Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij streven naar integriteit, innovatie en uitmuntendheid in alles wat we doen. Met onze strategie positioneren wij onszelf voor aanhoudend succes. Kom kijken hoe we mensen en de gemeenschap waarvan we deel uitmaken voortdurend helpen te groeien en bloeien.
Bekijk de 2019-samenvatting van onze voortgang in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (een overzicht van prioriteiten, doelen en voortgang met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) om te ontdekken hoe wij onze verplichtingen nakomen en iets teruggeven aan de wereld waarin we leven en werken.
Lees het 2018-rapport over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor een diepere duik in ons verhaal.

Samenvatting van onze voortgang in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We zetten investeringen in innovatie om in technologie en diensten die onze klanten helpen productiever, winstgevender en duurzamer te zijn. We doen dit met dezelfde kernwaarden die onze oprichter tientallen jaren geleden instelde. Bekijk de samenvattingen van onze vooruitgang op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen om te ontdekken hoe we op een ethische, milieuvriendelijke en verantwoorde manier zaken doen om onze klanten te helpen, onze werknemers te ondersteunen en onze planeet te beschermen.

Lees de samenvatting

 

John V portrait

Boodschap van onze CEO

Chief Executive Officer John Visentin introduceert ons 2018-rapport over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en bespreekt hoe innovatie, ethische bedrijfspraktijken en het beschermen van onze planeet nog altijd centraal staan in alles wat we doen.

Lees de brief van de CEO

De planeet beschermen

Milieubescherming zit in ons DNA en onze manier van zakendoen. Al tientallen jaren managen we onze werkzaamheden op verantwoorde wijze en leveren we producten en diensten die onze klanten helpen en de planeet ontzien.

Zie onze betrokkenheid bij duurzaamheid

family on bridge

Archief Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bekijk onze eerdere rapporten van Global Citizenship.

Bekijk de archieven

Onze toewijding

Wij omarmen onze sociale en milieuverantwoordelijkheden en leggen ons erop toe zaken te doen op manieren die de wereld positief beïnvloeden.