Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Photo of city buildings looking upward from street level

Modern werk is snel en flexibel – aan het werk zijn betekent samenwerken vanaf elke locatie. Moeten gegevens en documenten niet gelijke tred houden met de snelheid van het bedrijfsleven?

Naarmate het flexibele werkmodel zich blijft ontwikkelen en verandering versnelt, moet uw digitale transformatie hetzelfde doen. Bedrijven moeten documenten beheren, integreren en controleren die gemaakt worden door hun werknemers op verschillende fysieke locaties, zoals hoofdkantoren, filialen, regionale hubs en thuiskantoren.

Blijf iedereen vóór met verdeelde, omni-channel vastlegging. Het geeft werknemers de kracht om meer te doen vanaf elke locatie, met gemak binnen handbereik dankzij de mogelijkheid om belangrijke bedrijfsgegevens automatisch vast te leggen, te classificeren en te catalogiseren – en dat allemaal op veilige wijze. Het resultaat? Content en gegevens die toegankelijk, draagbaar, controleerbaar en beheerbaar zijn.

Neem het een stapje verder met verdeelde vastlegging

Meer gegevens betekent vaak meer complexiteit. Bedrijven hebben de juiste tools nodig om de toevloed van fysieke en digitale documenten waarmee ze dagelijks te maken hebben, in toom te houden en werknemers de vrijheid te geven gecontroleerd samen te werken en overal veilig te werken.

Dankzij geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) en machinaal leren kunt u met Xerox® Capture and Content Services automatisch informatie uit elke bron vastleggen en valideren en belangrijke gegevens rechtstreeks invoeren in de bedrijfsprocessen die ze nodig hebben.

Dankzij de Xerox app voor vastlegging en content op apparaten met Xerox® ConnectKey® technologie brengen we gedistribueerde vastlegging tot leven door document workflows te stroomlijnen en het gemak, de snelheid en de toegankelijkheid toe te voegen die nodig is voor flexibel werk. Gewoon scannen, verzenden en genieten van uw gemakkelijke verbinding met robuuste workflows en bedrijfsprocessen.

Zelfs de voordelen hebben voordelen

Gedistribueerde vastlegging bevordert uw digitale transformatie en helpt u toekomstbestendig te blijven, maar helpt u ook:

  • Flexibel te blijven – Breng vastlegging dichter bij documentcreatie, vanaf elke locatie

  • Sneller en slimmer te werken – Versnel processen en besteed minder tijd aan het zoeken naar gegevens en meer tijd aan het gebruiken ervan

  • De kosten te verlagen – Documenten hoeven niet fysiek te worden vervoerd of met de post te worden verstuurd

  • De nauwkeurigheid en veiligheid te verbeteren – Minder risico's en fouten vergeleken met handmatige verwerking

Klaar om meer flex en flow toe te voegen aan flexibele workflows? Laten we ervoor zorgen dat uw content nog beter werkt.

Snelkoppelingen

Xerox® services voor vastlegging en content Haal gegevens uit elke bron en voer belangrijke gegevens rechtstreeks in de processen die deze nodig hebben.

Overzicht van de app Xerox® services voor vastlegging en content Download het overzicht voor meer informatie over hoe u gegevens effectiever kunt gebruiken.

Xerox® Digital Mailroom Service Automatiseer en versnel postkamerprocessen die traditioneel handmatig zijn.

Xerox® Services voor Managed Print Services Ga verder dan Managed Print Services (MPS) met workflow automatisering, digitalisering en contentbeheer.

Xerox® ConnectKey® technologie: Stroomlijn workflows Digitaliseer uw documenten voor snellere, gemakkelijkere toegang.

Xerox® App Gallery Een alsmaar groeiende bibliotheek van tijd- en kostenbesparende apps die ontworpen zijn voor moderne workflows.