Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij streven naar integriteit, innovatie en uitmuntendheid in alles wat we doen. We zetten investeringen in innovatie om in technologie en diensten die onze klanten helpen productiever, winstgevender en duurzamer te zijn. We doen dit met dezelfde kernwaarden die onze oprichter tientallen jaren geleden instelde. Ontdek hoe wij op een ethische, milieuvriendelijke en verantwoorde manier zakendoen om onze klanten te helpen, onze medewerkers te empoweren en onze planeet te beschermen.

CSR verslag

CSR jaarverslag Samenvatting van vooruitgang


Boodschap van onze CEO

Hoewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen niet nieuw is, heeft dit jaar ons heel duidelijk gemaakt wat het precies betekent en welke rol we moeten spelen terwijl we met drie enorme uitdagingen te maken hebben – de impact van de pandemie, sociale ongelijkheid en klimaatverandering. Ik ben ongelofelijk trots op de sterke prestaties van het Xerox team tijdens deze uitzonderlijke tijd. We hebben op grondige manieren geleerd hoe verbonden we zijn, ondanks onze verschillen, en dat we moeten samenwerken om betekenisvolle vooruitgang te boeken in alles wat ons als individuen en als maatschappij uitdaagt.

Lees de brief van de CEO

John Visentin CEO image

Hoe wij rapporteren

GRI-index
Zie hoe Xerox is afgestemd op het GRI Standards-framework dat is uiteengezet door het Global Reporting Initiative (GRI).
SASB-rapport
Zie hoe Xerox belangrijke gebieden adresseert die worden gedefinieerd door het Sustainability Accounting Standards Board (SASB) Sustainable Industry Classification System™.
TCFD verslag
Zie onze openbaarmakingen van de taakgroep over klimaatverandering (TCFD).

In vogelvlucht

Erkenning

Onze toewijding

Wij omarmen onze sociale en milieuverantwoordelijkheden en leggen ons erop toe zaken te doen op manieren die de wereld positief beïnvloeden.

Milieu
Maatschappij