Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Aerial view of a city at night

Xerox Global Document Services

Digitale transformatie is essentieel om een efficiënte werkomgeving te verzekeren. Laat ons u helpen uw manier van werken te optimaliseren met Managed Print Services. Wij kunnen een digitaal stappenplan voor uw documentgerichte processen maken met Capture and Content Services, en materialen of campagnes voor werknemers- en marketingcommunicatie beheren dankzij Customer Engagement Services. We zullen een uitgebreid overzicht van uw bedrijfsprocessen opstellen en u helpen routinetaken te automatiseren, zodat u altijd de bedrijfscontinuïteit kunt handhaven.

Xerox Global Document Services: Accelerating Digital Transformation YouTube Video

Optimaliseer printen en de werkplek

Laat ons u helpen een flexibele werkomgeving te ontwerpen en beheren. Dankzij geavanceerde technologieën en software gaan wij verder dan Managed Print Services om uitgebreide beveiliging, datagestuurde inzichten, een schaalbare cloudinfrastructuur en geautomatiseerde workflows te bieden.

Women walking down an office corridor, talking and looking at printed documents.

Managed Print Services

Wij bieden een aantal belangrijke Managed Print Services (MPS), waaronder werkplekbeoordelingen en printbeheer, evenals mogelijkheden voor digitale transformatie.

Business woman talking on smartphone, pleased with report

Xerox bestempeld als toonaangevend in het MPS Landscape Report van Quocirca

Wij blijven toonaangevend in een concurrerende markt wat betreft het bieden van waarde en innovatie aan klanten via onze services voor Managed Print Services.

Beheer gegevensvastlegging effectiever

Leg gegevens uit meerdere bronnen vast. Extraheer en categoriseer gegevens/documenten en automatiseer de routering ervan voor levering aan belangrijke bedrijfssystemen en -processen. Verminder het risico op fouten als gevolg van handmatige taken, bespaar tijd en bied altijd en overal veilige toegang tot informatie.

women looking at computer

Gegevens automatisch vastleggen en valideren

Herdefinieer de manier waarop u fysieke en elektronische gegevens vastlegt met onze Capture and Content Services. Dankzij krachtige AI en machine learning kunt u gegevens uit digitale of fysieke documenten automatisch vastleggen en valideren.

Meer manieren om uw gegevens effectief te beheren

Man using Xerox Printer in busy office space

Xerox® verdeelde opname

Breng gegevens vastleggen dichter bij het maken van documenten vanaf elke locatie.

Mail in slots

Xerox® Digital Mailroom Service

Maak mailroom-processen gemakkelijker en sneller.

People in office meeting room gathered around a laptop

Xerox® services voor crediteurenadministratie

Versnel en automatiseer facturering en betalingen.

Creëer, personaliseer en communiceer

Ons geïntegreerde platform helpt gedrukte en digitale materialen en communicatiecampagnes te beheren. Ontwerp en personaliseer omni-channel campagnes met behulp van ons online samenwerkingsprogramma. Controleer de prestaties van uw marketingcampagne en optimaliseer ze voor betere resultaten met behulp van analyses.

Co-workers meeting in an open, modern office with a wall of windows

Voldoe aan uw dringende printbehoeften

Onze services voor een digitale hub en cloudprinten bieden organisaties een snelle, kostenbesparende manier om on-demand digitale en gedrukte marketingmaterialen te ontwerpen, produceren en leveren.

A row of people using mobile devices

Communiceer effectiever één-op-één

Lever relevante, gepersonaliseerde één-op-één content via de voorkeurskanalen van uw klant met on-demand campagnes.

Succesverhalen van klanten

Zie hoe we digitale transformatie mogelijk maken en bedrijven helpen tijd en geld te besparen.

Clock tower above BBVA Bank in Argentina

Kan een bank echt papierloos worden?

