MFP Workflow App Customization Service

Krachtig en verbonden.

Xerox® ConnectKey® technologie biedt uitzonderlijk gemak, productiviteit, beveiliging en kostenbeheersing. U kunt die kracht nu benutten om aangepaste printerapplicaties te creëren die aan de behoeften van uw organisatie voldoen.

Creativiteit ontmoet productiviteit.

Onze MFP Workflow App Customization Service breidt de mogelijkheden van ConnectKey uit door zeer doelgerichte workflows te creëren die niet beschikbaar zijn via algemeen verkrijgbare software.

Wij kunnen met u samenwerken om exact de workflows te ontwerpen die u nodig hebt op uw ConnectKey machines. Hier zijn enkele voorbeelden van printerapplicaties:

  • Reisbranche: Stel hotelgasten in staat om hotelrekeningen en instapkaarten voor hun vluchten te printen.
  • Financiële diensten: Stuur in één scan afbeeldingen van formulieren en bijbehorende metadata naar line-of-business systemen.
  • Human Resources: Beveiligd printen vanaf netwerk gedeelde opslagplaatsen.
  • Onkostenrapporten: Ondersteun de indiening van ingevulde onkostenrapporten met vereiste formulieren en bijbehorende kwitanties.
  • Formulierbeheer: Bekijk, onderhoud en update opslagplaatsen voor formuliersjablonen.
  • Gezondheidszorg: Formulieren voor nieuwe patiënten, instructies, gidsen over post-acute zorg en enquêtes over ziekenhuiszorg kunnen onmiddellijk worden bekeken en geprint.

 

Laten we aan de slag gaan.

Wij helpen u graag de kracht en het bereik van uw ConnectKey investering uit te breiden. Voor gekwalificeerde projecten doen we een analyse, waarbij we samenwerken om uw vereisten en een tijdlijn te definiëren. Vervolgens leveren we een projectplan voor uw aangepaste printerapplicaties welke u controleert. Als u ons hieronder over uw project vertelt, nemen we contact met u op en gaan we aan de slag.

Xerox Professional Services Form
* Verplichte velden
Xerox Professional Services Form thanks

Delen: