Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Coworkers at a boardroom table, laughing together

Xerox® Workflow Central Platform

Niet te stoppen productiviteit, waar er ook maar gewerkt wordt

Werk zal nooit meer hetzelfde zijn. Het zal juist beter dan ooit zijn.

Wat belemmert u om werk gedaan te krijgen? Dagelijkse document uitdagingen die je tot stilstand brengen.

Belangrijke maar langdradige rapporten die veel langer zijn dan uw lunchpauze. Handgeschreven notities die moeilijk te lezen zijn en niet duidelijk genoeg zijn om te kunnen delen. Bestanden in een onbruikbaar formaat of een onleesbare taal. Privé-informatie waarvan u niet kunt riskeren dat deze per ongeluk wordt gedeeld. En ga zo maar door.

Deze dagelijkse uitdagingen vertragen u, nemen waardevolle tijd in beslag en voorkomen dat u zich kunt concentreren op uw belangrijkste taken.

Documenten moeten productiviteit ondersteunen, niet belemmeren. Daarom brengt het Xerox® Workflow Central platform de power om dagelijkse uitdagingen te overbruggen op al uw apparaten – vanaf elke pc, mobiel apparaat en Xerox® multifunctionele printer (MFP). Het maakt het omzetten van bestanden in bruikbare indelingen eenvoudig met naadloze, veilige, 24/7 toegang vanaf elke locatie.

Xerox WorkFlow Central: A Flexible and Seamless Cloud Based Platform YouTube Video

Workflows die wonderen doen

Locatie, taal, tijdgebrek, bestandstype, apparaat en andere veelvoorkomende uitdagingen vormen geen belemmering meer voor uw werk. Met enkelvoudige en gecombineerde workflows biedt Xerox Workflow Central de juiste hulpmiddelen om werk vlot te laten verlopen en uw dag terug te winnen. Want wie heeft er nou tijd voor downtime?

Automatiseer die herhaaldelijke taken!

Bespaar kostbare tijd en vermijd alledaagse taken met het automatiseringsprogramma van Workflow Central. Aan de hand van de eenvoudige stapsgewijze handleiding stelt u in op welke omstandigheden moet worden gelet, welke acties moeten worden ondernomen en welke uitvoer u wilt. Wanneer u klaar bent, wordt het programma op de achtergrond uitgevoerd, zodat u zich op andere dingen kunt concentreren!

Meer informatie over taakautomatisering

Protect

Protect

Bang dat gegevens in de verkeerde handen terechtkomen?

Of het nu een oprechte fout is of een kwaadwillige actie, het onder controle proberen te houden van gegevensdeling is bijzonder moeilijk en tijdrovend. Protect kan u helpen weer controle te krijgen over uw documenten, zelfs nadat ze verzonden zijn!

Meer informatie [in het Engels]

Icon representing Workflow Central Protect.

Fax verzenden

Fax verzenden

Waarom zou u het verzenden van een fax uitstellen?

Geef uw flexibele werknemers meer mogelijkheden met een uitgaande cloudfax oplossing die altijd, vanaf elke locatie en met elk apparaat toegankelijk is. Een bezoek aan een buurtwinkel of kantoor is niet nodig – upload documenten naar Workflow Central en krijg de voordelen van een veilige cloud-faxoplossing.

Icon representing Workflow Central Send Fax feature

Converteren naar PDF

Converteren naar PDF

Besteedt u te veel tijd aan het toevoegen van metagegevens aan een digitaal bestand? Versnel alles en maak de content erin doorzoekbaar! Converteer elk bestand met enkel afbeeldingen naar een doorzoekbare en archiverings-PDF voor eenvoudig ophalen.

Icon representing Workflow Central Convert to PDF function

Converteren naar audio

Converteren naar audio

Moe van constant achterlopen op schema? Converteer documenten naar een geluidsbestand, zodat u er altijd en overal naar kunt luisteren.

Of u nu een multitasker bent of gewoon liever luistert dan leest, u kunt nu onmiddellijk geluidsbestanden maken van elk soort document. Zet gewoon uw koptelefoon op en verhoog uw productiviteit.

Meer informatie

Audio icon

Converteren naar MS Office

Converteren naar MS Office

Laat het verkeerde bestandstype u niet vertragen. Converteer PDF's, papieren documenten of beeldbestanden naar bewerkbare, digitale Microsoft Office-indelingen.

Verspil geen tijd meer aan het opnieuw maken of opnieuw typen van een document. Converteer het snel naar bewerkbare MS-formaten, zodat u door kunt gaan met uw dag.

MS Office icon

Handschrift naar tekst

Handschrift naar tekst

Een eenvoudigere manier om uw notities van papier of whiteboard te krijgen en in handen van uw collega's?

Zet ze om in leesbare, bewerkbare en deelbare digitale bestanden die eenvoudig te lezen en te gebruiken zijn.

