Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Woman in a server room using a tablet

Identity Services Engine van Cisco helpt uw Xerox printer te beveiligen. Hier leest u hoe.

In de wereld van het "internet der dingen" is uw printer een ding op het internet.

Vanwege dat simpele feit kan uw printer met steeds meer PC’s, smartphones en computers communiceren, wat betekent dat uw printer een integraal onderdeel van geautomatiseerde workflowprocessen voor uw gedecentraliseerde werknemers is. Dat is een goede zaak, want deze connectiviteit en communicatie tussen apparaten geeft uw werknemers meer flexibiliteit en mobiliteit dan ooit tevoren.

U hebt software die virussen en malware op uw computers detecteert en indringers op uw netwerk detecteert. Maar zijn printers ook opgenomen in uw beveiligingsplan?

Uw beveiligingsoplossing moet weten welke gebruikers en apparaten met uw printer mogen communiceren en welke dat niet mogen. Bovendien moet uitgebreide beveiliging zowel de machine als het netwerk omvatten, aangezien uw printer informatie via het netwerk verzendt en ontvangt.

Identity Services Engine (ISE) van Cisco is de ideale oplossing daarvoor. Het is geïntegreerd op meer dan 200 Xerox printers, waaronder alle 29 VersaLink en AltaLink printers met ConnectKey. Uw printers en MFP's zijn meer dan alleen maar slimme werkplekassistenten; het zijn ook echte netwerkonderdelen. Met Cisco ISE kunt u:

  • Controle over beveiliging krijgen en de implementatie op alle printers vereenvoudigen via automatische detectie en classificatie van Xerox printers.

  • Beveiligingsbeleid naleven door machines centraal te identificeren, controleren en beheren.

  • Gemakkelijker aangepast beveiligingsbeleid implementeren voor machines om onbevoegde toegang te voorkomen.

  • Machines van een firewall voorzien om toegang tot beperkte gebieden te voorkomen.

  • Automatisch voorkomen dat niet-goedgekeurde printers verbinding maken met het netwerk.

  • Realtime waarschuwingen over beleidsschending en uitgebreide rapporten over apparaatnetwerkactiviteiten ontvangen.

  • Voorkomen dat niet-printers verbinding maken met poorten die zijn toegewezen aan printers.

Meer informatie

Lees de White Paper Xerox and Cisco Identity Services Engine (ISE).

Bekijk de lijst met Xerox printers, multifunctionele printers en productiepersen die zijn geprofileerd in Cisco's Identity Services Engine.

Veelgestelde vragen (PDF, 1.5 MB)

Delen