Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox uitgeroepen tot leider in Quocirca's Print Security 2022 Landscape Report

Xerox blijft toonaangevend in een concurrerende markt wat betreft het bieden van waarde en innovatie aan klanten via zijn Services voor Managed Print Services. Dit werd wederom door het wereldwijde onderzoeksbedrijf Quocirca bevestigd in zijn recentste rapport 'The Print Security Landscape, 2022 - Securing the remote and hybrid workforce', waar Xerox zijn toonaangevende positie behield.

DOWNLOAD HET RAPPORT

Het rapport vermeldt: "Xerox blijft zijn toonaangevende positie in de printbeveiligingsmarkt versterken door een uitgebreid assortiment beveiligingsproducten en -services te bieden. De visie om de veiligste en meest vertrouwde leverancier van werkplekdiensten te zijn, wordt ondersteund door een verbintenis om de beveiliging van hardware-, software-, processen-, content- en dienstenportfolio voortdurend te verbeteren."

Onze cloud-first strategie, wat Zero Trust beveiliging en touchless IT mogelijk maakt in al onze fleetbeheertools, printcontroletools, beveiliging en analyseservices, speelde een belangrijke rol in het behouden van onze toonaangevende positie.

"De geavanceerd MPS tools van Xerox kunnen beveiliging programmatisch controleren en automatisch oplossen voor een wereldwijde fleet, waaronder de APAC regio en regio's waarin partners werkzaam zijn. Wereldwijde beveiligingsanalyses zijn beschikbaar via het interactieve Xerox Printer Security Audit Services dashboard en MPS Advanced Analytics. MPS Advanced Analytics brengt analyses van fleetbeheerbeveiliging en analyses van printbeveiliging samen in één platform.”

"Over het algemeen heeft Xerox één van de meest uitgebreide portfolio's van services en oplossingen die print-, scan- en contentbeveiliging dekken. Het bedrijf blinkt met name uit in zijn uitgebreide assessment- en analysemogelijkheden, sectorpartnerschappen zoals McAfee en Cisco, en een cloud-first benadering."

Quocirca Print Security Landscape, 2022, januari 2022

Bron: Quocirca Print Security Landscape, 2022. Deze informatie wordt geleverd als een visuele afbeelding en moet worden gecombineerd met andere bronnen om de geschiktheid van een leverancier te bepalen.

Quocirca Print Security Landscape, 2022Quocirca heeft een snapshot gecreëerd van de positie van leveranciers in de Global Print Security markt (figuur 22). Vanwege de variërende services die elke leverancier aanbiedt, evenals regionale verschillen, is dit alleen bedoeld als richtlijn.

De graphic vertegenwoordigt Quocirca’s beeld van het concurrerende landschap voor leveranciers op basis van de volgende categorieën:

Marktleiders: Leveranciers met een sterke strategische visie en een uitgebreid portfolio van printbeveiligingsproducten en -services. Marktleiders hebben aanzienlijke investeringen gedaan in hun portfolio en infrastructuur van hardware, oplossingen en services, en demonstreren ook een sterke visie voor een toekomststrategie.

Belangrijke spelers: Leveranciers die een gevestigd en bewezen portfolio van oplossingen en services hebben en dit blijven ontwikkelen. Deze leveranciers concentreren zich meestal sterk op de SMB markt en hanteren een hardwaregerichte benadering.

Bron: 'Quocirca Print Security Landscape, 2022', januari 2022

Vul het onderstaande formulier in om het Print Security 2022 Landscape Report van Quocirca te ontvangen

Hartelijk dank voor uw interesse.

Download de PDF

Services voor Managed Print Services informatiebronnen

Services voor Managed Print Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Delen