Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Busy office with people working together at long tables

Xerox® werkplekoplossingen

Het volledige softwareplatform voor verificatie, beveiliging, kostenbeheersing en mobiliteit.

De werkplek is aan het veranderen. We werken allemaal anders en hebben toegang tot meer technologie en cloudservices dan ooit tevoren. Xerox werkplekoplossingen helpen u uw technologie veilig te verbinden zonder in te boeten op gemak, beveiliging of betaalbaarheid.

Elk bedrijf moet een veilige en handige manier hebben om toegang tot zijn printerservices te krijgen en om te printen of scannen, ongeacht waar de opdracht vandaan komt. Of u nu print vanuit een desktop-applicatie of mobiel apparaat of zelfs scant met een MFP-app, beveiliging is een topprioriteit.

Of u al uw printers nu door Xerox laat beheren of zelf beheert, deze schaalbare en modulaire oplossing biedt de flexibiliteit die u nodig hebt om uw machines onder controle te houden, hoe groot ze ook zijn, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kosten kunt verlagen. Werkplekoplossingen van Xerox bieden verificatie met toegangscontrole, printbeheer, contentbeveiliging en een uitgebreide oplossing voor mobiel printen.

Verificatie en toegangscontrole

Verificatie en toegangscontrole

 • Gebruik één van onze flexibele verificatiemethoden voor handige en veilige toegang tot uw printerservices of vrijgave van uw printopdrachten. Profiteer van gemoedsrust, wetende dat alleen bevoegde gebruikers veilig toegang kunnen krijgen tot gevoelige gegevens of services en apps die u definieert.

 • Voeg mogelijkheden voor éénmalige aanmelding toe aan elke app op uw printer die daar functionaliteit voor biedt. Verifieer gemakkelijk éénmaal bij de printer met uw ID-badge of mobiele apparaat voor veilige toegang tot al uw MFP-apps die functionaliteit voor éénmalige aanmelding bieden, zonder aanvullende, tijdrovende aanmeldingsstappen te hoeven uitvoeren.

Contentbeveiliging en printregels

Contentbeveiliging en printregels

 • Onze workflow optie voor contentbeveiliging1 beschermt tegen verlies van intellectueel eigendom door de documenten die op al uw printers worden geprint, gekopieerd of gescand te controleren op specifieke tekst (bijv. “Vertrouwelijk” of “Alleen voor intern gebruik”). Contenteigenaars of -beheerders worden op de hoogte gesteld wanneer er gebruikergedefinieerde woorden of woordgroepen worden gedetecteerd in printopdrachten.

 • Krijg weer controle over uw printers door het printvolume en de kosten te verlagen via printregels die de toegang tot functies en machines beperken.

1 Vereist Xerox® Workplace Suite met installatie op locatie

Mobiel printen vereenvoudigd. Overal, vanaf elk apparaat.

Mobiel printen vereenvoudigd. Overal, vanaf elk apparaat.

Maak printen vanaf elk apparaat en elke locatie flexibel en gemakkelijk. Print opdrachten vanaf:

 • Windows- of Mac OS-apparaten met de desktopclient in de cloud.

 • Google Chromebooks met de Chrome-extensie.

 • iOS en Android met de mobiele werkplek-app.

Dankzij een direct print of pull print workflow kunt u opdrachten naar één wachtrij verzenden en ze veilig vrijgeven en ophalen wanneer het u schikt.

Rapportage en analyse

Rapportage en analyse

 • Onze rapportage- en analysetools helpen u een beter overzicht van al uw printers te krijgen en inefficiënte workflows of mogelijke kostenbesparingen te ontdekken.

 • Workplace Cloud Home Worker Print Tracker toont opdrachten die zowel thuis als op kantoor worden verzonden, zodat u een compleet overzicht hebt.

 • Stel vooraf gedefinieerde print- en scankosten in en houd het printergebruik bij om kostenrapportages te genereren. Gebruik projectcodes om het printergebruik per afdeling of zelfs per project te bekijken.

Workplace Solutions

Xerox® Workplace Solutions YouTube Video

Eén oplossing, twee hosting-opties

Werkplekoplossingen van Xerox bieden twee hosting-opties: een server-based optie op locatie en een cloud-based optie.

Woman in system control center using a tablet

Uw server, op uw bedrijfslocatie

 • Xerox® Workplace Suite is de ideale keuze voor bedrijven die productiviteit nodig hebben voor mobiele apparaten en werknemers maar aanvullende vereisten voor gegevenscontrole hebben.

 • Xerox Workplace Suite biedt op locatie server-based printbeheer en mobiele toegang voor al uw printers, met industriestandaard beveiliging, gemak en gebruiksinzichten die u nodig hebt voor hogere productiviteit en lagere kosten.

Woman using Xerox Workplace Solutions

Eenvoudige installatie, beheer in de cloud

 • Onze eenvoudige, IT-vriendelijke Xerox® Workplace Cloud bevrijdt u van beveiligingsrisico‘s. Het biedt gemak, gebruiksinzichten en dashboardgebaseerde controle en beheer van al uw printers.

 • Xerox Workplace Cloud is de ideale keuze voor organisaties met beperkte toegang tot IT-ondersteuning en bedrijven die meer dan één netwerk hebben of hun infrastructuur willen reduceren.

 • Beheer werkplekoplossingen van Xerox zelf of laat ons alles verzorgen. U zult hoe dan ook volledige controle hebben en de vrijheid hebben om u te concentreren op uw kernwerkzaamheden.