Meer informatie

Handwriting icon

Samenvatten

Samenvatten

Te veel woorden en niet genoeg tijd? Krijg de belangrijkste punten van een langdradig rapport, artikel of white paper met een kleinere, samengevatte versie.

Besteed minder tijd aan het lezen van content en meer tijd aan het gebruik ervan. Geen stortvloed aan informatie meer, maar gewoon in enkele seconden krachtige inzichten binnen handbereik.

Summarise icon

Bewerken

Bewerken

Nu ziet u het. En zij niet meer. Het tijdrovende en foutgevoelige proces van handmatige bewerking behoort tot het verleden.

Verberg vertrouwelijke of persoonlijk identificeerbare informatie (PII) nauwkeurig en snel met behulp van baanbrekende Artificial Intelligence (AI) die specifieke woorden of woordgroepen kan identificeren.

Meer informatie

Redact icon

Vertalen

Vertalen

Eén taal erin. Andere taal eruit. Onmiddellijke vertaling is binnen handbereik.

Een snellere, gemakkelijkere manier om uw documenten te vertalen en de oorspronkelijke indeling ervan te behouden. De vertaal workflow maakt gebruik van state-of-the-art technologie om onmiddellijke vertalingen in meer dan 40 verschillende talen te leveren.

Meer informatie

Translate icon

Samenvoegen

Samenvoegen

Meerdere bestanden hoeft niet meerdere problemen te betekenen. Breng ze allemaal samen door maximaal vijf bestanden in één bestand te combineren.

Laat verschillende formaten u niet vertragen. Combineer gemakkelijk twee of meer Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden en bestaande PDF's in één bestand, of voeg één document in een ander in.

Merge icon

Verhoog uw productiviteit door te kiezen uit een aantal vooraf ingestelde, uit meerdere stappen bestaande, gecombineerde workflows.

Het draait allemaal om automatisering, eliminatie van extra stappen en naadloze verbinding van de workflows. Gecombineerde workflows zijn net zo snel en flexibel als de manier waarop u werkt, namelijk met de snelheid van nu, niet later. Zo kunt u bijvoorbeeld:

Icons for merge and audio features in Xerox Workflow Central Platform

Samenvoegen + Luisteren

Meerdere soorten essentiële content in u opnemen, zoals rapporten of voorstellen, is zo gemakkelijk als luisteren naar een podcast.

Icons for translate and summarize features in Xerox Workflow Central Platform

Vertalen + Samenvatten

Krijg de belangrijkste punten met een korte, handige samenvatting in uw gewenste taal.

Download/upload cloud icon

Interimbestanden

Download en bewaar elk verwerkte bestand wanneer u gecombineerde workflows gebruikt.

A group talking in an office

Uw voorkeuren opslaan

Sla uw voorkeuren op met één klik voor een efficiënte workflow en deel ze met het team voor eenvoud en consistentie.

Stylized image of someone typing on a laptop

Uitgebreide beveiliging

Workflow Central, gehost op de veilige wereldwijde infrastructuur van het Microsoft Azure platform, biedt beveiliging op elk niveau om uw gegevens en documenten te beschermen.

Zo gemakkelijk als 1-2-3, zelfs op een MFP

Of het nu op een mobiel apparaat, laptop of MFP is, het gebruik van Workflow Central is intuïtief en eenvoudig. Ongeacht het apparaat of de locatie, u heeft altijd veilige, 24/7 toegang tot de hulpmiddelen die u nodig heeft.

Voor MFP's met Xerox® ConnectKey® technologie kunt u Workflow Central rechtstreeks vanaf het apparaat gebruiken met de ConnectKey app.

Happy man with tablet and laptop

En voor alle andere MFP's kunt u Workflow Central gebruiken in combinatie met de Xerox® Print and Scan Experience app.

A woman using the Xerox C235 MFP in her home office

Klaar om meer 'flex' en 'flow' toe te voegen aan uw workflow? Aan de slag gaan is gemakkelijk. Zie hoe u het kunt uitproberen.

Zie het in actie

 • Children sitting at table with teacher working on computers

  Casestudy Schoolcommunicatie moderniseren

  Zie hoe een schooldistrict in Californië de communicatie voor scholen moderniseerde met Xerox Workflow Central en een bibliotheek van cloud-gebaseerde, een- en meerstaps workflows voor vertaling, converteren naar audio, redigeren, samenvatten, en meer.

 • Man sitting at desk on laptop.

  Casestudy Bell Law

  Ontdek hoe een toonaangevend arbeidsrechtkantoor hindernissen op het gebied van documentverwerking en -deling uit de weg heeft geruimd met de innovatieve oplossingen van Xerox® Workflow Central.

 • Students working at a table

  Trainingprovider innoveert de leermogelijkheden en maakt inhoud toegankelijker.

  CRC Formation trainingsmedewerkers gebruiken Xerox® Workflow Central om studenten nieuwe leermogelijkheden te bieden.

Delen