Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.
A group of people meeting in a brightly lit conference room

Xerox bestempeld als leider in de IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment

Xerox is benoemd als leider in de IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment (Doc #US47337721, januari 2022).

Het rapport vermeldt: "Xerox blijft zijn MPS assortiment en cloud-first benadering van printservices en printgerelateerde services innoveren. Xerox ondersteunt één van de meest uitgebreide reeksen mobiele en digitale workflows, ondersteund door zijn virtuele drukkerij met hoge beschikbaarheid en 20 jaar ervaring in het hosten van cloudservices op wereldwijde schaal. In de loop der jaren heeft Xerox belangrijke technologische vooruitgangen en strategische partnerschappen benut om één van de meest robuuste MPS platforms in de sector te ontwikkelen." Het rapport vermeldt verder: "Xerox biedt niet alleen een volledig assortiment mogelijkheden in de vorm van assessments vooraf, print- en fleetbeheer, bewaking en beheer op afstand, contentvastlegging en workflows, eindpuntbeveiliging en gegevensbescherming, maar ook de mogelijkheid om deze services buiten het kantoor uit te breiden. Dit geldt niet alleen voor de ondersteuning van de groeiende behoeften van de hybride arbeidskrachten, maar ook voor de mogelijkheid om gecentraliseerde productieprintdiensten toe te voegen binnen een bredere MPS-opdracht."

[in het Engels]

Graph showing Xerox's placement in the IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment

IDC MarketScape WW Cloud MPS Hardcopy, 2022

Het IDC MarketScape-leverancieranalysemodel is ontworpen om een overzicht te geven van de concurrentiekracht van leveranciers van informatie- en communicatietechnologie (ICT) in een welbepaalde markt. Bij het onderzoek wordt een strenge scoremethode gebruikt die op zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria is gebaseerd, wat resulteert in één grafische illustratie van de positie van elke leverancier in een bepaalde markt. De capaciteitscore meet leveranciersproduct, go-to-market en bedrijfsuitvoering op korte termijn. De Strategiescore meet de overeenstemming van de verkopersstrategieën met de eisen van de klant in een tijdspanne van 3-5 jaar. Het marktaandeel van de verkoper wordt weergegeven door de grootte van de pictogrammen. Bron: 'IDC, 2022 Document #US47337721'

Vraag meer informatie aan om te weten te komen hoe Xerox Managed Print Services u kunnen helpen.

Vul het onderstaande formulier in om de IDC MarketScape te ontvangen: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment

Hartelijk dank voor uw interesse.

[in het Engels]

Services voor Managed Print Services informatiebronnen

Services voor Managed Print Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.