Naar hoofdinhoud Klik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.
Gray metallic block of color

On-demand productie. Eenvoudiger. Veiliger. Sterker.

The Xerox® ElemX™ 3D Printer: Adding Resiliency to Supply Chains YouTube Video

The Xerox® ElemX 3D Printer: Adding Resiliency to Supply Chains

Wat zijn de elementen van een veerkrachtige toeleveringsketen?

Aerial view of a shipyard with shipping containers

De hedendaagse noodzaak van operationele veerkracht

Aanpasbaarheid en flexibiliteit zijn noodzakelijke hulpmiddelen in de voortdurend veranderende markten van vandaag. Dankzij de operationele veerkracht die wordt bereikt door additieve productie, kan uw bedrijf door blijven werken en zich herstellen, ongeacht wat er in de wereld gebeurt.

Flexibele productiemogelijkheden

Bedrijven kunnen nu de onderdelen produceren die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben en waar ze die nodig hebben, waardoor er minder voorraad hoeft te worden opgeslagen en de verzendkosten lager zijn. 3D printen versterkt toeleveringsketens door snelle, on-demand productie mogelijk te maken om proactief op marktveranderingen te reageren en onderbrekingen in de toeleveringsketen te voorkomen. Additieve productie bevordert ook de duurzaamheid van uw toeleveringsketen door CO2-reductie, ten opzichte van traditionele productiemethoden.

Close up of a liquid metal printer
Liquid metal printed "X"s

Elem 3D printoplossingen voor productie

ElemX, de bedrijfseigen technologie van Xerox voor printen met vloeibaar metaal, biedt ongeëvenaard implementatiegemak en gebruiksgemak. Door draad te gebruiken in plaats van poeders, worden de dure faciliteitsaanpassingen en het omslachtige voortdurende beheer van gevaarlijke en giftige poeders verminderd. ElemX produceert onderdelen van productieklasse met een snelle time-to-part en lagere totale eigendomskosten dan concurrerende technologieën.

Om de beste klantervaring te bieden, heeft Xerox een klantenservicenetwerk dat aan de hoogste normen voldoet en fabrikanten over de hele wereld ondersteunt.

ElemX bronnen en aanvullende informatie

Smartphone showing Xerox 3D printing resources

Krijg toegang tot gedetailleerdere informatie over de ElemX printer, waaronder productspecificaties, materiaalgegevensbladen, ontwerpgidsen en veiligheidsdocumentatie. De ElemX 3D printer voor vloeibaar metaal gebruikt kant-en-klaar aluminiumdraad om onderdelen van productieklasse te produceren tegen lagere kosten dan traditionele productiemethoden. Gebruik onze kostencalculator voor een basisprijsvergelijking tussen het printen van onderdelen met ElemX en concurrerende technologieën De calculator is ontwikkeld in samenwerking met AMPOWER, een toonaangevend onafhankelijk adviesbedrijf voor 3D printen. [in het Engels]

Bezoek onze pagina met informatiebronnen

Ontdek hoe Xerox uw toeleveringsketen flexibeler en veerkrachtiger kan maken.


Upcoming Events

The team from Elem Additive is regularly out at industry and trade events throughout the world. Stop by our booth at one of the upcoming events below to check out what we have going on and learn more about our additive manufacturing solutions.

Wij maken toeleveringsketens veerkrachtig

Inzichten van experts

Xerox in het nieuws

Vertex to offer contract manufacturing with ElemX Liquid Metal

Building a Total Cost Framework for 3D Printed Parts

Thought Leadership Panel: Is Metal AM Scalable

Naval Postgraduate School Foundation announces Xerox as 2021 Corporate Partner of the Year


Woman working on laptop and looking at smartphone

Eenvoudiger. Veiliger. Sterker.

Additieve productie dankzij printen met vloeibaar metaal van Xerox