ConnectKey®-apps

De meest flexibele productiviteitsfuncties en -apps in de industrie

Uw bedrijfsbehoeften veranderen voortdurend. Daarom biedt ConnectKey een voortdurend veranderende galerie van apps — waaronder apps van externe ontwikkelaars — zodat u tools kunt toevoegen, verwijderen of vervangen in uw eigen aangepaste app-galerie.

Verbind mobiele medewerkers gemakkelijk met Xerox® machines met ConnectKey® technologie. Gebruik de Xerox® App Gallery om nieuwe apps te downloaden: scan en transformeer papieren documenten naar de gewenste indeling met CapturePoint, vertaal documenten via een MFP, PC of smart device met Easy Translator, en deel patiëntinformatie veilig met de app voor de gezondheidszorg. ConnectKey technologie helpt te stroomlijnen hoe uw bedrijf met kritieke informatie omgaat — inhouse of in de cloud.

Mobiel

Net zoals medewerkers tegenwoordig mobiel zijn, moet mobiel printen handig, eenvoudig en veilig zijn. Onze mobiele printer-apps bieden een eenvoudige, probleemloze ervaring en zorgen ervoor dat u op elk moment, vanaf elke locatie en op elke manier kunt printen.

App logo

@PrintByXerox: Stuur een e-mail met bijlagen die u wilt printen. Gebruik uw wachtwoord op een Xerox machine waarop de @PrintByXerox app is geïnstalleerd om uw opdracht(en) vrij te geven.
Meer informatie over PrintByXerox app ›

App logo

Xerox® Mobile Link App​: Scan, fax en print vanaf uw telefoon of tablet met deze mobiele app. Leg het vast, beheer het en verzend het (in het Engels).
Meer informatie over Xerox® Mobile Link App ›

Bezoek de App Gallery

Onderwijs

Apps voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs. Van het verbinden met Learning Management Systems tot het helpen automatiseren van nakijkwerk en zelfs het controleren op plagiaat, onze apps kunnen u helpen handmatige workflows te vereenvoudigen en de communicatie tussen studenten en docenten te verbeteren.

App logo

Connect for Blackboard: Docenten en studenten kunnen beter samenwerken en documenten eenvoudiger uploaden naar en opslaan in Blackboard Learn voor hun lessen. Gebruik deze app om papieren lesmateriaal zoals opdrachten en hand-outs rechtstreeks vanaf de machine te scannen naar cursusmappen.
Meer informatie over Connect for Blackboard ›

App logo

Proofreader Service: Controleer onmiddellijk op spelling-, grammatica- en stijlfouten en zelfs op plagiaat. Scan uw documenten rechtstreeks vanaf de machine of upload ze naar de Xerox Proofreader Service Portal (in het Engels).
Meer informatie over Proofreader Service ›

Bezoek de App Gallery

Cloud connectors

Met onze cloud connector apps kunt u veilig en gemakkelijk zeer efficiënte workflows creëren door uw machines met ConnectKey® technologie te verbinden met uw gewenste cloudopslag app. Scan rechtstreeks naar een cloudmap voor eenvoudig delen en samenwerken of print documenten die in de cloud zijn opgeslagen, met slechts enkele handelingen op de MFP.

App logo

Connect app voor XMPie®: De Xerox® Connect app voor XMPie® voegt een persoonlijk tintje toe, met één druk op een knop. Waarde bieden die een blijvende indruk achterlaat is nog nooit zo gemakkelijk of snel geweest. Leef u uit met het maken van mooie, aangepaste ontwerpen waar uw klanten en prospects dol op zullen zijn.
Meer informatie over Connect voor XMPie ›

App logo

Connect app voor Exchange Online: Scan en verzend documenten veilig naar iedereen in uw persoonlijke en wereldwijde contactenlijst.
Meer informatie over Connect voor Exchange Online ›

App logo

Connect 2.0 for Box®: Gemakkelijk printen vanuit of scannen naar een individueel of gedeeld Box-account. Naarmate steeds meer organisaties en werknemers profiteren van het gemak van cloudopslagdiensten, maakt deze app het eenvoudiger om documenten te digitaliseren, samen te werken en onderweg te werken.
Bekijk Connect 2.0 for Box app in de gallery ›

App logo

Connect 2.0 for Dropbox™: Gemakkelijk printen vanuit of scannen naar een individueel of gedeeld Dropbox-account.
Bekijk Connect 2.0 for Dropbox app in de gallery ›

App logo

Connect 2.0 for Google Drive™: Gemakkelijk printen vanuit of scannen naar een individueel of gedeeld Google Drive™-account. Deze app maakt het eenvoudiger om documenten te digitaliseren, samen te werken en onderweg te werken.
Bekijk Connect 2.0 for Google Drive app in de gallery ›

