Xerox bestempeld als toonaangevend in het MPS 2019 Landscape Report van Quocirca

Xerox blijft toonaangevend in een concurrerende markt wat betreft het bieden van waarde en innovatie aan klanten via zijn Intelligent Workplace Services. Dit werd wederom bevestigd door Quocirca, een wereldwijd onderzoeksbedrijf, in zijn nieuwste rapport Managed Print Services Landscape 2019 – a vendor analysis of the global MPS market. Xerox behield zijn leiderschapspositie in een drukke groep waartoe onder meer Canon, HP Inc., Konica Minolta, Lexmark en Ricoh behoren.

Het rapport vermeldt: “Xerox blijft leider van de groep dankzij een van de meest uitgebreide serviceportfolio's in de kantoor- en productieprint-omgevingen. Zijn hergepositioneerde Intelligent Workplace Services tonen een toewijding aan innovatie, waarbij ConnectKey nog steeds een belangrijk concurrentievoordeel is.”

De opkomst van digitalisering en cloud computing en onze aanzienlijke veroveringen op deze gebieden via ons portfolio van services en oplossingen speelden een belangrijke rol in het behouden van onze leiderschapspositie.

“Om de veranderende marktdynamiek te ondervangen, richt Xerox zich erop zijn aanbod verder te laten gaan dan traditionele Managed Print Services om klanten te helpen hun printinfrastructuur en verouderde papiergebaseerde processen te transformeren naar meer digitale manieren van werken”, staat in het rapport.

Lees hier een samenvatting van het rapport (PDF, 1 MB)

"Managed Print Services Landscape" Quocirca, december 2019

Graphic of "Managed Print Services Landscape" Quocirca, 2019

Quocirca Managed Print Services Landscape, 2019.

Klantenbestand: Het aantal enterprise klanten en het geschatte aantal machines onder beheer zijn in beschouwing genomen om de cirkelgrootte van het klantenbestand te bepalen.

In de afbeelding is te zien hoe Quocirca het concurrerende landschap ziet van printer- en copierleveranciers die MPS-oplossingen leveren aan ondernemingen. Het aandeel dat een leverancier binnen de markt heeft, is af te lezen aan de grootte van de cirkel en is gebaseerd op schattingen van het aantal klanten. De volgende categorieën worden gebruikt om de positie van een leverancier aan te duiden:

  • Marktleiders: Leveranciers die toonaangevend zijn binnen de markt, zowel qua strategische visie als vanwege de omvang van hun serviceaanbod. Marktleiders hebben aanzienlijke investeringen gedaan in hun serviceportfolio en -infrastructuur en beschikken over sterke afzetkanalen.
  • Sterke spelers: Leveranciers die een aanbod hebben opgebouwd dat zich heeft bewezen door aantoonbare klantsuccessen.

Bron: "Quocirca Managed Print Services Landscape, 2019", december 2019

Bel 0346 255 255 om te weten te komen hoe Xerox Managed Print Services u kunnen helpen, of vraag meer informatie aan.

Contact opnemen

Intelligent Workplace Services informatiebronnen

Intelligent Workplace Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Delen: