Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Redacted censored document showing text that has been blacked out for privacy

Bewerken

Voorkomen dat persoonlijk identificeerbare informatie (PII) wordt gelekt, is voor alle bedrijven een topprioriteit geworden. Er is al veel gedaan om interne infrastructuur te ondersteunen en beschermen, maar hoe zit het met informatie die buiten de grenzen van onze eigen firewall en kantoorruimte moet stromen?

Om te voorkomen dat gevoelige informatie wordt bekendgemaakt, zijn versleuteling, wachtwoordbeveiliging en bewerking van documenten de norm geworden. Voor de meesten is dat echter een zeer verwarrende, moeilijke, tijdrovende en foutgevoelige taak die maar al te vaak over het hoofd gezien of genegeerd wordt!

Woman standing holding a phone.

Waar automatiseringstools beschikbaar zijn, bevinden deze zich vaak in de kantooromgeving en zijn ze niet gemakkelijk toegankelijk voor degenen die vanuit huis of extern werken. Ze kunnen zich ook schuilhouden in toepassingsinstellingen, waardoor ze zonder aanvullende training niet gemakkelijk te vinden zijn voor medewerkers.

Person typing on a computer with pictures of different apps above the keyboard.

Workflow Central haalt het giswerk uit beveiliging door te helpen gegevensbescherming automatisch te versnellen en stroomlijnen, vanaf elke locatie, op elk apparaat en zonder aanvullende training!

Om een document te bewerken, uploadt of scant u het, kiest u uit regiospecifieke voorinstellingen en/of voegt u aangepaste woorden en zinnen toe, waarna u rustig achterover leunt en onze krachtige AI-gestuurde technologie de rest doet.

U kunt ervoor kiezen het document nog verder te beveiligen door een wachtwoord toe te voegen om het te kunnen openen en bekijken, voor het geval het in verkeerde handen terechtkomt.

Als u e-mail selecteert als uitvoerbestemming, voeg dan codering toe om de verzending van het bestand over onveilige internetverbindingen verder te beveiligen. Al deze opties worden gekozen met onze eenvoudige stapsgewijze workflow wizard, zodat gebruikers gemakkelijk en zonder verwarring veilige technologie in gebruik kunnen nemen.

Xerox® Workflow Central - Redact YouTube Video

Hoe kan het helpen op mijn werkplek?

Doctor typing on a tablet
Judge gavel sitting next to papers
Student standing in front of a chalkboard with writing on it

Beschermde gezondheidsinformatie en andere medische informatie, burgerservicenummers.

Financiële documenten en bestanden, gerechtelijke gegevens, contracten.

Adres, geboortedatum en andere persoonlijk identificeerbare informatie (PII) van individuen

Aanvullende éénstaps, productiviteitsverbeterende gecombineerde workflows omvatten:

Purple translate and green document icon

Vertaling van het oorspronkelijke bestand en de vertaalde versie vervolgens bewerken.

Workflow central presets

Samenvoeging van maximaal vijf afzonderlijke bestanden, elk bestand vertalen en vervolgens alle bestanden bewerken.

Meeting around a boardroom table with participants laughing

Niet te stoppen productiviteit, waar er ook maar gewerkt wordt.

Klaar om afscheid te nemen van de dagelijkse uitdagingen op het werk? Het Xerox® Workflow Central platform kan helpen. Vooruit.

Busy office with coworkers gathered around a Xerox MFP

MFP's met ConnectKey®

Met een multifunctionele printer met Xerox® ConnectKey®-technologie kunt u printen, kopiëren, scannen, faxen en zo veel meer.