Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Young professionals in a brightly lit office with white walls and desks

Universal Print

Samen helpen Xerox en Microsoft organisaties hun overstap naar de cloud te versnellen.

Overzicht

Xerox en Universal Print ('Universeel afdrukken') van Microsoft: een groot voordeel voor IT-professionals

Samen helpen Xerox en Microsoft organisaties hun overstap naar de cloud te versnellen met naadloos printbeheer, uitgebreide beveiliging, en controle.

Ideaal voor organisaties die in een Microsoft 365-infrastructuur hebben geïnvesteerd.

Belangrijkste functies

Xerox werkt samen met Microsoft om printinfrastructuur in de cloud te hosten, zodat onsite printerservers niet meer nodig zijn en printerdrivers op apparaten worden geïnstalleerd.

Uw uitdagingen

Vraag IT-professionals wat hun grootste knelpunten zijn en het verhaal is altijd hetzelfde: tijdrovend, vervelend werk dat afleidt van hoogwaardige, strategische projecten die op hen liggen te wachten.

Budgetten zijn krap, resources zijn schaars, en gegevensbescherming zonder de benodigde specifieke cyberbeveiligingsspecialisten is lastig.

Maar inbreuken op de beveiliging en gegevens kunnen zowel uw huidige als uw toekomstige financiële situatie in gevaar brengen.

Smiling IT tech with tablet standing between rows of servers

Belangrijkste uitdagingen

  • U wilt niet langer dure, tijdrovende, on-prem afdrukinfrastructuren beheren.

  • Ja, cloud services kunnen de productiviteit en beveiliging verbeteren, maar... alleen als u de juiste gebruikerstoegang en controles hebt geïmplementeerd. De noodzaak om toezicht te houden op de manier waarop gegevens door het systeem worden geleid en om bescherming te bieden tegen gegevensinbreuken is overweldigend.

  • Om werknemers betere werkomstandigheden en een flexibelere omgeving te bieden, moet u werken op afstand of een Bring Your Own Device-beleid stimuleren. Maar hoe biedt u bescherming tegen cyberbeveiligingsrisico's?

Hoe Xerox kan helpen

Waarom kiezen voor Xerox?

Wij kunnen helpen om uw dure, verouderde, on-premises printinfrastructuur te vervangen door Xerox' moderne, veilige, cloud-based printbeheeroplossing.

We hebben de handen ineengeslagen met Microsoft om het leven gemakkelijker te maken voor IT-professionals die hun infrastructuur in Microsoft 365 hosten.

Universal Print is een nieuwe service voor cloudprinten, beschikbaar voor Microsoft 365-abonnees. Deze service verwijdert de noodzaak van on-site printerservers en maakt gebruik van de ingebouwde drivers in de Windows 10-pc's. U kunt nu genieten van de voordelen van cloud-hosting met een driver-less installatie voor alle Windows 10-klanten.

Universal Print met Xerox® Workplace Cloud

A hand holding a smartphone, with a blurred crowd in the background

Universal Print van Microsoft voegt samen met de Xerox Workplace Cloud-oplossing voor printbeheer een uitgebreide beveiligings- en controlelaag toe aan de printomgeving. Xerox Workplace Cloud biedt ook cloud-connectiviteit en ondersteuning voor clientbesturingssystemen, waaronder Mac, ChromeOS, iOS en Android.

Cloud-to-cloud integratie ontsluit geavanceerde printbeheermogelijkheden zoals het volledig bijhouden van printergebruik, functierijke vrijgave van printopdrachten, mobiel printen en geavanceerde beveiligingsvoordelen.

Print naar één printwachtrij en geef opdrachten veilig vrij op elke gewenste printer door een badge te swipen. Aanvullende voordelen zijn onder meer:

  • Kaart- of mobiele verificatie voor gebruikerstoegang tot de printer/MFP

  • Pull Print voor veilige vrijgave en kostenbeheer

  • Rapportage, accounting en gebruikersanalyses om printkosten te bewaken

  • Printregels om printkosten te controleren

  • Printen vanaf mobiele apparaten voor gastgebruikers

  • Centrale configuratie en beheer van printerbeveiligingsinstellingen

Xerox Workplace Cloud, gebouwd op het Azure-platform, biedt een robuuste en betrouwbare kant-en-klare oplossing voor Microsoft 365-gebruikers.

Het resultaat? Een veilige printinfrastructuur. Een IT-team dat vrij is om de belangrijkste problemen van uw organisatie prioriteit te geven.

Rechtstreekse cloudconnectiviteit voor printers en eenvoudige installatie met Universal Print

Voor rechtstreekse printerondersteuning biedt Xerox een reeks product firmware-updates. Het eerste productassortiment dat beschikbaar is met ingebouwde ondersteuning, is de AltaLink 8100 serie multifunctionele printers (firmware-updates nu beschikbaar op xerox.com/support). De oorspronkelijke Universal Print-printerreeks maakt rechtstreeks verbinding met een Microsoft 365-tenant. De printer registreert rechtstreeks bij Azure Active Directory en kan worden beheerd als een systeemeigen Azure-object voor eenvoudig, probleemloos cloudprinten.

Alle Xerox kantoorprinters zijn geschikt voor de Universal Print-connector van Microsoft, dus u kunt vandaag nog gemakkelijk aan de slag gaan met de standaard Universal Print-functieset.

Compatibele producten

Xerox bekroonde copiers, printers en multifunctionele printers zijn voorzien van open platforms die een breed assortiment aan software-oplossingen ondersteunen. Softwarefunctionaliteit kan variëren per model. Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor gedetailleerde informatie over compatibiliteit.

Multifunctionele / alles-in-één printers

Kantoorprinters