Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Ga een partnerschap met Xerox aan

Xerox is altijd toonaangevend geweest wat betreft innovatie in documenttechnologie. Wij vormen sterke en duurzame partnerschappen met gelijkgestemde bedrijven om oplossingen te maken en op de markt te brengen. Door samen te werken, helpen wij onze gezamenlijke klanten – zowel groot als klein – hun documentuitdagingen aan te gaan.

Of u nu onze producten en diensten aan uw klanten wilt aanbieden, een drukkerij bent die Xerox-gedreven drukwerk wil aanbieden of met ons wilt samenwerken om oplossingen te leveren, wij kunnen een partnerschap aangaan dat aan uw behoeften voldoet.

Combinatie van hardware, software, diensten en verbruiksartikelen

Two people talking over a desk

Word een Xerox Channel Partner

Ga een partnerschap aan en bloei op met onze innovaties. Xerox biedt bekroonde technologie en het breedste portfolio van Managed Print Services in de industrie. 


Business partners shaking hands

Word een DocuShare® partner

Xerox® DocuShare® oplossingspartners vinden het fijn om oplossingen op het DocuShare platform te ontwikkelen, om verschillende redenen waarvan hun klanten en hun bedrijf profiteren.

Meer informatie

Ontwikkeling en integratie

Man presenting at whiteboard

Programma voor Xerox Business Innovation Partners

Het programma voor Xerox Business Innovation Partners brengt toonaangevende leveranciers van documenttechnologiesoftware en -hardware samen, via Xerox Open Technology Platforms. Zo maken we unieke oplossingen die verder gaan dan de Xerox producten, oplossingen en diensten. Meer informatie


VersaLink user interface

Programma voor Xerox ontwikkelaars

Maak samen met ons wereldwijd toonaangevende toepassingen om de functionaliteit van onze producten en diensten uit te breiden. Profiteer van onze op standaarden gebaseerde interfaces om uw eigen oplossingen voor onze klanten te maken en op de markt te brengen.

Drukkerij / leverancier van printdiensten

Man in blue shirt examining print samples

Wereldwijd netwerk van Xerox Premier Partners

Dit is een exclusieve wereldwijde community van Xerox klanten die vooraanstaande leveranciers van print- en marketingdiensten zijn. Leden profiteren van peer-to-peer netwerken, onderwijs, best practices en regionale evenementen. Praat met uw Xerox contactpersoon voor meer informatie hierover.

Waar u Xerox producten en diensten kunt kopen

Een verkooplocatie zoeken

Vind een DocuShare reseller

Vind een Xerox® DocuShare® reseller in uw regio

Vind een printprovider - overal

Moet u op een andere locatie printen? Hebt u een opdracht maar niet de apparatuur die daarvoor nodig is? Bekijk ons wereldwijde netwerk van Xerox Premier Partners.

Delen