Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox® wint belangrijke awards voor DocuShare® en ConnectKey® apps

BLI 2020 Document Imaging Software Line of the Year Award

2020 BLI Software Line of the Year award

“Document Imaging Software Line of the Year” erkent de OEM die het meest robuuste, relevante en gevarieerde softwareportfolio biedt om hun MFP-aanbod uit te breiden. Het Xerox® DocuShare® platform, Xerox® Workplace Suite en het brede scala aan apps en connectors in de Xerox App Gallery hielpen ons deze prestigieuze award te winnen.

“Document imaging leveranciers hebben hun strategie veranderd en zijn nu ‘toonaangevend met oplossingen’ in plaats van afhankelijk van traditionele hardwareverkoop om klanten te bereiken”, aldus Jamie Bsales, Director of Solutions and Security Analysis bij Keypoint Intelligence. “Xerox volgt deze mantra nu al jaren, en uit onze analyse blijkt dat het bedrijf het beste algehele portfolio van apps, software en services heeft samengesteld om klanten te helpen documentgerichte bedrijfsprocessen te stroomlijnen en hun investeringen in MFP-hardware te benutten.”

Lees het volledige BLI artikel Bekijk het award certificaat

Outstanding MFP App Ecosystem

BLI 2020 Pick - Outstanding MFP App Ecosystem

“De Xerox App Gallery was ongetwijfeld de voorloper van de categorie en wordt alsmaar sterker met steeds meer apps en ondersteuning voor ontwikkelaars”, aldus Bsales.

De Xerox App Gallery kwam als beste uit de bus dankzij een toonaangevende verzameling apps van zowel Xerox als partners, een robuust ontwikkelaar programma voor partners en een App Studio component waarmee partners snel en gemakkelijk aangepaste apps voor klanten kunnen maken.

Lees het volledige BLI artikel Bekijk het award certificaat

Contact opnemen

Finger touching app icons on an MFP user interface

Xerox® App Gallery

Vereenvoudig uw werk door apps te downloaden naar uw printer of MFP met ConnectKey®.

Icon of a finger and a touchscreen, with the word "intuitive"

ConnectKey®-technologie

Concentreer u op uw werk – niet op technologie – met Xerox® ConnectKey®, die van uw printer een slimme werkplekassistent maakt.

Verwante Artikelen

Delen