App logo

Connect 2.0 for Microsoft® OneDrive®: Gemakkelijk printen vanuit of scannen naar een individueel of gedeeld Microsoft® OneDrive®-account.
Bekijk Connect 2.0 for Microsoft OneDrive app in de gallery ›

App logo

Connect 2.0 for Microsoft® Office 365®: Gemakkelijk printen vanuit of scannen naar een individueel of gedeeld Microsoft® Office 365®-account.
Bekijk Connect 2.0 for Microsoft Office 365 app in de gallery ›

App logo

OptimiDoc Cloud: Documenten automatisch veilig vastleggen, converteren en routeren naar uw gekozen opslagbestemming. Neem contact op met uw Xerox vertegenwoordiger of erkende reseller voor meer informatie (in het Engels).

App logo

Kennisgeving over einde van ondersteuning: Met onmiddellijke ingang zullen versie 3.x-connectors niet langer kunnen worden gedownload en zal Xerox hier geen updates of ondersteuning meer voor bieden. Op de pagina All Apps van de App Gallery zijn tegen betaling nieuwe, verbeterde en volledig ondersteunde versies beschikbaar. Als u deze apps blijft gebruiken, houd er dan rekening mee dat ze mogelijk niet zoals verwacht functioneren of stoppen met werken. In dat geval dient u te upgraden naar de nieuwe betaalde versies zoals hierboven vermeld.

Bezoek de App Gallery

Bedrijf

Bedrijven zijn afhankelijk van processen om gedefinieerde resultaten te leveren, maar vele functioneren niet optimaal en zijn ongecontroleerd. Onze apps zijn ontworpen om dagelijkse kantooractiviteiten te vereenvoudigen en automatiseren en de productiviteit te verbeteren, van onkosten- en formulierbeheer tot geautomatiseerde goedkeuringsprocessen. Wij organiseren de kantoorprocessen met één app tegelijk.

App logo

Xerox® Scan with Print-app: De app combineert verschillende afdruktaken in één enkele scan, waardoor u meer in minder tijd kunt doen. U kunt nu scannen naar een of meer locaties en tegelijkertijd een afdruk maken met de Xerox® AltaLink® en Xerox® VersaLink®-apparaten met een scanner.
Meer informatie over Xerox® Scan with Print-app ›

App logo

Connect voor Concur: Elimineer problemen en inefficiënties in onkostendeclaraties met een paar eenvoudige stappen rechtstreeks op de MFP. Met deze app kunt u meerdere kwitanties tegelijk scannen en vervolgens het scanvoorbeeld controleren voordat u ze indient bij het Concur onkostensysteem.
Meer informatie over Connect voor Concur ›

App logo

Connect for Salesforce®: Verminder de noodzaak om gegevens handmatig in uw CRM in te voeren door uw belangrijkste klantdocumenten onmiddellijk te digitaliseren en organiseren voor tijdige controle en follow-up. Gebruik deze app om gemakkelijk documenten in uw Salesforce-account te zoeken die u wilt printen of om papieren documenten naar accountmappen te scannen, rechtstreeks vanaf de machine.
Meer informatie over Connect for Salesforce®

App logo

Connect voor NetSuite: Deze app is een essentiële ERP-systeem tool waarmee u rechtstreeks van en naar uw NetSuite-account kunt scannen en printen.
Lees meer over Connect voor NetSuite ›

App logo

Forms Manager: Vereenvoudig het beheer van meerdere formulieren en verminder de risico‘s van het archiveren van papieren documenten. Scan meerdere papieren formulieren door een paar eenvoudige handelingen met vooraf geconfigureerde QR-codes die formulieren automatisch naar de opgegeven e-mailadressen routeren.
Meer informatie over Forms Manager ›

App logo

Scan-app for DocuShare: Scan documenten gemakkelijk vanaf multifunctionele printers naar uw persoonlijke verzameling op uw DocuShare-site (in het Engels).
Bekijk Scan-app for DocuShare in de gallery ›

App logo

Connect for QuickBooks® Online: U kunt uw onkostendeclaratie rechtstreeks vanaf uw MFP voorbereiden, bewerken en indienen met toegang tot QuickBooks Online (QBO).
Meer informatie over Connect for QuickBooks® Online ›

App logo

Connect app voor DocuSign: U kunt gemakkelijk scannen naar en printen vanuit uw DocuSign account zonder de extra stap van het gebruiken van een computer of mobiel.
Meer informatie over de Connect app voor DocuSign ›

App logo

XMediusSENDSECURE: Een samenwerkingsplatform voor het veilig delen van bestanden met ongeëvenaarde beveiligingsfuncties. Bestanden worden tijdens de upload automatisch gescand met antivirussoftware, terwijl tweevoudige verificatie en dubbele versleuteling verzekeren dat bestanden veilig zijn terwijl ze via de cloud naar ontvangers worden verzonden. Neem contact op met uw Xerox vertegenwoordiger of erkende reseller voor meer informatie (in het Engels).