Zie hoe de oudste particuliere bank van Argentinië papieren onboarding-formulieren elimineert met behulp van Xerox Capture and Content Services. [in het Engels]

Smiling doctor looking at patient records on a laptop

Patiëntengegevens: Gedigitaliseerd

Xerox verbetert de toegang tot patiëntengegevens en maakt ziekenhuisruimte vrij voor de Imperial College Healthcare NHS Trust. [in het Engels]

Windmills along a river and green farm fields

158 jaar oude Land Registry in Engeland gebruikt Xerox technologie om gegevens te digitaliseren

Xerox speelt een belangrijke rol in het beschermen van de integriteit van het digitale Land Registry voor Engeland en Wales. [in het Engels]

Carpenter from Fairfield Chairs at work

Hoe Xerox® DocuShare® een 99 jaar oude meubelzaak hielp 500.000 documenten te digitaliseren

Verandering is moeilijk wanneer je al zo lang bestaat als Fairfield Chair. Het bedrijf wist echter dat het zijn werkplekprocessen moest veranderen om iedereen vóór te blijven in het digitale tijdperk. [in het Engels]

Aerial view of the city of Dhaka, Bangladesh at twilight

De enorme onderneming van één land

Hoe Xerox de overheid van Bangladesh hielp bevolkingsgegevens vast te leggen, op te slaan en te analyseren, zodat het land effectiever sociale diensten kan leveren aan de mensen die dit nodig hebben. [in het Engels]

Young girl writing in a workbook with a pencil

Docenten empowerment

Zie hoe Lincoln Public Schools gebruikmaakte van Xerox® DocuShare® om docenten meer tijd te geven zich te concentreren op het helpen van leerlingen. [in het Engels]

Services en oplossingen, ontworpen voor uw sectorbehoeften

Overheid

Overheid

We hebben een nieuwe en verbeterde manier ontwikkeld om burgers van dienst te zijn in een modern tijdperk. Het begint met een lange blik op de citizen journey. We hebben geïdentificeerd welke processen kunnen worden gestroomlijnd en hoe ze veiliger kunnen worden gemaakt, zodat overheidsmedewerkers zich kunnen concentreren op het belangrijkste: burgers van dienst zijn.

Succesverhaal van klant: Oklahoma Employment Security Commission maakt claimproces papierloos met Xerox® DocuShare® [in het Engels]

OVERHEIDSOPLOSSINGEN

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Patiënten zijn tegenwoordig bevoegde en technisch onderlegde consumenten met hoge verwachtingen. Ze willen gepersonaliseerde ervaringen, onmiddellijke toegang tot hun gegevens, en communicatie en ondersteuning die op hun gewenste manier worden geleverd. We hebben contactpunten geïdentificeerd waar dingen soepeler kunnen gaan, slimmer kunnen werken of minder stappen nodig hebben, zodat personeel en resources vrij zijn om zich direct op patiënten te concentreren.

Succesverhaal van klant: Xerox helpt oogkliniek geld te besparen en efficiënter te printen [in het Engels]

GEZONDHEIDSZORGOPLOSSINGEN

Financiële dienstverlening

Financiële dienstverlening

Ga de snel ontwikkelende veranderingen en uitdagingen in de bank- en verzekeringsmarkt in één klap aan door automatisering, eenvoud en realtime verwerking te bieden. Strategische digitale transformatie maakt het mogelijk om het beste uit beide werelden te ervaren – veilige, naadloze workflows en services die betere ervaringen in de hele klantlevenscyslus bieden.

Succesverhaal van klant: Hoe een bank een app ontwikkelde die de verwerkingstijd van facturen met 75% verkort

FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Detailhandel

Detailhandel

Van klantencommunicatie tot automatisering van de workflow: onze bedrijfsoplossingen voor de detailhandel zijn ontworpen om u te helpen deze uitdagingen aan te gaan en de ingrijpende verschuivingen in de winkelgewoonten van de consument op langere termijn het hoofd te bieden. Wees een slimmere retailer, zowel nu als in de toekomst, door innovatie en digitale transformatie te versnellen in uw detailhandel.

DETAILHANDEL OPLOSSINGEN

Coworkers at a boardroom table, laughing together

Wilt u meer informatie?