Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Hands on keyboard with apps overlay.

Xerox uitgeroepen tot leider in Quocirca's Cloud Print Services 2022 Landscape Report

Xerox blijft toonaangevend in een concurrerende markt wat betreft het leveren van kwaliteit en innovatie aan klanten via zijn Managed Print Services. Dit werd wederom bevestigd door Quocirca, een wereldwijd onderzoeksbedrijf, in zijn nieuwste rapport 'The Cloud Print Services Market Landscape, 2022 – a vendor analysis of the global Cloud Print Services market'. Xerox bereikte zijn leiderschapspositie over alle concurrenten in de sector vanwege zowel de strategische visie als de omvang van zijn serviceaanbod, ondersteund door aanzienlijke investeringen in zijn serviceportfolio, infrastructuur en sterke afzetkanalen.

Volgens het rapport zijn belangrijke enablers ons cloud-first ontwikkelingspad en cloud-eigen toepassingen:

"In plaats van een lokale servertoepassing gewoon te verplaatsen naar een Azure-, AWS- of Google-privécloud, zit Xerox op een cloud-first ontwikkelingspad. Door zijn oplossingen zo uit te werken dat het multi-tenant, native cloud applicaties zijn, biedt het klanten een echte SaaS, 'IT touchless' oplossing. Naast de optie voor multi-tenant cloudimplementaties kan Xerox ook de privé cloudimplementaties van klanten ondersteunen."

Het in de cloud gehoste MPS Advanced Analytics dashboard ontving ook lof. Het rapport vermeldt: "Xerox heeft een nieuw dashboard voor algehele rapportage gemaakt. Het MPS Advanced Analytics dashboard is een belangrijke verandering in zijn analysetool-strategie."

Graph showing Quocirca Cloud Print Services 2022 Report results

Bron: Quocirca Cloud Print Services Landscape, 2022. Deze informatie wordt geleverd als een visuele afbeelding en moet worden gecombineerd met andere bronnen om de geschiktheid van een leverancier te bepalen.

In deze afbeelding is te zien hoe Quocirca het concurrerende landschap ziet van printer- en copierleveranciers die MPS-oplossingen leveren aan ondernemingen.

Marktleiders: Leveranciers die toonaangevend zijn binnen de markt, zowel qua strategische visie als vanwege de omvang van hun serviceaanbod. Marktleiders hebben aanzienlijke investeringen gedaan in hun serviceportfolio en -infrastructuur en beschikken over sterke afzetkanalen.

Belangrijke spelers: Leveranciers die een aanbod hebben opgebouwd dat zich heeft bewezen door aantoonbare klantsuccessen.

Deelnemers: Leveranciers met een serviceaanbod dat momenteel wordt afgestemd op een wereldwijde of Europese basis. De deelnemers investeren doorgaans in middelen, infrastructuur en partnerschappen om hun marktaandeel uit te breiden.

Vul het onderstaande formulier in om het Cloud Print Services 2023 Landscape Report van Quocirca te ontvangen.

Hartelijk dank voor uw interesse.

Women walking down an office corridor, talking and looking at printed documents.

Managed Print Services

Wij bieden een aantal belangrijke Managed Print Services (MPS), waaronder werkplekbeoordelingen en printbeheer, evenals mogelijkheden voor digitale transformatie.

Services voor Managed Print Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Verwante Artikelen

 • A group of people meeting in a brightly lit conference room

  IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment

  Xerox bestempeld als toonaangevend voor zijn Managed Print Services (MPS) innovaties in printservices en printgerelateerde services, waaronder remote monitoring, content capture en databescherming.

 • Aerial view of Bahrain

  Casestudy over de National Bank of Bahrain

  De National Bank of Bahrain is een partnerschap met Xerox aangegaan om hun activiteiten te stroomlijnen en hun printkosten met 30% te verlagen met Xerox® Managed Print Services.

 • Blue geometric building panels

  Xerox bestempeld als toonaangevend in het MPS 2022 Landscape Report van Quocirca

  Xerox blijft toonaangevend in de Quocirca MPS Vendor Assessment, gebaseerd op strategische visie en omvang van zijn serviceaanbod, waaronder cloud, digitale workflow, beveiliging en analyse.

 • City street at night with blurred rays of light

  Xerox wint Keypoint Intelligence – Buyers Lab, Inc. (BLI) PaceSetter Award 2022-2023 voor uitgebreide Managed Print Services programma's

  Keypoint Intelligence – BLI erkent Xerox Managed Print Services (MPS) als toonaangevend in cloudprintbeheer, geavanceerde beveiliging, document workflows en meer met nog een PaceSetter Award.

 • Doctor examining a child

  French Non-Profit Association Case Study

  See how Xerox helped boost productivity and accessibility for one of France's most significant non-profit organizations with the help of our Managed Print Services and Workflow Central Platform.

 • City at night with lights.

  Managed Print Services (MPS) Premier Webinar

  Join us for a Xerox Premier Webinar to learn how to create a more agile, future-ready workplace.

Delen