Xerox Supplies-recyclingprogrammaXerox Green World Alliance

Xerox Supplies-recyclingprogramma

Bedankt voor uw interesse in de recycling van uw gebruikte Xerox verbruiksartikelen. Deelname aan dit recyclingprogramma is eenvoudig: klik op de koppeling hieronder en volg de instructies.

Alleen originele Xerox verbruiksartikelen komen in aanmerking voor dit recyclingprogramma. Xerox Corporation behoudt zich het recht voor om materiaal dat niet in aanmerking komt voor het programma op kosten van de afzender naar de afzender te retourneren.

Verbruiksartikelen-recycling is beschikbaar voor kantoorapparatuur (printers, multifunctionele apparaten, persoonlijke kopieerapparaten, faxapparaten).

Ecoboxen

Sinds 2005 biedt Xerox de mogelijkheid om bij uw bedrijf/organisatie een ecobox te laten plaatsen. Een ecobox is een kartonnen doos met de afmeting 50cm x 60cm x 70cm (lxbxh). Indien de ecobox vol is komt DPD deze na aanmelding op de website ophalen.

U kunt zich hier registreren voor levering van een ecobox of een ophaalopdracht aanmelden. Binnen 2 werkdagen wordt uw opdracht door DPD uitgevoerd.

Bent u reeds gebruiker van het Xerox Ecoboxen programma, dan zullen oude pallets door ons automatisch worden opgehaald. Voor meer informatie kunt u ook een email sturen.