App logo

SignMe: Hiermee worden alle documenten waarvoor een handtekening of bewerking vereist is, eerst weergegeven op het aanraakscherm van een Xerox VersaLink of AltaLink machine. Gebruikers kunnen het definitieve document vervolgens printen en naar zijn/haar gekozen bestemming pushen zonder dat het geprint en opnieuw gescand hoeft te worden. Neem contact op met uw Xerox vertegenwoordiger of erkende reseller voor meer informatie (in het Engels).

Bezoek de App Gallery

Communicatie

Effectieve communicatie is belangrijk, of u nu informatie op de machine weergeeft, vanaf de machine communiceert of zelfs mét de machine communiceert. Onze workflowtoepassingen kunnen helpen de MFP te veranderen in een krachtige communicatiehub die voor iedereen toegankelijk is.

App logo

Scannen naar e-mail in de cloud: Een geweldige kosteloze optie om bezoekende klanten (gasten) of mobiele werknemers de mogelijkheid te bieden om te scannen naar e-mail. Deze gratis app biedt gebruikers een eenvoudig en veilig alternatief op MFP-e-mailmogelijkheden.
Bekijk Scannen naar e-mail in de cloud app in de gallery ›

App logo

Connect for RMail®: Dankzij de app Xerox® Connect for RMail® kunt u met slechts één tik op een knop, rechtstreeks op uw MFP, e-mails en bijlagen versleutelen.
Meer informatie over Connect for RMail®

App logo

Mywork Digital Communication: Met deze mobiele toepassing kunnen gebruikers de MFP met hun stem bedienen. Er hoeft geen aanvullende hardware te worden geïnstalleerd. Neem contact op met uw Xerox vertegenwoordiger of erkende reseller voor meer informatie.

Bezoek de App Gallery

Conversie

Digitaliseer uw documenten om kantoorruimte te besparen, kosten te verlagen en afval te reduceren. Gebruik uw multifunctionele printer om papieren documenten te converteren naar digitale bestanden en bronnen, zodat u ze gemakkelijk kunt e-mailen, opslaan, bewerken, ophalen en vertalen en er zelfs naar kunt luisteren.

App logo

Xerox® Easy Translator Service: Deze cloud-based dienst biedt directe vertalingen. Scan het document gewoon op uw MFP met ConnectKey® en ontvang een vertaling in één van ruim 50 talen per e-mail en/of als print op de MFP. Neem contact op met uw Xerox vertegenwoordiger of erkende reseller voor meer informatie.
Meer informatie over Xerox Easy Translator Service ›

App logo

Xerox® Note Converter app: Bespaar tijd bij het omzetten van uw notities in digitale bestanden. Deze app maakt gebruik van AI-technologie van Google, zodat u handgeschreven notities binnen no time kunt omzetten in leesbare, bewerkbare en deelbare digitale bestanden.
Meer informatie over de Xerox® Note Converter app ›

App logo

Audio Documents: Transformeer papieren documenten naar MP3-bestanden. Er wordt een link naar het MP3-bestand verzonden naar het e-mailadres van de ontvanger voor toegang onderweg. In één gemakkelijke scan wordt u productiever doordat u overal en altijd naar uw bestanden kunt luisteren.
Meer informatie over Audio Documents ›

App logo

Capture Point: Scan papieren documenten veilig en converteer ze automatisch naar digitale en bewerkbare bestanden zoals Word® en Excel®. Vervolgens kunt u de bestanden verzenden naar e-mail of cloudopslagplaatsen. Neem contact op met uw Xerox vertegenwoordiger of erkende reseller voor meer informatie.

App logo

OptimiDoc Cloud: Documenten automatisch veilig vastleggen, converteren en routeren naar uw gekozen opslagbestemming. Neem contact op met uw Xerox vertegenwoordiger of erkende reseller voor meer informatie (in het Engels).

Bezoek de App Gallery

Fax

Faxen is in vele kantoren nog steeds een belangrijke activiteit en vaak wettelijk vereist, maar het updaten van verouderde systemen kan verwarrend zijn. Samen met onze partners kunnen we helpen digitale fax-apps in uw bestaande omgeving te integreren voor een consistentere gebruikerservaring, betere faxbeveiliging en lagere kosten terwijl aan alle wettelijke vereisten wordt voldaan.

App logo

XMediusFAX®: Verwijder kostbare analoge telefoonlijnen en fax uw documenten digitaal en veilig via de XMediusFAX Cloud dienst of lokale server. Neem contact op met uw Xerox vertegenwoordiger of erkende reseller voor meer informatie (in het Engels).
Meer informatie over XMediusFAX ›

Bezoek de App Gallery