Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Icons on a smart phone that match printed notes on a white board

Document Publishing en Production

In de productie printmarkt kennen vele mensen Xerox als het bedrijf dat state-of-the-art digitale printers en workflowoplossingen ontwerpt en produceert. Maar niet iedereen weet dat Xerox ook services voor documentpublicatie en -productie kan bieden. En wij kunnen de technologie beheren, zodat u dat niet hoeft te doen.

Document Publishing Services van Xerox® dekken alle aspecten van productie en het distributieproces, waaronder orderinvoer, documentvoorbereiding, on-demand printen en kopiëren, afwerking, mainframe productieprinting, sorteren van grote hoeveelheden post, distributieoptimalisatie en inkoop van drukwerk.

Ons toegewijde onsite team biedt advies en handige toegang via een gestandaardiseerd platform, zodat u:

  • Kleurenafdrukken van een consistent hoge kwaliteit kunt leveren.

  • Kunt profiteren van pay-as-you-go, alleen voor de services hoeft te betalen die u gebruikt.

  • Voor merkconsistentie kunt zorgen.

Ons goed getrainde team van printprofessionals, samen met de nieuwste kleurbeheertechnologie, verzekert de allerbeste printkwaliteit en nauwkeurige merkkleuren.

Dankzij flexibele prijscontracten en leveringsmodellen betaalt u alleen voor wat u nodig hebt. En dankzij onze relaties met externe printpartners kunnen we een teveel aan werk naar betrouwbare, veilige productieomgevingen sturen. Op die manier betaalt u niet voor extra capaciteit die u misschien maar een paar keer per jaar nodig zult hebben.

Als u documentpublicatie en -productie als een service afneemt, vermijdt u het risico dat apparatuur verouderd raakt en hoeft die apparatuur niet op uw balans komen te staan.

Mogelijkheden van documentpublicatie en -productie

  • Webwinkel

  • Catalogue Services

  • Verwerking van online offertes, orders en betalingen voor eenvoudige printopdrachten.

Casestudie: Financieel dienstverlener

Een bekende Britse financieel dienstverlener wilde zijn communicatie-uitgaven verlagen en de relevantie en consistentie van klantgerichte documenten verbeteren.

  • Onze print management services voor alle marketinggerelateerde documenten reduceerden de inkoopkosten met meer dan 20%.

  • Communicatieadviseurs beheren alle aspecten van communicatieproductie en bewaken uw merk door standaarden te stellen en de time-to-market te verbeteren.

  • Communicatietechniek en dynamische compositie maken communicatie relevanter en indrukwekkender.

Lees de casestudie

A row of people using mobile devices

Communiceer effectiever één-op-één

Lever relevante, gepersonaliseerde één-op-één content via de voorkeurskanalen van uw klant met on-demand campagnes.

Delen