Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Businessman using a tablet to read data graphs

Beveiliging en integratie

Nu we uw printomgeving hebben geoptimaliseerd, moeten we ervoor zorgen dat alles op een veilige, volgzame manier met uw IT-omgeving wordt verbonden. We noemen deze tweede fase “Beveiliging en integratie.”

Onze benadering integreert in uw bestaande IT-omgeving en netwerk met minimale onderbreking, zodat Managed Print Services (MPS) een welkomer onderdeel van uw bedrijf worden.

Door MPS nauwer te integreren met IT, verkrijgt u meer waarde voor uw organisatie dankzij duidelijkere verantwoordelijkheid en één aanspreekpunt. U verandert uw machines ook in ware IT-activa en dit is de eerste stap in de richting van grotere efficiëntie.

Tegenwoordig is het essentieel om informatie 100% veilig te houden, en daarom gebruiken we de nieuwste technologie voor betere verificatie, versleuteling en antivirusbescherming. We werken samen met experts zoals Cisco en Trellix, die ongeëvenaarde industriestandaarden hebben.

Xerox heeft de bandbreedte en kracht om integratie en documentbeveiliging op wereldwijde schaal te ondersteunen. Dat is essentieel voor grote ondernemingen.

Bescherm bedrijfsideeën en -informatie.

Xerox biedt een reeks end-to-end diensten om beveiliging en controle in uw bestaande print- en IT-infrastructuur te implementeren en integreren.

Gebruikers kunnen altijd en overal veilig printen vanaf elke ingeschakelde netwerkmachine, ongeacht de leverancier, zodat u beleidsregels zoals HIPAA of Sarbanes-Oxley naleeft.

U kunt het gebruik en machines controleren, printregels opstellen, strenge beveiligingsmaatregelen implementeren, de kosten bijhouden en toewijzen en de hoeveelheid afval aanzienlijk reduceren.

En dit wordt allemaal geïmplementeerd op het schaal-, snelheids- en beveiligingsniveau dat zowel nu als in de toekomst geschikt is voor u.

Belangrijke tools voor beveiliging en integratie


* Trellix was voorheen bekend als McAfee

Services voor Managed Print Services nader bekeken

Verken pdf‘s, video‘s, infographics en meer over dit onderwerp.

Delen