Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

City street at night with blurred rays of light

Xerox wint 2022-2023 BLI PaceSetter Award van Keypoint Intelligence voor zijn uitgebreide Managed Print Services programma's

Xerox blijft marktleider wat betreft het leveren van kwaliteit en innovatie aan klanten van elke omvang via zijn Managed Print Services (MPS). Dit werd wederom bevestigd door Keypoint Intelligence, een wereldwijd onderzoeksbedrijf, met het winnen van de Buyers Lab (BLI) 2022-2023 PaceSetter Award in de categorie Uitgebreide MPS programma's. PaceSetter Awards erkennen leveranciers die marktleiderschap hebben getoond in verschillende categorieën, waaronder technologie, services en belangrijke verticale markten. Xerox is de enige OEM die deze award heeft ontvangen.

BLI 2022-2023 Pacesetter Award in Comprehensive MPS Programs

Van Keypoint Intelligence: Xerox werd erkend voor zijn "volledige aanbod van geavanceerde oplossingen die zich uitstrekken van traditionele MPS (d.w.z. plaatsing van apparaten, verzamelen van meterstanden, bijvullen van verbruiksartikelen, onderhoud van apparaten op afstand en ter plaatse) tot cloud-printbeheer, content- en documentworkflow oplossingen. De Xerox programma's kunnen ook thuiswerkers in het MPS ecosysteem opnemen, onder meer door de mogelijkheid om bij te houden wat er thuis wordt geprint, zelfs op niet-Xerox printers. Bovendien zorgt het cloud-first ontwikkelingspad van het bedrijf voor flexibele implementatiemodellen en ondersteunt het Zero Trust initiatieven van IT. In tegenstelling tot sommige onderzochte OEM's, betrekt Xerox de partners in het distributiekanaal van kantoorapparatuur er volledig bij, waardoor zij toegang krijgen tot de volledige suite van Xerox-tools, -programma's, -mogelijkheden en -marketingondersteuning."

Lees het volledige artikel van BLI Lees het rapport over marktinzichten van Keypoint Intelligence Bekijk het award overzicht

Contact opnemen

Services voor Managed Print Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Verwante Artikelen

Delen