Gezondheid en veiligheid garanderen

De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, de werkplek en klanten is uiterst belangrijk. Voor Xerox zijn medewerkers heel belangrijk en ons succes is afhankelijk van het creëren van een goede werkplek voor onze werknemers. We sponsoren programma's voor gezondheid, veiligheid en welzijn om ons actief bezig te houden met gezondheidszorg en onze doelstelling van nul ongevallen op de werkplek te behalen. Bovendien heeft Xerox een speciaal programma voor noodsituaties om onze werknemers en hun omgeving te beschermen. 

De productontwikkeling van Xerox heeft de industrienorm gesteld voor veiligheid. Technologische functies in de digitale systemen van Xerox zorgen ervoor dat onze producten veilig en efficiënt werken. We stimuleren onze klanten om veiligheidsinformatie over producten te lezen en het milieuprofiel van Xerox apparaten te begrijpen door ze toegang te geven tot uitgebreide veiligheidsgegevens over onze producten en de materialen die ze bevatten.

Interessante links:

SDS/PSDS ›
Xerox - Feiten over veiligheid op de werkplek ›

Veiligheid van Xerox producten

Programma voor nul ongevallen op de werkplek

  • Tien jaar geleden heeft Xerox de programma's voor gezondheid en veiligheid verbeterd om het aantal ongevallen op de werkplek te beperken tot het optimale niveau: nul.
  • Sindsdien zijn het TRI-cijfer (Total Recordable Incident) en DAFW-cijfer (Day Away From Work) meer dan gehalveerd. Ondanks dit succes handhaven we onze doelstelling om het letselcijfer jaarlijks met 10% te verlagen.
  • Xerox definieert strenge blootstellingsgrenzen voor wereldwijde productie-, onderzoeks- en servicewerkzaamheden om werknemers te beschermen tegen onveilige blootstelling aan chemicaliën, geluid en straling.

Voorbereid zijn op noodsituaties

  • Het speciale programma van Xerox voor noodsituaties helpt om de gezondheid en veiligheid van Xerox werknemers, hun omgeving en het milieu te beschermen
  • Alle Xerox vestigingen wereldwijd beschikken over gedocumenteerde plannen voor noodsituaties zoals brand, het vrijkomen van chemicaliën, natuurrampen en andere gevaarlijke incidenten.