Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

xbs digital services

Informatiebeveiliging, uw printers en Trellix: 4 dingen die u moet weten

Uw printers zijn verbonden met uw netwerk. Als zodanig stellen onbeveiligde printers uw hele netwerk open voor iedereen die uw informatie wil stelen of vernietigen. Klantengegevens, vertrouwelijke business plannen, werknemersgegevens en nog veel meer – het is allemaal kwetsbaar. Daarom is Xerox een partnerschap aangegaan met Trellix, een van 's werelds toonaangevende cyberbeveiligingsbedrijven.

Xerox is de enige printerfabrikant met ingebouwde Trellix Embedded Control whitelisting technologie. Hier zijn vier dingen die u moet weten over informatiebeveiliging, uw printers en Trellix.​

1. Whitelisting / Toevoegen aan de lijst Toestaan

Trellix Embedded Control whitelisting technologie biedt voortdurende controle van en bescherming tegen polymorfe zero-day aanvallen via malware zoals wormen, virussen, Trojaanse paarden en code-injecties. Zelfs met rechtstreekse toegang tot uw printer wordt elke poging om niet-geautoriseerde code te installeren gedetecteerd en wordt voorkomen dat deze wordt uitgevoerd. Whitelisting zorgt ervoor dat alleen goedgekeurde bestanden worden uitgevoerd. Het is inbegrepen in alle AltaLink®, VersaLink® 7100 serie en WorkCentre® iSeries multifunctionele printers.

2. E-mailwaarschuwingen

Elke activiteit die door Trellix Embedded Control whitelisting wordt geblokkeerd, activeert een e-mailwaarschuwing voor de systeembeheerder.

3. Auditlogboeken

De auditlogboeken bevatten informatie over wie het apparaat heeft gebruikt en hoe ze het hebben gebruikt, evenals de chronologie zodat de plaatsgevonden gebeurtenissen kunnen worden bijgehouden – waaronder pogingen tot het uitvoeren van bestanden die de whitelisting technologie heeft voorkomen.

4. ePolicy Orchestrator (ePO)

Xerox is de enige printerfabrikant met een ePO-extensie. Dankzij ePO kunnen IT-beheerders het beveiligingsbeheer van alle eindpunten verenigen. Het integreert met Xerox multifunctionele printers om bedreigingsgebeurtenissen te ontvangen. De gecertificeerde ePO-extensie van Xerox geeft inzicht in alle Xerox machines. Het toont meer dan 50 beveiligingsinstellingen, geeft de poort- en versiestatus weer en biedt software-updates, zodat de naleving van beveiligingsbeleid kan worden gecontroleerd en afgedwongen. Trellix ePO biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden met vooraf geconfigureerde query's en een aangepast rapport op de Xerox MFP's.

Beveiliging van uw printer is eenvoudig en automatisch

Met Trellix op uw Xerox printer kunt u zowel bekende als onbekende inbreuken tegengaan. Xerox’s uitgebreide benadering van beveiliging helpt uw gegevens te beschermen, of deze nu naar uw machine worden verzonden, vanaf uw machine worden verzonden of op uw machine zijn opgeslagen.

Meer informatie:

Lees de White Paper Xerox® Next Generation Security: Partnering with Trellix


* Trellix was voorheen bekend als McAfee

 The word "security" with a padlock icon

State-of-the-art printer- en databeveiliging

Vertrouw op uitgebreide ConnectKey beveiliging om uw vertrouwelijke data en documenten te beschermen.

comprehensive security management image

Uitgebreid beveiligingsbeheer moet multifunctionele printers omvatten

Eén uitdaging van uitgebreide, gebundelde beveiliging is de complexiteit ervan. De werkelijke waarde komt uit gebundeld beveiligingsbeheer van alle eindpunten, netwerken en gegevens.

Delen