekent dit probleemloze betalingsplannen en eenvoudige factureringsopties.

Xerox Financial Services is er om u te helpen technologiebeslissingen te versnellen met financiële oplossingen, zodat u zich kunt richten op wat het allerbelangrijkst is: de groei van uw bedrijf.

Ons aanbod omvat:

Icon representing two people shaking hands

Een soepele ervaring

  • Sneller indienen van kredietaanvragen, beslissingen en automatisch genereren van contractdocumenten, inclusief de mogelijkheid voor elektronische handtekeningen van klanten

  • Vereenvoudiging van uw facturen en cashflow management

Icon representing a printed report

Flexibiliteit voor business upgrades

  • Voeg toe, of vernieuw, wat u nodig heeft en pas de betalingen aan

  • Opex- of Capex-opties om aan uw cashflowvereisten te voldoen

Icon representing a network with a person in the inner circle

Een op gegevens gebaseerd, dynamisch ondersteunings­systeem

  • Verkoop- en programma ondersteuning om groei te stimuleren

  • Levenscyclusbeheer en beheer van bedrijfsmiddelen

  • Lokale teams voor de ondersteuning welke u nodig hebt

Icon representing a leaf with a circle of arrows around it

Een duurzame toekomst voor ons allemaal

  • Wij maken oplossingen mogelijk die uw bedrijfsinnovaties stimuleren en de impact op het milieu verkleinen

  • Ons aanbod maximaliseert hergebruik en vermijdt het afstorten van afval. We zijn pioniers in een circulaire economie.

Het is een bedrijf dat voortborduurt op de sterke staat van dienst van Xerox als toonaangevende leverancier van flexibele financiering voor werkplektechnologie.

Voor Channel Partners

Xerox Financial Services kan u helpen om op het hoogste niveau te concurreren en meer zaken te winnen.

Bovendien zullen deze zaken winstgevender zijn voor u en betaalbaarder voor uw klant. Wij kunnen u helpen bij de up-sell naar snellere, innovatievere oplossingen, om te profiteren van waardevolle herhalingsaankopen om zo de loyaliteit van uw eindklant te vergroten. Wij helpen u uw klanten meer opties te bieden in een tijd waarin betalingsflexibiliteit belangrijker is dan ooit tevoren. Xerox Financial Services streeft ernaar eenvoudige, flexibele oplossingen te bieden die voldoen aan uw behoeften en die van uw klanten. Of u nu een klein of middelgroot bedrijf bent, ontdek de hulpmiddelen die wij voor u beschikbaar hebben om het proces van samen zaken doen te vereenvoudigen.

Bestaande Channel Partners kunnen op iLease accounts openen en beheren.

Als uw bedrijf op zoek is naar financiering

Als uw bedrijf op zoek is naar financiering, is er geen enkele andere financieringsmaatschappij die uw bedrijf beter begrijpt dan wij, en niemand anders geeft meer om uw zakelijke behoeften. Voor bedrijven die aankopen willen financieren, zijn onze diensten efficiënt, flexibel en geoptimaliseerd om aan uw eisen te voldoen.

Wij kunnen uw bedrijf ondersteunen met eenvoudig te beheren, pan-Europese financieringsoplossingen die ons in staat stellen u te ondersteunen met de technologie en diensten die u nodig hebt.

Wij zijn er om uw groei te faciliteren, of u nu een klein- of middelgroot bedrijf bent, een grootschalige organisatie, of een overheidsinstantie.

Neem contact op met uw lokale contactpersoon om meer te weten te komen over de waarde van een partnership met Xerox Financial Services.

Delen