Naar hoofdinhoudKlik om onze Toegankelijkheidsverklaring te lezen of neem contact met ons op als u vragen over toegankelijkheid heeft.

Writing on a chart on a clipboard

Handschrift naar tekst

Zelfs met de mobiele technologie van tegenwoordig zijn handgeschreven notities nog altijd een essentiële manier om informatie vast te leggen. Of dat nu in een notitieboek, op een whiteboard of gewoon op stukjes papier is, het zorgt nog steeds voor problemen zoals het niet gemakkelijk kunnen bewerken, delen of archiveren van deze handgeschreven informatie.

Vaak is de enige manier om dit te doen, de informatie over te typen met een pc of laptop, wat twee keer zoveel moeite is en extra tijd kost.

Woman with a bun writing on board
Two men sitting at a desk writing on paper.

Wat als u die informatie snel zou kunnen vastleggen met uw telefoon of MFP, en zou kunnen laten converteren naar een bewerkbaar en deelbaar bestand, ongeacht uw handschriftstijl?

Dat is precies wat 'Handschrift naar tekst' van Workflow Central doet. Maak aan het eind van de vergadering gewoon een foto van het whiteboard, upload de foto naar Workflow Central en laat het binnen enkele seconden alle slimme dingen doen.

Als u onderweg bent, geen zorgen, schrijf al uw notities op papier en wanneer u terugkomt op kantoor of thuis, scant u het volledige document met de Workflow Central MFP app of Xerox Print and Scan Experience app.

De conversie is snel en gemakkelijk en geeft u een digitale versie van de handgeschreven notities, zodat u ze kunt bewerken en delen of elektronisch kunt archiveren.

Xerox Workflow Central - Handwriting to Text YouTube Video

Hoe kan het helpen op mijn werkplek?

Doctor typing on a tablet
Judge gavel sitting next to papers
Student standing in front of a chalkboard with writing on it

Geschreven notities van dokters of brieven en doorverwijzingen voor patiënten.

Geschreven verklaringen, bewijsbriefjes, contractaanpassingen.

Aantekeningen van leraren op het bord, ingeleverde opdrachten/huiswerk van leerlingen.

Meeting around a boardroom table with participants laughing

Niet te stoppen productiviteit, waar er ook maar gewerkt wordt.

Klaar om afscheid te nemen van de dagelijkse uitdagingen op het werk? Het Xerox® Workflow Central platform kan helpen. Vooruit.

Busy office with coworkers gathered around a Xerox MFP

MFP's met ConnectKey®

Met een multifunctionele printer met Xerox® ConnectKey®-technologie kunt u printen, kopiëren, scannen, faxen en zo veel meer.