State-of-the-art printer- en databeveiliging

Overtreft industrienormen voor beveiligingsfuncties en -technologieën

Beveiliging is een topprioriteit voor ons en we weten dat voor uw bedrijf hetzelfde geldt. Daarom maakt elke Xerox® machine met ConnectKey® technologie gebruik van onze holistische vierdelige benadering die uitgebreide, allesomvattende beveiliging biedt voor alle systeemonderdelen en kwetsbaarheden.

Beveiligingskenmerken

1. Voorkom

Een uitgebreide verzameling functies voorkomt kwaadwillige aanvallen, proliferatie van malware en onbevoegde toegang tot de printer. Of dit nu via verzonden data of rechtstreeks bij de MFP gebeurt, alle toegangspunten worden beveiligd.

2. Detecteer

Een uitgebreide firmwareverificatietest, ofwel tijdens het opstarten* ofwel geactiveerd door bevoegde gebruikers, geeft waarschuwingen als er schadelijke wijzigingen op de printer zijn gedetecteerd. McAfee® Whitelisting** technologie controleert voortdurend op schadelijke malware en voorkomt automatisch dat deze wordt uitgevoerd. De geïntegreerde Cisco® Identity Services Engine (ISE) detecteert automatisch Xerox® machines op het netwerk en classificeert ze als printers voor de implementatie en naleving van beveiligingsbeleid. Xerox multifunctionele printers (MFP's) interageren met de toonaangevende platforms McAfee® DXL en Cisco® pxGrid om op georganiseerde wijze te reageren op bedreigingen door ze bij hun bron te neutraliseren op het moment dat ze zich voordoen.

*VersaLink machines
**AltaLink en iSeries

3. Beveilig

Functies voorkomen bedoelde of onbedoelde verzending van kritieke data naar onbevoegde partijen. Documenten worden pas vrijgegeven zodra de juiste gebruiker bij de machine staat en gescande informatie wordt beschermd tegen onbevoegde gebruikers.

4. Externe partnerschappen

ConnectKey technologie biedt extra beveiligingsnormen via onze partnerschappen met McAfee®* en Cisco®. We meten onze prestaties tegen internationale normen met certificeringen zoals Common Criteria en FIPS 140-2 om te verzekeren dat onze machines zelfs in de meest veilige omgevingen vertrouwelijk zijn.

*AltaLink machines

ConnectKey technologie

ConnectKey technologie in actie

Man with tablet

Printen vanuit de cloud
Zie hoe Robert documenten downloadt, scant, print, deelt en vertaalt vanaf zijn mobiele apparaat naar de MFP. 
Meer informatie

Finger on keyboard

Gebruik apps voor opdrachten
Zie hoe een bank tijdrovende handmatige opdrachten vervangt door aangepaste apps die processen versnellen. 
Meer informatie

Doctor with tablet

Maak elektronische documenten
Lees hoe een ziekenhuis papieren documenten omzet in
digitale gegevens en er toegang toe krijgt via de cloud.
Meer informatie

Delen: