Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Xerox bestempeld als toonaangevend in het MPS 2021 Landscape Report van Quocirca

Xerox blijft toonaangevend in een concurrerende markt wat betreft het bieden van waarde en innovatie aan klanten via zijn Services voor Managed Print Services. Dit werd wederom bevestigd door Quocirca, een wereldwijd onderzoeksbedrijf, in zijn nieuwste rapport Managed Print Services Landscape 2021 – a vendor analysis of the global MPS market. Xerox behield zijn leiderschapspositie in een drukke groep waartoe onder meer Canon, HP Inc., Konica Minolta, Lexmark en Ricoh behoren.

Bekijk het rapport

Het rapport vermeldt: "Xerox behoudt zijn leiderschapspositie in Quocirca’s beoordeling van de wereldwijde MPS-markt. Het bedrijf blinkt uit in zijn uitgebreide serviceportfolio, dat ondersteund wordt door een gevestigd wereldwijd serviceleveringsplatform."

Onze aanzienlijke investeringen in cloud computing, digitalisering en IT-services en -oplossingen om aan de unieke behoeften van hybride werknemers en MKB-klanten te voldoen, speelden een belangrijke rol in het behouden van onze leiderschapspositie.

"Het bedrijf heeft zeer veel geïnvesteerd in het leveren van een robuuste infrastructuur voor cloudservices, waardoor het een veilig en flexibel platform kan bieden om de behoeften van de hybride werknemer voor printen en samenwerking aan documenten te ondersteunen. Vooral noemenswaardig zijn Xerox bredere digitaliseringsmogelijkheden, gecombineerd met zijn mogelijkheden voor beheerde IT-services van ondernemingsklasse, die Xerox allebei in een sterke positie plaatsen om te voldoen aan de unieke behoeften van MKB-klanten die steeds meer op zoek zullen zijn naar oplossingen die verder gaan dan printen om bedrijfsbehoeften in het nieuwe normaal te ondersteunen", zo meldt het rapport.

"Managed Print Services Landscape" Quocirca, maart 2021

Quocirca MPS 2021 Vendor Positioning Chart

Quocirca Managed Print Services Landscape, 2021. Klantenbestand: Het aantal enterprise klanten en het geschatte aantal machines onder beheer zijn in beschouwing genomen om de cirkelgrootte van het klantenbestand te bepalen.

In de afbeelding is te zien hoe Quocirca het concurrerende landschap ziet van printer- en copierleveranciers die MPS-oplossingen leveren aan ondernemingen. Het aandeel dat een leverancier binnen de markt heeft, is af te lezen aan de grootte van de cirkel en is gebaseerd op schattingen van het aantal klanten. De volgende categorieën worden gebruikt om de positie van een leverancier aan te duiden:

  • Marktleiders: Leveranciers die toonaangevend zijn binnen de markt, zowel qua strategische visie als vanwege de omvang van hun serviceaanbod. Marktleiders hebben aanzienlijke investeringen gedaan in hun serviceportfolio en -infrastructuur en beschikken over sterke afzetkanalen.

  • Sterke spelers: Leveranciers die een aanbod hebben opgebouwd dat zich heeft bewezen door aantoonbare klantsuccessen.

Bron: "Quocirca Managed Print Services Landscape, 2021", maart 2021

Vul het onderstaande formulier in om het 2021 Quocirca-rapport te ontvangen. (in het Engels)

Hartelijk dank voor uw interesse.

Download de PDF (in het Engels)

Services voor Managed Print Services informatiebronnen

Services voor Managed Print Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Delen